- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
geçtiğimiz günlerde iş görüşmesine gittim ve gittiğim yer kesin olarak olumlu yada olumsuz size pazartesi dönüş yapacağız denildi ancak dönüş olmadı. arayıp sorsam olmaz mı sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence biraz bekleyin
hayirlisi olsun insallah
Ben hiç ararız diye söyleyip arayanı görmedim.
Bence arayın ama şimdi değil yarın.
Öyle derler zaten.
Aramıyorlarsa olumsuzdur. Ya beni aramadınız iyisiniz dimi diye sorulmaz ya:)
Pardon , hangi pazartesiyi kastetmistiniz diye arayabilirsin. Sonra da gulup gecersin.![]()
Bence arama. Öyle söylüyorlar herkese zaten. Bana da çokk net pazartesi mutlaka arayacağız :) demişlerdi ama aramadılar. Hatta bana belgeleri filan hazırlamamı istemişlerdi![]()
Bence aramageçtiğimiz günlerde iş görüşmesine gittim ve gittiğim yer kesin olarak olumlu yada olumsuz size pazartesi dönüş yapacağız denildi ancak dönüş olmadı. arayıp sorsam olmaz mı sizce?
1-2 gün daha bekler, arardım ben olsam. Aramakla bir şey kaybetmezsin. Aksine, aradı, süreci takip etti, kendini hatırlattı diye işe alınan insanlar var.
Eki Görüntüle 2078063 Bu karikatür geldi aklıma.. :))
Eliniz kolunuz mu koptu kurban olduklarım niye arayıp yada mail atıp cevap vermiyorsunuz de
(Yanlış anlama bu arada bende aynı şeyleri yaşıyorum, çok merak ettiklerimi arıyorum süreç ne aşamada merak ettim diyorum)
Arama bence.Genelde aramıyorlar.
Geri dönüş yoksa zaten sonuç olumsuzdur aramaya gerek yok. Ne gıcık birşey madem olumsuz o an söyle neden ümitlendiriyorsunuz insanları
Ben sizi ararız diyenlerden hiç geri dönüş beklemezdim çünkü geri dönmeyeceklerini bilirdim :)
Bence arama
Olucak olsa onlar zaten arar sen arayınca bişey değişmez
Farkli bir yerden aradilar basvurumu sizden once yapmistim kabul edilmis
Sizi daha cazip gormustum bazi kosullardan dolayi o yuzden net bir sey ogrenmek icin aradim
Diger isyerini bekletemem deyin kisaca arayin:)en azindan netlesir
1-2 gün daha bekler, arardım ben olsam. Aramakla bir şey kaybetmezsin. Aksine, aradı, süreci takip etti, kendini hatırlattı diye işe alınan insanlar var.
Katılıyorum. Her işveren için olmayabilir ama kurumsal işyerlerinde sorumluluk sahibi, verilen sözleri önemseyen, işini takip eden biri gibi algılanarak durumu lehinize çevirme olasılığı var. Ben olsam "Kesin geri dönüş yapacağınızı söylemiştiniz ama dönmediniz, başvuru sonucumu öğrenebilir miyim?" diye arardım.
Belki ilanın süresini falan uzatmışlardır bir bak, ama genel olarak bir aramama durumları oluyor zaten
Eki Görüntüle 2078063 Bu karikatür geldi aklıma.. :))
Ay ilahi gece gece güldürdünüz.
Konu sahibi, bence arayıp durumu sormalısınızUmarım işi alırsınız
![]()
Bana da pazartesi ararız dediler ve aramadılar. Hepimiz aynı işe başvurmuş olabilir miyiz?![]()