Guzel dileginiz icin tesekkur ederim ama yas genc olmayinca, cikolata kistide olunca degerimde dusuk olunca psikoloji bozuluyor.. genc olsaydim hic takilmaz zamanini beklerdim... Ama yunurtalarimda benimle beraber yaslaniyor.. Inanin bana elimde degil...Cok fazla kafaniza takiyorsunuz.bende 4 senelik evliyim ilk iki yil olmadi sonra dusuklerim oldu. Olmayinca olmuyor demeyin kesinlikle Allah verince imkansiz denen bile olur, umudunu yitirme yeter ki Rabbim ol desin. Demek ki daha vakti var biz bunu dusunemiyoruz bir an once olsun istiyoruz ama bazi seyler istedigimiz gibi olmuyor canim.Dua et bol bol hayirli bir evlat iste Allahtan.
dilerim en kisa zaman da hamile kalirsin canim.
InsallahOncelikle daha cok yeni evlisin .Olmayinca olmuyor degilde olanda da olmayanda da var bir hayir diyelim.Benim 7 sene sonra olan bir arkadasim 6 sene sonra olan bir eltim ve 22 sene sonra cocugu olan bir amcam var .Rabbim yeterki ol desin.Allah' ın izniyle sizinde cok beklemeden hayirli saglikli sihhatli evlatlariniz olur inşallah.
Aa ne guzel tedavi gordunuz mu? Degerleriniz nasildi? Bu kist gebeligi engelliyormus.Benim iki tane çikolata kistim vardı. 5 yılın ardından kendiliğinden gebe kaldım, çok şükür. Olmaz diye bir şey yok. Ki 1,5 sene nedir ki? Bir gün umutsuz olmadım. Siz de olmayın ve hayırlı zamanda hayırlı evlat isteyin.
bugun hala oldum hiç içim acımadıMerhaba hanimlar.. 1.5 senelik evliyiz mutlu mesut bir aile hayatimiz var lakin bir bebegimiz olmuyor... Yumurta rezervzim dusuk... Bebeksiz bir aile yarim aile gibi geliyor bana kendimce.. ve bu beni inanilmaz uzuyor... bu uzuntu hep icimde gitmiyor tam olarak bitmiyor gecmiyor... kendimi yarim insan gibi gormeye basaladim... cevremde guzel bebek haberleri aldikca daha da icim aciyor.. benim yerimde siz olsaydiniz ne yapardiniz? Psikiytr destek almak ilac kullanmak istiyorum tedavi suresince nasil olur?
Hiçbir tedavi görmedim. Ha zamanında gördüm ettim ama sıkıldım bıraktım kendi haline. İlaçlar beni rahatsız etti. Tüp bebek ya da aşılama da düşünmedim. Nasip ne zamansa o zaman olsun yeter ki hayırlısı olsun dedim. Şükür kendiliğimden kaldım.Aa ne guzel tedavi gordunuz mu? Degerleriniz nasildi? Bu kist gebeligi engelliyormus.
Merhaba hanimlar.. 1.5 senelik evliyiz mutlu mesut bir aile hayatimiz var lakin bir bebegimiz olmuyor... Yumurta rezervzim dusuk... Bebeksiz bir aile yarim aile gibi geliyor bana kendimce.. ve bu beni inanilmaz uzuyor... bu uzuntu hep icimde gitmiyor tam olarak bitmiyor gecmiyor... kendimi yarim insan gibi gormeye basaladim... cevremde guzel bebek haberleri aldikca daha da icim aciyor.. benim yerimde siz olsaydiniz ne yapardiniz? Psikiytr destek almak ilac kullanmak istiyorum tedavi suresince nasil olur?
Insallah ailenizin yasadigi o mucizeyi bende yasayabilirim... tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin :)Ben de anne ve babamın uzun müddet isteyip türlü tedaviler sonucunda, yıllar sonra doğan tek çocukları olarak size şunu söyleyebilirim; inanın.
