Olmayanı oldurmaya çalışan kız kardeşim

Anlatımınızdan adamın kovalanmaktan, yalvarılmaktan hoşlanan biri olduğu düşüncesi oluştu bende, psikolojide bu durumun bir adı var mıdır bilmiyorum lakin adam aşık değil, aşık olunmaktan hoşlanan garip bir karakter, ona aşık olan kadın peşinden koşmaktan vazgeçince elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi ağlayıp gördüğü ilgiyi geri istiyor, kardeşiniz barışırsa yine aynı kısırdöngü yaşanacak adam kaçacak, ulaşılmaz çok aşık olunan muhteşem erkek profiline geri dönecek.
Umarım kardeşiniz barışmaz zira bu ilişki tamamıyla bittiğinde kardeşiniz yerle bir olmuş bir psikolojiyle uzun süre toparlanamaz bir hale gelir

Son düzenleme:
Haklisiniz. Adamin cocugu var ama hic evlenmemis. Beraber yasadigi o donem Turkiye'de yasayan bir kadinmis. Cocuk olduktan sonra artik aralarinda ne gectiyse kadin cocukla beraber ulkesine geri donmus. Evlenmeyi dusunmemis hic dedigine gore.
ah zavallı çocuğun ne günahı var. çocuğa çok üzüldüm.. bu adamı kesin bıraksın bence çok tehlikeli biri.

Aaaa ay böyle adamlar var. Onlar elde etmeyi severler. Birine ulaşamamak caziptir . Ulaştıkları anda değerini yitirir. Maalesef bu çocuk da öyle. Ondan ne köy olur ne kasaba . Zaten adam olsa çocuğuna sahip çıkarmış . Kardeşinizin de dengesiyle oynamış belli ki bir türlü bırakamıyor. Bu adamlar bunu çok güzel yaparlar. İnşallah kardeşiniz nasihatle öğrenebilir. Tecrübe ile anlarsa olan yıllarına olacak belli çünkü.

Kardesinin yasi kendisinden kücük diye isteklerini kaale almiyor gibime geldi.
Olgun degil bu diye aldirmiyor kardesini kendince.
Halbuki olgun olup olmamakla alakasi yok.
Kardesin ona diyebilir ben böyle böyle bir iliski istiyorum ama sen istemiyorsan eyvallah diye.
Hatta beni olgun görmüyorsan isteklerimi cocukluk diye gecistiriyorsan benimle ne isin var diye sorsun..

Adam eger ki cocuguna kendisi bakmiyorsa olgunum ben ya ayaklari bidi bididan baska sey degil bence. Asil olgun insan ne istedigini bilir ve hayatindaki insani daha fazla gormek ister.
Cocuga bakiyorsa bi ihtimal vakit sikintisi yasayabilir.

Gider gelir sonunda biter
Bu tür adamların sonu yok, yürütebilecekleri bir ilişki türü yok

Aldattığını düşündüm sadece.
Gizlediği bişey var

Adam evli gibi

bu dusunce yapısında ınsanlar var tutarsız mutsuzluktan beslenen bır dedıgı dıgerını tutmayan asla cabalamayan yolunda duzenlı guzel gıtsın ama bunu sadece karsı taraf yapsın dıyen yanı ben durayım karsımda sureklı benım ıstedıgım sekılde benı mutlu etsın dıyen ınsanlar maalesef var

bu adamda bunlardan bırı

kardesınız bununla zamanını hıc etmek yerıne kendıne vakıt ayırsa daha ıyı keske burdakı yorumları kardesınız okusa

kadınlar olarak bizim hislerimiz çok kuvvetli. bu ilişkide bir terslik olduğu çok belli. benim fikrim o adam senin kardeşini temiz masum iyi niyetli bir kız olarak görüyor. kardeşinin yaşı küçük olduğu için istediği gibi manipüle edebiliyor. ileride evlenebilirim diye bakıyor ama hayatında başka bir kadın var ya da geçici ilişkileri var. kardeşine aşık değil. kardeşine evlenilecek kız olarak bakıyor. eğitimli masum temiz ileride olur diye bakıyor. sen "kız kardeşimi evine bile davet etmiyor" "1 ay görüşmüyorlar araları 15 dk" yazmışsın. normalde bu adam yalnız olsa sevgilisi ile sürekli görüşür dışarıda olsun evde olsun kardeşini çok yakından tanımaya çalışır. bu adam kesinlikle kendi hayatına senin kardeşini dahil etmiyor çünkü başka birileri var. biz adamı araştırdık baktık aldatmıyor diyorsan da mantık ilişkisi yaşıyor kardeşinle. aşık adam dağları deler mesafeleri aşar mutlaka birkaç günde bir görüşür,sürekli arar sorar sahip çıkar. aldatsa da aldatmasa da adam kardeşine aşık değil özetle.

Adam önce kendi tutarlı olsun sonra nutuk atsın. Ayrıca hayatında başka birinin olduğundan şüphelendim. İlişki mutlu olmak için yaşanır neden bu kadar zorlaştırılır anlamıyorum. Ve olgunluk adı altında resmen ilgisiz davranmış. Kardeşinizde bu gel gitlerle daha da takıntılı hale gelmiş galiba. Tekrar barışırsa aynı şeyleri yaşayacak ilerisi olmayacak bir ilişki. Tabi o da yetişkin bir kadın kendi tercihlerinin bedelini kendisi ödeyecek. Biz burdan ne desekte o yine bildiğini okuyacak bence. Umarım barışmak gibi bir hataya düşmez de önüne bakar bundan sonra

çocuğunun annesi ile görüşüyor da olabilir bu, doğum gününde yanyana gelmemek, buluşmamak, aramak yerine mesaj atmanın başka bir gerekçesi olamaz.
Ya çocuğunun annesi veya başka biri var hayatında..

Kardeşiniz de kenarda duruyor işte.. Hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı böyleleri

Kaçan kovalanır mantığı.
Kardeşin peşinde koştukça adam kaçıyor.kardeşin geri çekildiğinde peşine düşüyor,sonra o adam gene kaçacak
Evlenseler aynı evde nasıl evlilik sürer?hani sadece gerekli zamanlarda görüşmeleri gerekiyormuş ya...adam eve gelmeyecek mi?belki de ayrı odalarda oturacaklar.
Adam sadece macera arıyor.boş zamanını dolduruyor.zaten yaşı da büyük,çocuk da var,kardeşin de zaten pek çocuklu kişi istememiş..matah bişi olsa eşi boşamazdı. Çocuk varsa kadınlar kolay kolay boşanmaz. Artık kadına ne yaşattıysa.görüşmesin

Waw ... tespite gel. Bravo. Katıldım aynen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…