Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Karşı komşum kaçarak evlendi. Ikiz çocukları var. Kadinin ne bir arkadasi gelir ne bir akrabasi. Çocuklar cok yaramaz kadin sus dur demekten sesi kisiliyor resmen. Apartmanda bile 32 tame daire var herkes herkesle konusur bi onlarla kimse konusmaz. Esi uyuşturucu bağımlısı kavgalari eksik olmaz. Ne bir işte çalışır adam ne de iki kuruş para getirir. Kv ve kp parasiyla gecinirler ki her sali aileleri sırayla pazar alışverişi yapıp getirir. Her ay ya elektrikleri kesilir ya dogalgazlari. Adami sorarsanda bir gun gelse 3 gelmez. Alkol kokusu buram buram. Din Allah namaz hiçbirini bilmezler. Ne kadar olumsuzluk varsa onlarda var. Ama o kadını hic keşke derken görmedim.
Bide kendini kiyasla bakalim. Uzuntunu asla hafife almıyorum yanlis anlama ben de çoğu zaman üzülüyorum böyle şeylere. Ama sanırım biraz sukure ve daha fazla duaya ihtiyaç var. Kafani dagitacak seyler ile ugras evde para kazanabilecegin seyleri arastir. Mesela bir pastane ile anlasip günlük borek.kurabiye falan yaparsin belki hem çocuğundan da uzak kalmamis olursun. Allah yar ve yardımcin olsun.
Benim eltimde en yakin arkadsim da esimin amcasinin gelinide kacarak evlendi ama ozellikle amcamizin gelininin cektigine biz uzulurduk esi uyusturucu dayak kadin isi ve hapis e girip cikti ona ragmen kadin hic keske demiyor aksine dunya umuru degil 27 yasinda 4 cocuk en buyuk 7 en kucuk 3 aylik kacanlar keske demiyor zaten diyemiyorlar
Ailem degilde cevrem tuhafti kucuk bi kasabadaydik tum yasitlarim evlenmisti bi ben kalmistim yasim 21 olmustu ne bi yeri kazanabilmistim nede gelenleri begeniyordum babam kizim tek basina omur gecmez kardesin evlendi yarin bi bebesi olacak digeri de nisanlandi koy yeri ni biliyorsun kizim bir sure sonra kimse gelmez ana olmak bi ocagin bacasini tutturmek istemez misin dedi benim basimin ustunde yerin var ama kizim yarin sen icten ice üzuleceksin dedi o donem 3 ununde umudu kestirdi babam gercekten 1 yil kimseler gelmez oldu sonra esim geldi istemeye babamin izniyle konustuk tam 2 saat tek basimiza icin isinmisti sadece temiz yuzlu boylu poslu ydu tamam dedim soz yuzugumuz takildi kasabada akrabalar arasinda nisanlisiyla rahatca konusan gorusen bendim 3 ay nisanlilik donemi sonra evlilik mutluydum esimin askindan emindim