Ki annem 40 yaşında sonra doğurmuş beni düşünün. Öyle sıkıntılar çekmişler öyle zorlu yollardan geçmişler ki; şayet babama bir su damlası kadar benzemiyor olsaydım ve annemin doğum fotolarını görmemiş olsaydım evlatlık olduğumu bile düşünebilirdim. Zaten kimsesiz bir çocuğu evlat edinmekte onlar için seçenekler arasındaymış ki, tam ümitlerini kestikleri anda ben gelmişim..
O yüzden inancınızı yitirip ruhunuzu köreltmeyin derim. İnşallah hayırlısıyla çocuğunuzu kucağınıza alırsınız siz de..
Kendimde problem olunca boyle bir hissiyat icine giriyorum... belki esimde olsaydi hic uzulmez bu da bizim ortak kaderimiz diyebilirdim.. ama benim yuzunden bir bebegimiz olmayinca bir nevi kendimi sucluyorum... Ben cocuksuz aileleri degil de kendi ailemi yarim aile gibi goruyorum.lutfen siz kendi uzerinize alinmayin..bugun hala oldum hiç içim acımadı
çocuksuz ınsan yarım ınsan , cocuksuz aıle yarım aile değildir
bizim 3 bucuk yıldır olmuyor
tüp bebek merkezınde tedavı goruyoruz aylardır
hıc kendımı ve eşimi yarım olarak görmedim
düşünceniz cok yanlış
siz cocuksuz da bir irey bir ailesniniz
senın yerındeyım bak ama kendımı harap etmıyorum
Sizin gibileri okudukca birz olsun toparlanabiliyorum. Ama siz zannedersem yasiniz cok genc. Rezervinizde dusukmuydu?Hiçbir tedavi görmedim. Ha zamanında gördüm ettim ama sıkıldım bıraktım kendi haline. İlaçlar beni rahatsız etti. Tüp bebek ya da aşılama da düşünmedim. Nasip ne zamansa o zaman olsun yeter ki hayırlısı olsun dedim. Şükür kendiliğimden kaldım.
Hatta son kontrolde doktorum endometriozis olabilir rahim filmi çekelim dedi, normalde çekerdim fakat bir şey beni engelledi çekmedim zaten o ay da hamile kaldım. 2 kistim vardı. Hiçbir şey imkansız değil. Zamanı gelince oluyor. Buna inanıyorum. Ben sadece hayırlı olsun dedim.
Onu bende duydum tup bebek tedavislrinin arkasindan ilaclarin etkisi hemen gecmiyormus sonrasinda da hamile kalan olabiliyormus.. 11 inde fakultenin tup bebek klinigine tedavi basliyor bakalim ne olacakBu arada ben ilac kullanirken doktoruma hamile kalirsam ne olur demistim.ilaclari azaltarak birakiriz demisti.Her doktorun tedavi sekli ayni degil ilaclari kullanipta tedavi olabilirsiniz belki , doktora danisip ona gore hareket edin.
Evet biraz düşüktü. Yaşım 30a dayandı sizin kaç?Sizin gibileri okudukca birz olsun toparlanabiliyorum. Ama siz zannedersem yasiniz cok genc. Rezervinizde dusukmuydu?
Ben alınmadımKendimde problem olunca boyle bir hissiyat icine giriyorum... belki esimde olsaydi hic uzulmez bu da bizim ortak kaderimiz diyebilirdim.. ama benim yuzunden bir bebegimiz olmayinca bir nevi kendimi sucluyorum... Ben cocuksuz aileleri degil de kendi ailemi yarim aile gibi goruyorum.lutfen siz kendi uzerinize alinmayin..
Benim 38 maalesef 8 sene evvel gecirdigim cikolata kisti ameliyatindan oturu rezervim dusmus.Evet biraz düşüktü. Yaşım 30a dayandı sizin kaç?
Sizin icin hayirlisi olsun .Saglikli bebeklerinizde olsun inşallah.Onu bende duydum tup bebek tedavislrinin arkasindan ilaclarin etkisi hemen gecmiyormus sonrasinda da hamile kalan olabiliyormus.. 11 inde fakultenin tup bebek klinigine tedavi basliyor bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?