- 1 Eylül 2014
- 26.100
- 30.473
- 798
- 35
- Konu Sahibi yazarhanim35
bence arama bekle çoğu yer öyle diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah
Bir kaç gün bekleyeyim olmadı mail ile sorarim
pardon beni aramadiniz ama öldünuz mu diye merak ettim mi desem ne
Ahahah çıkmaz ayın son pazartesisi derler artık
Ayy o daha yıkıcı![]()
insan kaynakları olan bir firma değil canımİnsan kaynakları olan bir firma ise, sizinle insan kaynakları tarafından iletişime geçildiyse, ben olsam mail ortamında sorardım.
Benim böyle bir durumum olmuştu, arayacağız diyerek aramamışlardı, ben de sabırsız bir insanımdır, o günün sonunda mail atmıştım.
Ertesi sabah olumlu dönüş oldu, 2 senedir de konusu geçen yerde çalışıyorum.![]()
İnsan kaynakları olan bir firma ise, sizinle insan kaynakları tarafından iletişime geçildiyse, ben olsam mail ortamında sorardım.
Benim böyle bir durumum olmuştu, arayacağız diyerek aramamışlardı, ben de sabırsız bir insanımdır, o günün sonunda mail atmıştım.
Ertesi sabah olumlu dönüş oldu, 2 senedir de konusu geçen yerde çalışıyorum.![]()
Ben de tam burdan bi üye geçenlerde
"Ararız dediler aramadılar ben de kendim aradım. Öyle işe girdim" demişti diyecektim.
Sen miydin acaba o?
Kulübe yazmış mıydın daha önce?
geçtiğimiz günlerde iş görüşmesine gittim ve gittiğim yer kesin olarak olumlu yada olumsuz size pazartesi dönüş yapacağız denildi ancak dönüş olmadı. arayıp sorsam olmaz mı sizce?