Olmayanı oldurmaya çalışan kız kardeşim

Seven insan yanında ister, mıç mıç olmasa da atıyorum haftada bir buluşmak ister. Yorgunluk falan dinlemez, çünkü aşk mantığı devre dışı bırakır. Olgunluk vs. söylemleri falan hikaye.

Adam egosunu tamir ediyor sadece. Her ilişkinin dinamiği vardır ama böyle şey olmaz kardeşiniz derhal uzaklaşmazsa 2 yıla kadar bitik bir şekilde terapi terapi dolaşır. Geçmiş olsun, evlerden ırak.

Birincisi bu işi düzgün kariyeri olan işkolik adam neden ev arkadaşıyla yaşar? Üstelik 32 yaşında. 24 olsa diyeceğim ki okul yeni bitmiş düzenini kuracak daha öğrenci evinde falan. Bu adamın karakteriyle ilgili fikir veren şeylerden biri bence.
İkincisi kendi çocuğuyla bile maddi ihtiyaç giderme dışında bağı olmayan adamdan da ilgi beklememek lazım.
Üçüncüsü adamın altta yatan başka bir planı var. Adam biseksüel ya da gay olabilir. Evdeki ev arkadaşı ???
Dördüncüsü kardeşinizi sürekli manipüle ediyor. Bırakınca peşinde koşması falan inşallah kardeşinize benden vazgeçemiyor imajı vermiyordur.
Beşincisi doğumgününde hediye gönderdiğim insan normal bir arkadaşım olsa dahi telefonla arar bir teşekkür eder. Mesaj falan hayatın akışına ters. Sonra yetmiyor kardeşiniz doğumgünü yemeğine çıkartmak istiyor. Onda da beyefendi yok şu gün olmaz yok iki gün sonra oldu paşam oldu majesteleri sen kimsin ya der kapatırım ben olsam. Yani bunu yapan normal arkadaşım olsa iletişimimi tamamen keserim. Bir aşk ilişkisi içinde olan iki kişi arasında öyle işkolikmiş yok bilmemneymiş gibi açıklamalara girişmem. Çok uzaklarda aramaya gerek yok gerçekten hayatın akışına ters mi değil mi ona bir baksın kardeşiniz. 24yaşında gezip eğlenecek gülmekten yorgun düşecekken uğraşmasın bu malzingoyla. Alsın o çok güzel işini kariyerini tek başına bir ev bile tutamadığı sefil hayatında yaşasın madem tutarlı tutarlı adama bak. Bir de kıza ayar çekiyor yok buluşmayı isteme yok sevgililik bekleme e ben seninle niye beraberim o zaman desin kardeşiniz lütfen ama ya!

Adam kardeşinizi değil, kardeşinizin onu sevmesini seviyor. Yani adam kendini seviyor. Evliliği de bu yüzden bitti muhtemelen.

Narsitliğe yakın biri eski eşime benzettim. İlişkide ilgisiz kötü davranır ayrılacağım derim başlar hemen ilgi, yalvarma ne olur gitme demeler. Bu tiplerden kurtulmak da zordur sen değil o ayrılmak istiyormuş gibi yapacaksın adamı o raddeye getireceksin. Zaten egosu ağır basacağı için terk eder. Adamdan ayrılmak istiyorsa yapma dediği herşey yapsın

Sanirim 1.5 seneden fazla oldu. Hep bu dongu icindeler ben de sanmiyorum ki duzelsin.

Adam eger ki cocuguna kendisi bakmiyorsa olgunum ben ya ayaklari bidi bididan baska sey degil bence. Asil olgun insan ne istedigini bilir ve hayatindaki insani daha fazla gormek ister.
Cocuga bakiyorsa bi ihtimal vakit sikintisi yasayabilir.

Cocugun annesi yabanci, cocugu da alip ulkesine donmus. Adam cocuga nafaka veriyor, en iyi okullarda okuttugun surece cocukla ilgilenmek onemli degil diyormus. Zaten 1 seneden fazladir gormemis cocugu gidip.

Adamın yedek kulübesi dolu gibi geldi bana
Aldattığını düşündüm sadece.
Gizlediği bişey var
ağzımdan (klavyemden :)) aldınız resmen, bence de adam evli

Toplu cevap vereyim. Evli olmadigi konusuna eminiz. Annem, kardesim, ve adam hukukcu. Ayni alandalar, kardesim daha mezun olmadan annemle ayni is cevresinden tanisiyordu zaten kendisi. Ayrica cocugu oldugu kadinla bile evlenmemis, evlenmeyi onemsemiyor kesinlikle. Cocugun annesi yabanci, cocugu da alip ulkesine donmus ve 1 seneden fazladir cocugu gidip gormemis bile. Nafaka odemek harici cocugun annesi ile bir iliskisi oldugunu sanmam ama baska biri varsa beni hic sasirtmaz. En azindan bu hallerinin bir aciklamasi olur.

