Olmaz mi

Rainny her sabah uyandığında aynaya sen ne tatlı, ne kadar mükemmel kızsın. Seni çok seviyorum de, aynada kendini öp. Bunu 4 ay 23 gün yap, sonunda büyük bir sürpriz ile karşılaşacaksın.

Benim umudum kalmadi sonsuza dek buraya yazacakmisim gibi geliyor :(

Koca koca koca.... Sürekli erkek, koca muhabbetlerinden bıkmadın aldığın her nefesi erkek diyerek harcıyorsun. Hiç işin gücün, uğraşın yok mu senin? Bu siteye de eğlenmeye geldiğini düşünüyorum.
Isim gucum var. Bos vakitlerimde giriyorum bu da seni ilgilendirmez. Sıkıldıysan vaktini baska seylerle doldur bana yazana kadar

Isim gucum var. Bos vakitlerimde giriyorum bu da seni ilgilendirmez. Sıkıldıysan vaktini baska seylerle doldur bana yazana kadar
İşin gücün erkek tavlamak olsa gerek. Sürekli seni görüyoruz aynı konularla kimseyi ilgilendirmiyor senin saçmalıkların. Buraya soru sorduysan fikrimi söylüyorum onada sen karışamazsın ayrıca bunca insan seninle dalga geçerken bıktıklarını hiç mi düşünmüyorsun? Zevk alıyorsun çünkü. İstediğim gibi eleştiririm. Bu kadar erkek meraklısıysan git ailene söyle evlendirsinler malum tanıyan istemiyor seni :)

Yav kendine bi bes dk yalnızlık fırsatı ver nolur. Bak 3 gun diyorum bekle gör erkeksizde hayat güzel akabiliyormus dersin sadece 3 gun ya. Birinden ayrılıyorsun konusmayı kesiyorsun daha 3 dk gecmeden ben erkeksiz napacam yalnızlıktan oluyorum diyosun.

Sana artık semiha diyeceğim yanınada bir meliha bul yoldaş olur. :D

(Aklıma semiha/meliha kardeşler geldi)

Kız çok yalnızsan tinder indir onu da mı biz söyleyelim..

Benim umudum kalmadi sonsuza dek buraya yazacakmisim gibi geliyor :KK43:
8 Ekim 2052 olası rainyy başlığı

Kızlar 56 yaşındayım hiç sevgilim olmadı birkaç sene önce de menopoza girdim beni beğenen biri var ama ben onu beğenmiyorum bir gün benim de sevgilim olur mu sizce :(

İşin gücün erkek tavlamak olsa gerek. Sürekli seni görüyoruz aynı konularla kimseyi ilgilendirmiyor senin saçmalıkların. Buraya soru sorduysan fikrimi söylüyorum onada sen karışamazsın ayrıca bunca insan seninle dalga geçerken bıktıklarını hiç mi düşünmüyorsun? Zevk alıyorsun çünkü. İstediğim gibi eleştiririm. Bu kadar erkek meraklısıysan git ailene söyle evlendirsinler malum tanıyan istemiyor seni :)
Ben buraya evlilikle ilgilibir sey yazdim mi. Sacma buluyorsan okumaz gecersin ama senin canin ugrasmak istiyor belli

Yalnız bu yapıldı Rainy yıllar önce biri yapmış

Kapıya gelen kargocu
Marketteki kasiyer çocuk
Komşunun bekar kaynı
İş yerindeki muhasebeci
Metroda ki güvenlik görevlisi
Dişçi de ki asistan

Hepsi var aslında etrafta .
Tam olarak ne arıyorsunuz?
İş yerindeki muhasebeci neden :)) 😆

Back
X