Olmaz olası Facebook!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kusura bakmayın ama facebook suç bulmak ne kadar doğru....sevgiliniz yalan söylemişse bunu başka konularda da yapabilir...bence siz facebook hesabına takılcağınıza sevgilinize ne derece güvendiğinize takılın.....

hmm sonucta yalan soylemiş ben bi düşün derim ilişkinizi

ne çok facebook vakası var yha..bence sen bu konuda çok sıkmışsın oda arkandan döndürmüş dolapları...dürüst davranmamış bana göre.. hoş değil tabi ama bu nedende bitmemeli bir savunmasını versin önce çocuk.. sonra idam edersin..

İkinci bir face sinin olması sizi neden rahatsız ediyorki, evli değilsiniz, nişanlı değilsiniz. Şimdiden bunların hesabını sorarsanız vay anam vaaaaay.
Adamı ne kadar bunaltmışsınız ki, size yalan söylemek zorunda kalmış. Böyle yasaklara devam ederseniz daha çoookkk yalanlar söyler.
Valla ben erkek olsam kız arkadaşım bana bu konu yüzünden hesap sorsa çok fena bozarım. Durun bakalım daha flört aşamasında bile böyle birbirinizi kasarsanız işiniz zor.

katılıyorum..
daha sevgılı asamasındayken bır cok cıft bırbırlerının hayatları uzerınde cok fazla soz sahıbı olmayı kendılerınde hak goruyorlar..bu bana gore de cok yanlıs..eskıden bende mudahele ederdım ama bunun ne kadar yanlıs oldugunu fark ettım..bır gun cok abuk bır sebepten erkek arkadasım yalan soyledı ve bende onu yakaladım..yalan soyleyen o olmasına ragmen ben azar ısıttım kaydirigubbakcemile3 o kadar sacma bır seydı kı cunku haklıydı yanı..onu yalan a ben tesvık ettım...
hersey dozunda guzel..tabııkıde sal gıtsın demıyorum ama bazen kıskanclıgın kısıtlamanın dozu asılıyor ve karsımızdakı ınsanı yalan a tesvık edıyoruz..
dırek yalan olarak degerlendırıp yargıya varman dogru olmaz bence..bagırıp cagırıp asarım keserımle de olmaz..ben senın yerınde olsam yuzyuze duzgunce konusurum..bunu yapma sebebını ogrenırım..kafamda en ufak bır soru ısaretı kalmayana kadar ne sorcaksam sorarım ondan sonra ne yapacagıma karar verırım..
opuyorumnanaktan

olmaz olası fecebook başlığı yerine sağolasın facebook başlığı daha yakışırdı bu duruma. lakin facebook sayesinde adamın niyetini nasıl bi kişiliğe sahip olduğunu anlamışsın.Facebookun bi suçu yok.biraz araştır kurcala sevgili bulma sitelerine de üye olabilir boshayallersmile

kandırılmayı nasıl unutacağını mı soruyorsun?

gözünün içine baka baka yalan söylemeyi başarmış erkek arkadaşın bu konuda sana yardım edebilir sanırım. usta maşallah...

aldatılmanın diğer bi boyutu,sindirin sizopuyorumnanaktan

Oldum olası anlamıyorum şu kocanın sevgilinin msn nin facebook unun didiklenmesini, belli ki bu konuda epey vesvese yapmışsınız, o da sizden gizli bir hesap açmış, dürüst davranmamasının nedeni bu olabilir ya da şimdi face de oynanan bir sürü oyun var bu hesabı o yüzden de almış olabilir ...

Oldum olası anlamıyorum şu kocanın sevgilinin msn nin facebook unun didiklenmesini, belli ki bu konuda epey vesvese yapmışsınız, o da sizden gizli bir hesap açmış, dürüst davranmamasının nedeni bu olabilir ya da şimdi face de oynanan bir sürü oyun var bu hesabı o yüzden de almış olabilir ...

ama bir sürü kızı eklemiş bu
.bazı erkekler var facebookta hiç tanımadıkları kızlara arkadaşlık isteği gönderiyorlar.Benimkisine de her gün üç dört kişi yolluyo, ben nerden buluyolar diye çok merak ediyorum.
yani erkeklerin facebooku,msni didiklenmeliii :lepi:

İkinci bir face sinin olması sizi neden rahatsız ediyorki, evli değilsiniz, nişanlı değilsiniz. Şimdiden bunların hesabını sorarsanız vay anam vaaaaay.
Adamı ne kadar bunaltmışsınız ki, size yalan söylemek zorunda kalmış. Böyle yasaklara devam ederseniz daha çoookkk yalanlar söyler.
Valla ben erkek olsam kız arkadaşım bana bu konu yüzünden hesap sorsa çok fena bozarım. Durun bakalım daha flört aşamasında bile böyle birbirinizi kasarsanız işiniz zor.

