Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kimBir senin aşk hayatına bir de zamlara yetişemiyorum Rainy, ciddi düşünen sevgiline ne oldu kız? Ne ara ayrıldın adamdan?
Biz de ondan korkuyoruz zatenBenim umudum kalmadi sonsuza dek buraya yazacakmisim gibi geliyor![]()
Bilerek yapıyorsun dimi? :)Kizlar cevremde begendigim kimse yok. Yalnizim da. Kimse karsima cikmicak mi. Bunaldim valla
Neyi niye bilerek yapayimBilerek yapıyorsun dimi? :)
Koca koca koca.... Sürekli erkek, koca muhabbetlerinden bıkmadın aldığın her nefesi erkek diyerek harcıyorsun. Hiç işin gücün, uğraşın yok mu senin? Bu siteye de eğlenmeye geldiğini düşünüyorum.Neyi niye bilerek yapayim
Isim gucum var. Bos vakitlerimde giriyorum bu da seni ilgilendirmez. Sıkıldıysan vaktini baska seylerle doldur bana yazana kadarKoca koca koca.... Sürekli erkek, koca muhabbetlerinden bıkmadın aldığın her nefesi erkek diyerek harcıyorsun. Hiç işin gücün, uğraşın yok mu senin? Bu siteye de eğlenmeye geldiğini düşünüyorum.
İşin gücün erkek tavlamak olsa gerek. Sürekli seni görüyoruz aynı konularla kimseyi ilgilendirmiyor senin saçmalıkların. Buraya soru sorduysan fikrimi söylüyorum onada sen karışamazsın ayrıca bunca insan seninle dalga geçerken bıktıklarını hiç mi düşünmüyorsun? Zevk alıyorsun çünkü. İstediğim gibi eleştiririm. Bu kadar erkek meraklısıysan git ailene söyle evlendirsinler malum tanıyan istemiyor seni :)Isim gucum var. Bos vakitlerimde giriyorum bu da seni ilgilendirmez. Sıkıldıysan vaktini baska seylerle doldur bana yazana kadar
8 Ekim 2052 olası rainyy başlığıBenim umudum kalmadi sonsuza dek buraya yazacakmisim gibi geliyor![]()
Ben buraya evlilikle ilgilibir sey yazdim mi. Sacma buluyorsan okumaz gecersin ama senin canin ugrasmak istiyor belliİşin gücün erkek tavlamak olsa gerek. Sürekli seni görüyoruz aynı konularla kimseyi ilgilendirmiyor senin saçmalıkların. Buraya soru sorduysan fikrimi söylüyorum onada sen karışamazsın ayrıca bunca insan seninle dalga geçerken bıktıklarını hiç mi düşünmüyorsun? Zevk alıyorsun çünkü. İstediğim gibi eleştiririm. Bu kadar erkek meraklısıysan git ailene söyle evlendirsinler malum tanıyan istemiyor seni :)
Ama Dağ başını Duman almış ne olacakTabii çıkar.
Dağ başında yaşamıyorsunuz ya.
İş yerindeki muhasebeci neden :))Kapıya gelen kargocu
Marketteki kasiyer çocuk
Komşunun bekar kaynı
İş yerindeki muhasebeci
Metroda ki güvenlik görevlisi
Dişçi de ki asistan
Hepsi var aslında etrafta .
Tam olarak ne arıyorsunuz?