• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmayacak Dua

Bence derslerinize odaklanın çünkü telafisi yok yani bir görmeyle filan nasıl etkileniyorsunuz. Belki çıktığı var, nişanlısı var hem de nasıl açılacaksınız. Daha ilk defa görmüş sayılırsınız hayatta herşey mümkün ama hem yakışıklı hem donanımlı bir adama da tek siz mi aşık oldunuz sanıyorsunuz.

Bir sorunum var yardımcı olmanızı isteyeceğim, o nasıl olacaksa :KK53:

Vizelerde sınavımıza bir asistan girdi. Bizim kızlar bayıldı ama ben adamın yüzüne doğru dürüst bakmadım sınav için çok stresliydim çünkü. İlgimi pek çekmemişti.

Geçen gün dersimize hoca gelemedi ve yine bu arkadaş geldi. Benim de şöyle bir inceleme fırsatım oldu baya boylu poslu yakışıklı falan biriymiş. Bütün öğrencilerle ilgilendi sorulara cevap verdi ama tabi ben utandığım için çok soru soramadım :KK22:

Sonra eve gittim sosyal medya sağolsun her şeyini dökmüşler, ödül almış yüksek lisansını yapmış, bir kaç ülke gezmiş türkiyede de baya şehir gezmiş. Müzik zevkini falan çok beğendim. Baya kültürlü ve kariyerinin önü açık birisi. Ben de idealist bir insanımdır ve bunlar beni boyundan posundan daha çok etkiledi.
Çarpıldım bildiğiniz :KK75::KK23::KK51:

Amma ve lakin, aramızda muhtemelen 7 yaş var :KK43:
Onu geçtim kendisi asistan
onu da geçtim görüşlerimizde farklılık olma ihtimali var.
Bunların hepsi sorun olmaktan çıksa yine şansım yok, eminim benim gibi düşünen daha çok kız vardır.

Sınavlarım başladı ve ben onu düşünmekten ders çalışamıyorum :KK22:Tam istediğim gibi birisi :kk77:

Bana bir yardım edin ya nasıl aklımdan çıkarıcam bu yağız delikanlıyı :rolleyes:

bazı üniversitelerde asistanlar da öğrenciler ile sevgili olabiliyor. yani umut var.
ama bence etik değil...

Yok yahu eglenin siz, yeni konu acayim hatta size:KK53:

Ben zaten ders calisirken cok odaklanamayan bir insanim. Insanlar nasil ders calisiyor hayret ediyorum, onlarin yarim saatte calistigini ben 1 gunde calisiyorum. Bi de bu eklenince ustune su an hic odaklanamiyorum :KK43: Kitabi acip acip bakiyorum sadece, bir de calistigim dersin sinavi yarin ve muhtemelen sinava o gelicek. O yuzden boyle oldum galiba.:KK22:

Çeşitli ders çalışma teknikleri vardır. Görsel veya işitsel hafızandan hangisi daha güçlüyse buna eğilebilirsin. Örneğin işitsel hafızan kuvvetli ise, çalıştığın her bölüm için bir müzik parçası seçersin. Sınav sırasında o melodiyi mırıldandığında bilgiler de aklına gelmeye başlar biz buna özdeşleştirme diyoruz.

Araştır derim.

Okulun bitmesini bekle ,eğer reddederse veya hayatında biri varsa rezil olmakta var.Kim bilir belki sizin sınıftan kızla çıkıyordur.Seni söylerse düşman bile olabilirsiniz.Her neyse ; Hem zaten sana karşı ilgi duyuyorsa belli eder.Duymuyorsa zoraki aşık olmayın lütfen .Yinede bir şeyler yapmalıyım diyorsanız onun gittiği yerlere gidin mesela hangi cafe de takılır gittiği spor salonu felan :KK68::KK25:

Back
X