Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci bir face sinin olması sizi neden rahatsız ediyorki, evli değilsiniz, nişanlı değilsiniz. Şimdiden bunların hesabını sorarsanız vay anam vaaaaay.
Adamı ne kadar bunaltmışsınız ki, size yalan söylemek zorunda kalmış. Böyle yasaklara devam ederseniz daha çoookkk yalanlar söyler.
Valla ben erkek olsam kız arkadaşım bana bu konu yüzünden hesap sorsa çok fena bozarım. Durun bakalım daha flört aşamasında bile böyle birbirinizi kasarsanız işiniz zor.
Oldum olası anlamıyorum şu kocanın sevgilinin msn nin facebook unun didiklenmesini, belli ki bu konuda epey vesvese yapmışsınız, o da sizden gizli bir hesap açmış, dürüst davranmamasının nedeni bu olabilir ya da şimdi face de oynanan bir sürü oyun var bu hesabı o yüzden de almış olabilir ...
İkinci bir face sinin olması sizi neden rahatsız ediyorki, evli değilsiniz, nişanlı değilsiniz. Şimdiden bunların hesabını sorarsanız vay anam vaaaaay.
Adamı ne kadar bunaltmışsınız ki, size yalan söylemek zorunda kalmış. Böyle yasaklara devam ederseniz daha çoookkk yalanlar söyler.
Valla ben erkek olsam kız arkadaşım bana bu konu yüzünden hesap sorsa çok fena bozarım. Durun bakalım daha flört aşamasında bile böyle birbirinizi kasarsanız işiniz zor.
evli ya da nişanlı olmayınca çiftlerin birbirine yalan söylemesi,arkalarından iş çevirmeleri normal mi karşılanmalı yani
katılıyorum..
daha sevgılı asamasındayken bır cok cıft bırbırlerının hayatları uzerınde cok fazla soz sahıbı olmayı kendılerınde hak goruyorlar..bu bana gore de cok yanlıs..eskıden bende mudahele ederdım ama bunun ne kadar yanlıs oldugunu fark ettım..bır gun cok abuk bır sebepten erkek arkadasım yalan soyledı ve bende onu yakaladım..yalan soyleyen o olmasına ragmen ben azar ısıttım kaydirigubbakcemile3 o kadar sacma bır seydı kı cunku haklıydı yanı..onu yalan a ben tesvık ettım...
hersey dozunda guzel..tabııkıde sal gıtsın demıyorum ama bazen kıskanclıgın kısıtlamanın dozu asılıyor ve karsımızdakı ınsanı yalan a tesvık edıyoruz..
dırek yalan olarak degerlendırıp yargıya varman dogru olmaz bence..bagırıp cagırıp asarım keserımle de olmaz..ben senın yerınde olsam yuzyuze duzgunce konusurum..bunu yapma sebebını ogrenırım..kafamda en ufak bır soru ısaretı kalmayana kadar ne sorcaksam sorarım ondan sonra ne yapacagıma karar verırım..
opuyorumnanaktan
Oldum olası anlamıyorum şu kocanın sevgilinin msn nin facebook unun didiklenmesini, belli ki bu konuda epey vesvese yapmışsınız, o da sizden gizli bir hesap açmış, dürüst davranmamasının nedeni bu olabilir ya da şimdi face de oynanan bir sürü oyun var bu hesabı o yüzden de almış olabilir ...
günümüzde malesef facebook iletişim amaçlı kullanılmıyor.. buna birçok insan hemfikir..insanlar birlikteykende yani flört döneminde de karşılıklı sorumluluklar taşımalı ki, bu flört evliliğe dökülebilsin..
burda sorun facebooktan ziyade, gizli saklı yapılan bir hareket..
2. bir hesabın açılması ki, zaten erkeğin bilinen bir hesabı var, başka amaçların olduğunu göstermezmi insana?
ama bir sürü kızı eklemiş bu
.bazı erkekler var facebookta hiç tanımadıkları kızlara arkadaşlık isteği gönderiyorlar.Benimkisine de her gün üç dört kişi yolluyo, ben nerden buluyolar diye çok merak ediyorum.
yani erkeklerin facebooku,msni didiklenmeliii :lepi:
günümüzde malesef facebook iletişim amaçlı kullanılmıyor.. buna birçok insan hemfikir..insanlar birlikteykende yani flört döneminde de karşılıklı sorumluluklar taşımalı ki, bu flört evliliğe dökülebilsin..
burda sorun facebooktan ziyade, gizli saklı yapılan bir hareket..
2. bir hesabın açılması ki, zaten erkeğin bilinen bir hesabı var, başka amaçların olduğunu göstermezmi insana?
evli ya da nişanlı olmayınca çiftlerin birbirine yalan söylemesi,arkalarından iş çevirmeleri normal mi karşılanmalı yani