OLMAZ böyle komşuluk..........

• Konu Sahibi Konu Sahibi REYYAN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hehe ben evlenelı bır bucuk sene olucak daha gecen hafta ıcınde geldıler ,

bı de kımseyı tanmıyorum ,gurbetten geldık bır de buraya akannehir

helva ,hamur kızartması fılan dagıtıyordum kandıllerde ,kimin kızısın dıyorlardı kaydirigubbakcemile3

geldıler gecen hafta ama apartmandakıler degıl karsı apartmandakıler delikafadulden

çok sevdiğim bir tanıdığımın kızı oldu hastanede geçmiş olsuna gittim şimdi kızı 2 yaşında bi dahada gidemedim uygun zamanım olmadı onu her gördüğümde utanıyorum
diyeceğim o ki insan bazen çok istesede fırsat bulup gidemiyor ablan kabul etsin komşularını

anlamadığım şu komşu dediğin taşındığında uğrar kardeşim bir ihtiyacın varmı olduğunda ben şu dairede oturuyorum beklerim dermi demezmi eğerki bir sene sonra gelmek isterse yolu açık olsun başka kapıya bence

ben de 3 yıl oldu taşınalı bir Allahın kulu da hoşgeldin bir ihtiyacın var mı demedi..çocuğuma bakıcı bulamadım 2 hafta senelik izinden aldım..başka binadan bakıcı buldum..daha sonra apartmanda gören soran aa bizim apartmanda birsürü çocuk bakmak isteyen var dı hem aynı apartman olurdu falan dedi..çok garip geliyor bana şimdi..sonradan da amaan boşver daha iyi diyorum..zaten ev göçüyor zırt pırt çatkapı gelen insanlar beni kasıyor..samimi olsan başka..ama o samimiyeti de malesef olmadı..ama en azından kimler oturuyor yanımda sağımda solumda bilsem fena olmazdı yanim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…