• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Olmayan 3.cocugumun gelecekteki sıkıntısını şimdiden cekiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ask933

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
1.333
1.044
63
Merhaba arkadaslar baslik biraz kafanizi karistirmis olabilir ama kisaca anlatacak olursam.
Ben 26 esim 35 yasinda
2 çocuğumuz var biri 6 biri 2 bucuk yasinda

Ama esime yetmiyorr yetmiyorr. 3.cu hatta 4.cu cocugu istiyor

Simdi soyle hayatimizi anlatayim ben çalışmıyorum
Ufak tefek odemelerimiz var onlardan dolayi simdilik sikinti cekiyoruz ama 1 sene sonra durumlar duzelecek insallah.
Arabamiz var
Ailelere uzakta olduğumuz icin cocuklarimi tek basima buyutuyorum.

Eşim cocuklari seviyor oyunlar oynuyor istedikleri herseyi aliyor cok ilgili bir baba.

Ama hersey bundan ibaret.
Doguran ben
Buyuten ben
Emziren ben
Baynyo yaptiran tirnaklarini kesen yemeklerini yediren okula goturup getiren ben
Ev 3+1 buyukce bir ev ama kiradayiz.
Temizlik bitmez yemek surekli yapıyorum
Camasir bulasik utu hersey bende asla yardim etmez.
Ayni zamanda aciktan universite okuyorum. Bitirince calismayi düşünüyorum

Hal böyleyken esim bir kac sene sonrasi icin simdiden cocuk düşünüyor.

Allah saglik ve imkan verdigi surece çocuğumuz olmalıymış
Cok cocuk iyiymis
Bu konu tartismaya bile acik değilmiş

Spiralle korunuyorum.
Hap kullanamaiyorum yan etkilerini cok görüyorum

Ben napicam bu adamla cunku ben daha hicc çocuk istemiyorum Allah olmayana versin insallahhhhh
Bir kizim bir oğlum var bana yetiyor Allah inlara can sagligi versin . Zaten zor buyutuyorum

Goruslerinizi merak ediyorum
Sevgiler..

afedersiniz oğlunuz var mı? şundan sordum, kimi babalar çok istiyor da, sizin ki de oğlanı bulana dek çalışıyor olmasın :-) :-)

Benimde bir kızım bir oğlum var..Eşimde ilgili bir baba.3.yü de istiyor içten içe biliyorum ama ben asla istemiyorum ve doğurmuycam.Bu tek başına verilecek bir karar değil.Ben kendimi psikolojik olarak 3.çocuğa yetebilecek gibi hissetmiyorum.Diğerlerine haksızlık değil mi bu.Benim kesin kararımı bildiği için eşim ağzını açamıyor.Sonuçta ben doğurup ben büyütçem.

esinize 35 yasindan sonra down sendromu gibi hastaliklarin riskinin arttigindan bahsedin mesela
zorla cocukmu yapilir ya

Benimde bir kızım bir oğlum var..Eşimde ilgili bir baba.3.yü de istiyor içten içe biliyorum ama ben asla istemiyorum ve doğurmuycam.Bu tek başına verilecek bir karar değil.Ben kendimi psikolojik olarak 3.çocuğa yetebilecek gibi hissetmiyorum.Diğerlerine haksızlık değil mi bu.Benim kesin kararımı bildiği için eşim ağzını açamıyor.Sonuçta ben doğurup ben büyütçem.
Iste bizde de tam tersi benim agzimi actirmiyor tam konu aciliyor diyorum ki psikolojik olarak çöktüm zaten bir suru kadin hastalıkları bas gösterdi dogumlardan sonra. Ayyy agzimi actimiyir hik vik diyorum konuyu kapatiyor.
Besigi vs saklattirdi bana kilerde gizli gizli attim cope.
Bu konu galiba benim bir sinir krizi gecirmemele sonuclanacak

ortada fol yok yumurta yok, kendinizi strese soktugunuza degmiyor bile bence. bosverin, konussun dursun kendi kendine. napacak zorla mi dogurtacak.
Evet zaten madem konuyu tartismaya bile acmiyorsun o zaman yap kendin 3.cocugu dedim. Demez olaydim yapinca görürsün diye cikisti bana

valla ben süttün ağzı yandıgı için yogurdu üfleyen biri olarak
senın yerında olsam dogururum ama yanımada br yardımcı kadın şartıyla

valla ben süttün ağzı yandıgı için yogurdu üfleyen biri olarak
senın yerında olsam dogururum ama yanımada br yardımcı kadın şartıyla
Yardimci kadin mii aa o da ne. Ben evde ne yapıyormuşum.
Is guc onemli degil yemek vs onemli degil sen yeter ki cocuklari yakmadan yikmadan buyut = esim aynen boyle diyor

Amma velakin evde o gun yemek yoksa benden kotusu yok butun gun naptin bir yemek yapamadin mi diyor

Yardimci kadin mii aa o da ne. Ben evde ne yapıyormuşum.
Is guc onemli degil yemek vs onemli degil sen yeter ki cocuklari yakmadan yikmadan buyut = esim aynen boyle diyor

Amma velakin evde o gun yemek yoksa benden kotusu yok butun gun naptin bir yemek yapamadin mi diyor

o sana dogur diyor sen derdinden gelip buraya konu açıyorsun okey,

sende şartını söyle tut bir kadın sabahtan akşama ev işi yemek ütü her işi yapsın bende çocuk bakıp sana 3, dogurayım de ,
sonra bırak o düşünsün.

hem senın hem benım istediğim olsun de

Spiralle korundugunuzu biliyormu??? Bilmiyorsa soylemeyın. Hem cocuk konusu ıkı tarafın istemesi ile olur. Zorla degil. Madem cok meraklı kendisi dogursun 3. De hem yardım etmiyor benim esım gibi hemde bos bos konusuyor

şimdiden kafaya takmayın
iş oraya gelince istemiyorum Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin diyin geçin
ne yapacak zorla mı doğurtacak

Eşin sadece oyun babasidir. Bunu herkes yapabilir. Yani benim nezdimde öyle aa harika baba değil, çocuklari banyoya sokmuyor, yemek yapmiyor. Yani sorumluluk sifir.

Bu ilerde çocuklar içinde iyi değil. O hep oyun şen şakrak baba, sen ise disiplinli anne. Tercih tabiki baba oluyor. Bir erkeğin evde iş yapmamasini öğreniyorlar. Yani hoş değil.

Spiral iyi korumuyor. Kayiyor felan. Ekstra prezervatif kullanin. Zor ile bebek olmaz, hele sorumluluk almayan biri ile.

Hele Türkiye şartlarinda. Iyi bir okul para demek, okul sonrasi aktivite, yüzme kurslari, bale,.. hepsi para. Maddi durumunuz fena değil fakat 1-2 yil sonra ne olacak bilinmiyor.

Dediğim gibi yerinde olsam dahada siki korunurdum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X