evli ya da nişanlı olmayınca çiftlerin birbirine yalan söylemesi,arkalarından iş çevirmeleri normal mi karşılanmalı yani

Bencede yani Gülin'e katiliyorum.
Sonucta insanlar birbirlerini sevgiliyken taniyorlar. SInIrlarini, dogrularini, neyi kaldirip neyi kaldiramayacaklarini bu tanisma döneminde anliyorlar. Simdi basi bos birakip nisanlanip/evlendikten sonra sIkmak daha kötü bence.
Simdi Allah korusun arkasindan bir is cevirmis olsa, suc bu arkadasimizin mi?
Bunalttin sen beni, diye mi yaptim diyecek adam?
Ayrica hesap sormakla, bazi seyleri söylemek cok farkli iki durumdur.
Esinizle sevgili zamaninizda, sizden gizli hesabinin oldugunu ögrenip buna susabiliyorsaniz sabriniza hayranim ozaman.

katılıyorum..
daha sevgılı asamasındayken bır cok cıft bırbırlerının hayatları uzerınde cok fazla soz sahıbı olmayı kendılerınde hak goruyorlar..bu bana gore de cok yanlıs..eskıden bende mudahele ederdım ama bunun ne kadar yanlıs oldugunu fark ettım..bır gun cok abuk bır sebepten erkek arkadasım yalan soyledı ve bende onu yakaladım..yalan soyleyen o olmasına ragmen ben azar ısıttım kaydirigubbakcemile3 o kadar sacma bır seydı kı cunku haklıydı yanı..onu yalan a ben tesvık ettım...
hersey dozunda guzel..tabııkıde sal gıtsın demıyorum ama bazen kıskanclıgın kısıtlamanın dozu asılıyor ve karsımızdakı ınsanı yalan a tesvık edıyoruz..
dırek yalan olarak degerlendırıp yargıya varman dogru olmaz bence..bagırıp cagırıp asarım keserımle de olmaz..ben senın yerınde olsam yuzyuze duzgunce konusurum..bunu yapma sebebını ogrenırım..kafamda en ufak bır soru ısaretı kalmayana kadar ne sorcaksam sorarım ondan sonra ne yapacagıma karar verırım..
opuyorumnanaktan

Ama ozaman evliyken veya nisanliykende bu dozu ayarlamaliyiz.
Kocamiz veya nisanlimiz diye, herseyi sorma hakkina sahip oldugumuzu düsünür ve uygularsak, ozamanda yalana basvurabilirler degil mi?
Örnekleri cok.

sorun sadece bizde falan değil bence,sorun iki taraftada..hepimiz ilişkilerimizde bu hatayı yapıyoruz.
bir ilişki karşılıklı sevgi saygı ve güven ile yürür.
bi taraf çok rahat davranırsa,gizli kapaklı işler yaparsa karşısındaki insana güven vermezse öteki taraf sürekli kontrol eder haliyle çok sıkar,hata eder. :umursamaz:
böyle oluncada ortada yalanlar,gizli işler,saklanan şeyler varken iliişkinin yürümesi çok zor olur. :olmaz:
Facebookta suç bulmaya gerek yok zaten facebook zorla o hesabı açtırmıyo insanlara herkes kendi iradesiyle açıyo.
Erkek arkadaşının tavrına bak ve sana güven verici davranmıyosa yok yakınken bitir bence.
yalan üstüne kurulu ilişki yürümez.
iki medeni insan gibi konuşmalıydı açtım kapattım haberin olsun demeliydi bence...
tabiiki evli nişanlı değil izin alacak değil ama bunu sana söylemeliydi.

Son düzenleme:

yalanın büyüğü küçüğü mü olur depresifpolyanna :lepi:

yalan söylenebiliecek ve söylenemeyecek insan sınıfları mı var ?

msn facebook...artık aldatmanın mekanı, o yüzden telefon gibi o da didiklenebilir. zaman değişti

insanlar doyumsuzlaştı
:1ninca:

günümüzde malesef facebook iletişim amaçlı kullanılmıyor.. buna birçok insan hemfikir..insanlar birlikteykende yani flört döneminde de karşılıklı sorumluluklar taşımalı ki, bu flört evliliğe dökülebilsin..

burda sorun facebooktan ziyade, gizli saklı yapılan bir hareket..

2. bir hesabın açılması ki, zaten erkeğin bilinen bir hesabı var, başka amaçların olduğunu göstermezmi insana?

vereliniortak

Senden gizli hesap açmışsa bunu neden yaptığını önce kendine sonra erkek arkadaşına sorabilirsin. Ayıca bu faceyi kötü emellerine alet edenleri suçlayın facenin ne günahı var :kahve:

ama bir sürü kızı eklemiş bu
.bazı erkekler var facebookta hiç tanımadıkları kızlara arkadaşlık isteği gönderiyorlar.Benimkisine de her gün üç dört kişi yolluyo, ben nerden buluyolar diye çok merak ediyorum.
yani erkeklerin facebooku,msni didiklenmeliii :lepi:

Cidden yaa hergün hergün biri ekliyo :kızgın:
Ben silmekten bıktım onlar eklemekten bıkmadı :kızgın:

günümüzde malesef facebook iletişim amaçlı kullanılmıyor.. buna birçok insan hemfikir..insanlar birlikteykende yani flört döneminde de karşılıklı sorumluluklar taşımalı ki, bu flört evliliğe dökülebilsin..

burda sorun facebooktan ziyade, gizli saklı yapılan bir hareket..

