R
REYYAN
Ziyaretçi
- Konu Sahibi REYYAN
-
sevgılı komsucum yahu senı evde bulana aşk olsun bıkerem..:hulya:Eskiden miş komşuluk maaleseff 3 yıldır oturuyorum bir tane komşum gelmedi hoşgeldine düşündüğün zaman onlarada bazen hak vermiyor değilim ortam kötü kimin ne olduğu belli değil
Annemler de böyle birşeyle hiç karşılaşmamıştım gece kek yaparlar çağırılar hadi gelin kahve içelim derler vb... böyle büyüdüm dolasıyla benimde tuhafıma gitmişti ama alışttım artık
dostlarım ablam ev aldı :hulya: bir seneyi geçti .taşındığı zaman bir iki daire komşusu hoş geldine uğradı .şimdi aradan koca bir sene geçmiş diğer geri kalan 25 daire hoş geldine gelcekmiş boshayallersmile
ablam kabul etmek istiyor ama bana biraz ters geldi kabul etme diyorum bayanssulusmile
ay BÖYLE KOMŞULUK OLURMU birkez uğrayıp hoş geldin komşum bir ihtiyacınız varmı nasılsınız yada ihtiyacınız olursa bekleriz filan demesinler :sinifsinif: eh 2.kış gelmiş canları gezecek yer aramış hatırlamışlar .ben böyle düşünüyorum sizler ne düşünürsünüz bu durumda kabul etsinmi etmesinmi....kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?