- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
Bukadar donanımla ister istemez çapkın olacaktır diye duşundumBunu nasıl anladınız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bukadar donanımla ister istemez çapkın olacaktır diye duşundumBunu nasıl anladınız![]()
Olabilir vallaBukadar donanımla ister istemez çapkın olacaktır diye duşundum![]()
Ben de öyle düşünüyorum zaten bahsetmiştim önceki yorumlardaLütfen yanlış anlamayın ama bu kadar donanimli bir insan üniversite öğrencisiyle birlikte olur mu ki ?
Dersinize girmeye devam edecek miBen de öyle düşünüyorum zaten bahsetmiştim önceki yorumlarda![]()
Çok doğru söyledin ban git ders calıs zaten olacaksa kendiliğnden ışık yalar sende o yoldan devam edersin. İyi derslerOlabilir valla
Ama facebookta eski fotoğraflarda da yeni fotoğraflarda da sürekli demişler sevgilin olsun artık falan diye. Çapkın olsaydı mutlaka bu zamana kadar olurdu sanki. Bir foroğrafta yanındaki kişiyi kırpmış gerçi
Zaten olacağı yok ben gidip ders çalışayım bari![]()
Sanki çok büyük kabahat etmişim gibi azarlamışsınız. Yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum adama gidip de ilanı aşk etmedim heralde. Bu zamana kadar hiçbir hocamdan hoşlanmadım bu arada. Kendisi de hoca değil zatenBence şu asistanları rahat bırakın. Erkek öğrenciler yapıyo mu böyle şeyler. Olsa da çok azdır. Nedir bu kızlardaki te liseden başlayan hoca merakı. Biz de üni okuduk ama hiç böyle hocadan hoşlanan arkadaşım olmadı. İyki de olmadı. Sonra bu hocalar kendini bişi sanıyo herkes kendisinden hoşlanıyo sanıyo.
Aynen öyle, şansım yok zaten de işte bir yazayım ablalarım ne der diye geldim burayaOnu gectim, bunu gectim, gec gec bitmiyo.
kaptirma kendini, cok yakisikliysa bütün kizlarin
Dikkatini cekmistir zaten. Bir sürü rakip hic cekilmez![]()
Ay ben o kısmı görmemişim ya. Ama zaten olacağı varsa olur ki. Ben hayırlısıyla olsun diye dua ederim hep illa olsun diye değil :)
Karşılamıyoruz ki, onun odasının olduğu blok çok uzaktaBir de ben hiç yapamam öyle tebessüm falan tam bir odunum
Adam da bu kız bana niye kaç göz yapıyor diye yanlış anlamasın?
![]()
Aynen ben de tanimadimBu kadar donanım dediğiniz nedir yahu? Klasik asistan işte. Öyle olması gerekiyor zaten. Yani bizim okuldakilerin hepsi böyleydi en azından. Ve tipi ortalamanın birazcık üstünde olanların hepsi öğrencilerle flört ediyordu ama kimseyle çıkmıyorlardı. Ha bir de bir asistana aşık olan bir öğrenci tanımadım ben hiç, komple marjinalmişiz desenize.![]()
iliskisi var yok yazmiyordu ya aile fertleri arkadaslari falan o yonde yorum yapmis ama cok haklisiniz ben de olsam ben de gizlerdimBeraber olduğu biri vardır. Böyle bir delikanlıyı yalnız bırakmazlar... Beraber olmamasını fotoğraflardan, ilişki durumundan, durumlarından anlayamazsın. Böyle delikanlılar sosyal medyalarda ve real hayatlarda kolay kolay belli etmez özel hayatlarını. Benim bile hiç birşeyim yok herkes yalnızım diye biliyor.
bence de vardir boyle birini bos birakiyorlarsa cok yanlis yapiyorlaronu yapamam bunu yapamam dersen bu adam nasıl anlayabilir ki duygularını. ama bence sevgilisi vardır sonuçta herkes ilişki durumunu facebookta paylaşmıyor. benim sevgilim olup olmadığını kimse bilmez mesela.
Beni de tembihlememişler yahu, kaç tane üniversite bitirdim bir asistana bir hocaya denk gelip de aşık olamadım, koskoca üniversite yıllarım boşa geçti yazıklar olsun banaİyiki unutmussunuz bana tembihlemeyi, bir tane öğrenci görmedim ki asistanina asik olmasinBurada da kaç konu acildi böyle. Bu sevdalar boşuna le bu sevdalar boşuna
![]()
Beni de tembihlememişler yahu, kaç tane üniversite bitirdim bir asistana bir hocaya denk gelip de aşık olamadım, koskoca üniversite yıllarım boşa geçti yazıklar olsun bana![]()
Eyvah, hala geç kalmış sayilmayizdir belki, koşş asistan bulmaya hücummm bu eksiklikle olemeyizKonu sahibi haşlıycak sonunda beni
![]()
Benim için artık çok geç, üniversitede hoca oldum asistanı ne yapayım ühhhüüüü
Konu sahibi arkadaşım, bizde kendi çapımızda eğleniyoruz kusura bakma. Bence hiç bu işlere bulaşmadan derslerine konsantre ol, odak noktanı değiştir çünkü şu an ihtiyacın olan son şey kafanı karıştıracak bir durum yaşamak. Mazallah bir de aşık olursan bir bakmışsın ki ders notların düşmeye başlamış. Aman ha![]()
Senden geçmiş be KilicBaligi benim hala bir şansım var hani ikimizin yerine de kullanabilirim ne dersinBenim için artık çok geç, üniversitede hoca oldum asistanı ne yapayım ühhhüüüü
Konu sahibi arkadaşım, bizde kendi çapımızda eğleniyoruz kusura bakma. Bence hiç bu işlere bulaşmadan derslerine konsantre ol, odak noktanı değiştir çünkü şu an ihtiyacın olan son şey kafanı karıştıracak bir durum yaşamak. Mazallah bir de aşık olursan bir bakmışsın ki ders notların düşmeye başlamış. Aman ha![]()