Olmaz dediğim oldu ! otobüsteki çocuğu unutamıyorum...

halimizahvalimiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
10
2
1
Merhabalar, uzun bir yazı olacak...
Bundan 3 sene evvel 2014 ağustos ayının son günleri memleketteyim kuzenlerimle tek dedemin evinde kalıyoruz. Bir akşam kınaya gidicez çarşı tarafından eve erken dönüyoruz ve gelen otobüse biniyoruz kartımız olmadığı için bir telaş para çıkarıyoruz kart istiyoruz fln ve o sırada bana bakan birini görüyorum ( ilk görüşte aşka inanan biri değilim aslında hala bile...) etkileniyorum ve arkasında boş bir koltuk var kuzenlerimin yanı dolu olduğundan oraya oturuyorum. Basbaya arkasını dönüp dönüp bakıyor çok şaşırıyorum ama etkileniyorum, sinirleniyorum bir yandan alla alla diyorum.....son durağa geliyoruz bizim ev son durakta iniyoruz ve farkediyorum oda iniyor biz eve doğru yürürken bi anda arkamdan Pardon size bişey sorabilirmiyim ? Bir ses ben bir hışım dönüyorum ve düşünmeden hayır neden takip ediyorsunuz diye fevri hareketler neyse kuzenim kalıyor yanıma gel diye ısrar ediyorum sanırım biraz korkuyorum sonuçta yalnız kalıyoruz ailemiz yanımızda değil fln tanımadığım biri ne alaka olmaz fln aklımda bunlar ama bir yandan konuşsaydım diye arkasından bakıyorum o giderken kuzenlerim bana kızıyor keşke bi öğrenseydik ne soracaktı diye... Böyle o gidiyor ben bakıyorum ve hala unutamıyorum yaşadığım şehire dönene kadar aynı saatte o durakta olmaya özen gösteriyorum denk gelmiyoruz Ve dönüyorum hayırlısı diyorum otobüste hiç tanımadığım biri olmazdı zaten ne alaka fln ama bazen rüyamda görüyorum ve hep aklımda acaba ne soracaktı...
Başına böyle bişey gelen veya en azından içime su serpicek biri var mı ....

Madem o kadar etkilendin neden soru sormasına müsade etmedin! Şimdi ara bakalım elki bulursun belkide bileğin yanında bir kızla görürsünüz

otobüste arkadaşlarıyla oturuyordu çapraz da... ramazan akşamı... burger king de sultan menüsü yemişim kitapsız şoför karışık midemi gaz ilen coşturuyor artık dua ediyorum bir rezillik çıkarmadan ineyim otobüsten... göz göze geldik... arkadaşlarına fısıldadı espriler gırla gitmeye başladı... bende özendim o gün mavi güzel bir gömlek var üstümde... ineceğimiz durağa yaklaşırken kapıya yanaştık iyice bekliyorum bir şey desin ama o da ne dangalağın baxerı görünüyor arkadaşları git konuş diyor paşa öyle don sergisi açmış gibi gösteriyor hiç unutmam gri bir dondu.... neyse

tam inerken öyle bir baktı ki içim gitti... biz karşıdan karşıya geçerken hala bakıyordu... otobüs gözden kaybolana kadar da baktı...

kaldığım yurt karma bir yurt... bir kaç gün geçmiş ben hala unutamamışım dolaşıyoruz arkadaşla merkezi kafeterya da... o da ne... otobüsteki çocuk bana bakıyor... arkadaşım hadi gidelim dedi bir yandan kalmak istiyorum bir yandan gitmek... tamam dedim... ahhh geldi canımın canı hıyar... peşimizden... afedersiniz dedi döndüm siz o gün otobüste ki mavi gömlekli bayan değil misiniz dedi arkadaşım dalga geçti giy de gel gömleği tanıyamadı diye...

sonra gel zaman git zaman aynı yurtta bir daha görüşmedik... yakın arkadaşıma asılmaya kalktı belki de ondan görüşmemişimdir...

diyeceğim o ki bazen o kısa anla kalsın istersin ama kalmaz dua et öyle de bir anın olmuş... ben şehirler arası otobüste yan koltuğumdaki salaktan tekme yiyip uyandırılmıştım o da başka sefere şükür o başka bir yerde karşıma çıkmadı

Son düzenleyen: Moderatör:
3 yil gecmis üzerinden.baska biri olmadimi hayatinizda.bu sure zarfinda o cocugun hala yanliz olma ihtimalini bilemiyorum.kismet degilmis demekki.düsünmeyin.ne demisler nasipte gelir şamdan yemenden nasip degilse ne gelir elden..

hemen birini bul çivi çiviyi söker

bence çok düşünmemek lazım. olmuşla ölmüşe çare yok bence sizde yolunuza bakın. basit bi etkilenme, bu kadar. belki kötü bi insandı belki sizi çok üzecekti belkide gerçekten sapığın tekiydi gecenin bi vakti, ne malum?

3 yil gecmis üzerinden.baska biri olmadimi hayatinizda.bu sure zarfinda o cocugun hala yanliz olma ihtimalini bilemiyorum.kismet degilmis demekki.düsünmeyin.ne demisler nasipte gelir şamdan yemenden nasip degilse ne gelir elden..
Evet geçen 2 yıl içerisinde biri oldu hayatımda ama bu olayı unutmadım hep keşkem var kafamda bu olay bende nasip inanıyorum ama nasibimi kendi elimle ittim kızıyorum kendime

Evet sağolun birazda kendi olayımı dışardan görmek için buraya yazdım çünkü ismini bile bilmiyorum kim olduğu ne malum çok düşündüm en iyi avutma şekli bu

Gri ojeli kizi arayan cocugun hikayesini biliyor musunuz :) bilmiyorsaniz aratin bi bulun okuyun bence. Icinize bir umut isigi dogar belki :) siz neden yapamayasiniz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…