2. bir hesabın açılması ki, zaten erkeğin bilinen bir hesabı var, başka amaçların olduğunu göstermezmi insana?

evli ya da nişanlı olmayınca çiftlerin birbirine yalan söylemesi,arkalarından iş çevirmeleri normal mi karşılanmalı yani

2. bir hesabın açılması her zaman kötü bir amacı gütmeyebilir. Neden mi? Eğer karşınızdaki sizi sıkıyorsa, karşı cinsten arkadaşlarınızla görüşmelerinizi, yazışmalarınızı bile didikliyor ve kısıtlama getiriyorsa ve sizde arkadaşlarınızdan vazgeçemiyorsanız ya dürüstçe söylersiniz ya da ikinci bir hesap açarsınız.
2. bir hesabın açılması her zaman iyi bir amacı da taşımayabilir. 2. bir hesabınız varsa bu sizin yalancı ve arkadan işler çevirdiğinize de işarettir.
Ben burada yorum yazarken arkadaşın sevgilisinin 2. hesabı iyi niyetle açtığını söylemedim. Arkadaşın ilk mesajında sevgilisinin face sini açarken yanlışlık yaptığını ve tesadüfen ikinci bir hesabını öğrendiğini söylemiş. İşte benim takıldığım tek yer daha sevgili aşamasındayken neden karşınızdakinin face sini, msn ninin şifresini ister ve aralıklarla bunlara girmek ihtiyacı hissedilir. Bu ya karşı tarafa güvensizliğin işaretidir yada aşırı kıskançlık göstergesidir. İşte siz daha sevgili aşamasında karşınızdakine böyle baskı kurarsanız sonuçta olacaklarda bunlardır. Bir ton konu açıldı bu tür. Sevgilisinin, eşinin, nişanlısının msn veya face şifresini bilenler ve kontrol edenler mutlaka ikinci bir adres yakaladılar.
Bütün bunlara ilave olarak, ben daha flört aşamasında benden şifremi isteyen ve kurcalayan biriyle (bana güvenmediğini bildiğim için) asla birlikte olmam. Benim eşim bile bilmez şifrelerimi. Söylemem, ama bu gizlediğimden değil kendime ait özelim olduğundandır. Her insanın kendine ait bir özeli vardır ve bu eşi de olsa özele girme hakkını kimseye vermez.
Konu sahibi arkadaşın yapması gereken tek şey var. Sevgilisiyle konuşup neden 2. bir adres aldığını soracak ve cevap inandırıcı gelmiyorsa bu işi bitirecek geliyorsa devam edecek. Sonuçta suçlu face değil insanlardır.

yalnız herkes benim sevgilim üstünde baskı kurduğumu söylemiş..ben hiç bi zaman arkadaşlarınla konuşma bu yorumu yapma etme demedim ki.. Tam tersi onun baskısı benim üzerimdeydi bu kim gibi.. benden önce varmış benden sonrada kullanmaya devam etmiş...ben dedim eğer şifreni bilmem sorunsa değiştirebilirssin ne kızarım ne de gücenirim dedim.. bi gün diğer facesini gördüm dedim bitane daha senin adresin varmış falan sordum sadece o da evet şifresini unuttum hatırlamıyorum bile dedi...

Facebook'a suç atmıyorum sadece kızgınlığımdan bir an yazdım geçtim..O an başlığa ne yazsam diye düşünemedim bile...

Ben kaç yıllık evli olduğum halde eşimin ne msn şifresini bilirim, ne face şifresini o da benimkileri bilmez, bu konu hakkında kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam...

Sahiplenme duygusunu abartmayın, kimse kimsenin tekelinde değil arkadaşlarına varana kadar didiklerseniz kız arkadaşlarına bile tahammül edemezsiniz, oluşturduğunuz bu güvensizlik ortamında yalana zemini siz hazırlarsınız, teşvik etmiş olursunuz :lepi:

Ayrıca eşeğin aklına karpuz kabuğunu da siz düşürmüş olursunuz, güvenmiyorsanız sevgili olmazsınız, güvenmediğim adamı yanıma yaklaştırmam ben, vaktimi bugün acaba kiminle konuştu çapkınlık mı edecek gibi vesveselerle harcayamam, potansiyeli olan adamla aşık olsam bile ilişki falan yürütemem

Son düzenleme:
Back
X