Olmaz mı ?

Amin inşallah

Bir kaç gün bekleyeyim olmadı mail ile sorarim

:KK70: pardon beni aramadiniz ama öldünuz mu diye merak ettim mi desem ne :KK70:

Ahahah çıkmaz ayın son pazartesisi derler artık

Ayy o daha yıkıcı :KK43:

İnsan kaynakları olan bir firma ise, sizinle insan kaynakları tarafından iletişime geçildiyse, ben olsam mail ortamında sorardım.
Benim böyle bir durumum olmuştu, arayacağız diyerek aramamışlardı, ben de sabırsız bir insanımdır, o günün sonunda mail atmıştım.
Ertesi sabah olumlu dönüş oldu, 2 senedir de konusu geçen yerde çalışıyorum.
xenforo-smilies-kk70.gif

İnsan kaynakları olan bir firma ise, sizinle insan kaynakları tarafından iletişime geçildiyse, ben olsam mail ortamında sorardım.
Benim böyle bir durumum olmuştu, arayacağız diyerek aramamışlardı, ben de sabırsız bir insanımdır, o günün sonunda mail atmıştım.
xenforo-smilies-kk70.gif
insan kaynakları olan bir firma değil canım

xenforo-smilies-kk70.gif

Ben de tam burdan bi üye geçenlerde
"Ararız dediler aramadılar ben de kendim aradım. Öyle işe girdim" demişti diyecektim.
Sen miydin acaba o?
Kulübe yazmış mıydın daha önce?

Ben de tam burdan bi üye geçenlerde
"Ararız dediler aramadılar ben de kendim aradım. Öyle işe girdim" demişti diyecektim.
Sen miydin acaba o?
Kulübe yazmış mıydın daha önce?

O kadar çok konu var ki, gerçekten hatırlamıyorum.
Belki başka biri de olabilir, ama gerçekten böyle oldu ve gelişti.
Hatta diğer çalıştığım yerden istifa ettiğim için, 4 hafta ihbar süremi beklediler, süreçte bana yardımcı oldular.

Yani diyeceğim o ki, boş boş beklemenin de bir anlamı yok.
Eğer gerçekten gönüllüyseniz ve diğer taraftan gelecek cevap sizin için önemliyse, durmayın iletişime geçin.
"ne iş meraklısıymış" deseler ne olacak, görüşme ne içindi zaten, iş değil mi?

Arayacak olsalardı ararlardı zaten hanımefendi sizin arayıp ne oldu demeniz oldukça saçma olur. İstedikleri personeli işveren ara çağırır bekleyin bakalım ama olumsuz demek ki.

geçtiğimiz günlerde iş görüşmesine gittim ve gittiğim yer kesin olarak olumlu yada olumsuz size pazartesi dönüş yapacağız denildi ancak dönüş olmadı. arayıp sorsam olmaz mı sizce?

Kesinlikle maille ya da telefonla sorun en azından istekli olduğunuzu göstermiş olursunuz. Olumsuzsa bile olumlu olabilir.

Back
X