Bir de en komigi ben dunyanin obur ucunda yasiyorum hicbir mudahalem olamaz ama daha once de sarhos olup olup beni ariyordu. Ben ikna edermisim :) Evet hic normal degil. Sozde bu durumda direkt karsisina cikmaya 'utaniyormus'.

Dun yorumlarin bir kismini okuyamadigim icin kardesime gonderemedim linki. Bugun gonderecegim mutlaka. Biraz gozu acilsin. Simdi kararli gibi duruyor ama yine ikna olmasindan korkuyorum. Adam manipule ediyor kardesimi cunku.

Evlenmeyi dusunuyor mu bilmiyorum cunku cocugunun annesi ile de evlenmemis. Ama kardesime her gun gorusmek istiyorsan beraber yasamamiz lazim demis. Onda da ofisten eve gelmiyor ki zaten sabah cok erken gidip aksam cok gec cikiyor. 14-15 saat calisiyor gunde. Yine gorusemeyecekti belki de.

Adam yasina uygun gecmisine uygun birisini bulsun hatalarinin olgunlugunu kiz kardesinde aramasin.
Kardesiniz en guzel yillarini böyle bir adamla heba etmesin.ask sevgi goremedim ben bu adamda.kardesinizi yalniz kalmamak icin kullaniyor..uzak dursun saglikli psikolojisi yok bu adamin.kaybedince kedi kazaninca aslan kesiliyor..omür gecmez böyle..

Evet katiliyorum kesinlikle. Benim annem cok guclu bir kadindir ve bizi de mutsuz oldugunuz iliskide bir dakika bile durmamamiz gerektigini belirterek yetistirdi. O yuzden kardesimin bu hallerine anlam veremiyorum. Su an bile terapi almasi gerektigine ikna etmeye calisiyorum. Hic kendi gibi davranmiyor, adam manipule ediyor surekli.

Ya böyle bir adam için neden uğraşıyor ki kardeşiniz. Seversin aşık olursun bir ömür boyu beraber olmak istersin. Bu adamla bir gün olmasa diğer gün bitecek. Tam bir pislikmiş yazık değil mi o çocuğa. Bence günübirlik ilişkileri filan vardır bu adamdan bir halt olmaz. Zamanını ve enerjisini boşa harcamasın kardeşiniz

Merhaba, bu konuyu inanin bilmiyorum. Cocugu kesinlikle var bundan eminiz, annem ile ayni is cevresinden oldugu icin annem cocugun dogdugu zamanlari hatirliyor. Ev arkadasi meselesi su sekilde, bu kisi ailesini cok kucuk yasta kaybediyor ve hep yatili okulda okuyor. Kimsesi yok. Gecen sene yatili okuldan cok yakin bir arkadasi iflas ediyor ve o da toparlansin diye yanina gelmesini teklif ediyor. Sonra pandemi sebebiyle adam evden cikamiyor, bu sene sonuna kadar cikacakmis. Dun bu yorumu okuyunca kardesimin agzini aradim ve boyle bir cevap aldim. Bizim kizimiz yine manipule edilmis olabilir tabii ki, adama hic guvenmiyorum.

Lütfen kardeşiniz o dik duruşu gösterip arkasına bakmadan uzaklaşsın. Bunun için ona destek olun. Dışarda ona kendini çiçek gibi hissettirecek o kadar adam varken neden bu adamla zamanını harciyor ki. Kendi değerinin farkına varması umuduyla...

Okurken içim daraldı, bu adam ne sanıyor kendini, yok yogunmuş bir hediye olayında da bır telefon açamazmış, acayip daraldım kardesınıze söyleyin arkasına bile bakmasın, düzelmesi mümkün olmayan vaka bu adam. Telde konusma bulusma yok elin yabancısı gibi davranıyorsa cehenneme kadar yolu var. Canı isteyince hersey onun dediği gibi olacak maşallah ne dıyım öle bir salak varsa onu bulsun

Çocuğunu bile görmemiş bir senedir. Kardeşinize karşı duyarsız olması gayet normal.

Umarım kardeşiniz bir an önce aklını başına toplar ve bu adamdan kurtulur zira olan su gibi kardeşinizin duygularına olur çünkü adam kendinden başka kimseye aşık değil, kendine olan aşkını da kardeşinizle besliyor, Allah'ım ne tuhaf adamlar var evlerden ırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…