Olmaz olası Facebook!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy aklıma şu şarkı geldi yaaa :)

İnternet cafeye gittim
Facebook sayfasına girdim
Adımı çılgın diye verdim
Artık ben de üye oldum

Tanıştım güzel biriyle
Yazışıyoruz günden güne
Merhem oluyor gönlüme
Artık ben de seven oldum

Ama sevmeye bedel
Gözleri çok güzel
Öyle bir tatlı zor bulursun
Herkes sorar nerden buldun

Facebook facebook, hergün aradım durdum
Facebook facebook, bu kızı orda buldum
Facebook facebook, görür görmez tutuldum
Facebook facebook, galiba aşık oldum

Lokomotif Gülşen, çıtı pıtı Birsen ah bir görsen
Cici bici Ebru, esmer Banu tanışabilsen
Güzellerden güzel beğen ne istersen
Herkesin zevkine göre facebookta

Yakışıklı Erkan, karizmatik Serkan canlar yakan
Sempatik Ercan, çılgın Ayhan yüzüne hayran
İster dost ister yeni aşk bulursun
Ben zaten aşkımı facebookta buldum

Facebook facebook, hergün aradım durdum
Facebook facebook, bu kızı orda buldum
Facebook facebook, görür görmez tutuldum
Facebook facebook, galiba aşık oldum

seviyoruz aşığız die tapusu bizde sanıyoruz ve erkekleri yönlendiriyoruz onu yapma bunu yapmaa ee bari kumandayla yönetelim robot gibi bide pil takakalım hiç tükenmesin :)) Yasaklar bazen tatlı ve çekici gelir delinmek istenir yasaklar

Smyl ne demek istediğini anlıyorum ama bunu sorman lâzım sevgiline...
Neden yaptın diye sor tatmin edici bir cevap verebilecek mi acaba bakalım?
Facebook'a suç atma ayrıca, bu kişinin suçu maalesef...

yalan olmaması gereken birsey ama birbirinizden bişiler saklamnızın nedeni ne acaba anlayıssızlıkmı cok tepki göstermeden oturup bilmediginiz face sorun ama tepki göstermeden acıklamasını bekleyin

ben ona sorduğumda ben girmedim dedi diyorum ben neden girdin demiyorum dün girilmiş dedim ben sadece o bikaç kız var onları silmeni istiyorum dedim o kızlarda arkadaşları değil netten arkadaşlık sitelerinden eklenmiş ve benden önce başlamış konuşmaya benden sonra devam etmiş..
şu an ben yapmışım gibi aramıyo sormuyo ilişkinin sonunu düşünüyo devam mı tamam mı diye..dün hiç birşey demedi eve gidince ilk iş beni normal facesinden silmek olmuş..Ben ne kadar alttan alıyosam o da beni saf yerine koyuyo.. yoo ben silmedim diyo ya kim silcek başka hemde tartıştığımız günü bulmuş silincek..
:sinifsinif:

ben ona sorduğumda ben girmedim dedi diyorum ben neden girdin demiyorum dün girilmiş dedim ben sadece o bikaç kız var onları silmeni istiyorum dedim o kızlarda arkadaşları değil netten arkadaşlık sitelerinden eklenmiş ve benden önce başlamış konuşmaya benden sonra devam etmiş..
şu an ben yapmışım gibi aramıyo sormuyo ilişkinin sonunu düşünüyo devam mı tamam mı diye..dün hiç birşey demedi eve gidince ilk iş beni normal facesinden silmek olmuş..Ben ne kadar alttan alıyosam o da beni saf yerine koyuyo.. yoo ben silmedim diyo ya kim silcek başka hemde tartıştığımız günü bulmuş silincek..

Yapmayın bence..
Bu ilişkiyi daha fazla sürdürmeyin..
Adam düpedüz yalan söylüyor..
Bu kadar ezdirmeyin kendinizi lütfen!fisfisfis

ilişkinin sonunu o mu belirliyor? ne hakla? kesinlikle zeytinyağı gibi üste çıkmasına izin vermeyin lütfen. bırakın aramasın ve sizde aramayın. hatta keşke arkadaş listesinden siz çıksaymışsınız. neden çıkardın bile demeyin. trip yapması gereken sizsiniz o değil.

Şu an onun yokluğuna dayanamam sınavlarım var..Konuştuk en azından..ben soğuk o utanmış bi vaziyette olsa bile en azından iki laf ettik..Şu an karıştırmayıp hiçbirşeyi sınavlarım bitince sakin olup adım atmak istiyorum..yoksa sınav haftası yataktan kalkamam..

Yapmayın bence..
Bu ilişkiyi daha fazla sürdürmeyin..
Adam düpedüz yalan söylüyor..
Bu kadar ezdirmeyin kendinizi lütfen!fisfisfis

kaydirigubbakcemile5
Adam düpedüz herşeye burnunu sokarsan kapının önüne konursun diyor.
alsanaalsanasmile

ee bunun yalanı bini aşmış canım sınav haftan geçmiş aklını bir topla sonra da yol ver bence bişi yapıyorsa yaptım dicek o ne öyle ben yapmadım o yaptı

sana ayıp ediyor sorun adres felan değil sorun sana sürekli yalan söylemesi

Kesinlikle canım yaa.
Birazda çocuk gibi yaa..ailesi fazla el bebek gül bebek büyütmüş...
Hala da aynı annesi herşeyini hazırlar önüne getirir bi ağzına götürmediği eksik o derece..
Hali tavırları küsmesi...O yüzden nasıl davrancağımı şaşıyorum..
Tartışma olmuyo bizde hiç.. bişey söylersin küser..sonra konuşur ama ilkokul çocukları gibi mızmız..
Küçüklerin savunma mekanizması gibi ben yapmadım ben etmedim insanın yuh diyesi geliyo bari kıvırcan daha mantıklı bişeyler söyle...
O yüzden aklım daha da karışıyo:bbo:

Beni rahatsız eden tek şey bana yalan söylemesi..

Aynen, bence neyapman gerektigini bilmelisin suan..
hem yalan hemde dengesizlik, sanki siz suclumus gibi..
tamam ordan burdan konusmak iicn capkinlik mi desem ilgimi desem konsmustur..siz istemiyorsaniz bu da onu biliorsa kendine yeni adres acmistir..ama yalan soyleeye kivirtmaya ve suc sizdeymis gibi yapmaya hakki yok..

bak sen diosn ztn cocuk gibi savunma mekanismasi diye:) bu kisyle ilelebet surdurebilcekmisin? daha bu basta yarin baska yalanlar yada baska tartisma cikar ve ayni KAFAM Karisti demeyin :) ..

not: belkide olayi siz buyutunuz..facede tanimadigi kizlarla arkadaslik etse ne olur? sonucta sizin sevgiliniz..tabi bazi seylerin onune gecmek iicnde yasaklamak doru olmus olabilir (belki sizden sogur baskasina megillenir veya onlarla bulusur sizi gozden cikarir gibi)

Benden önce sevgilisi olmuş 1 ay anca sürmüş uzaktan olmuş oda..
Ve kızla tam sevgili gibi değillermiş kız öylesine çıkmış gibi birşey..
23 yaşında ve askeriyede..
Bazı arkadaşlarım diyo ordakilerden etkilenmiştir...
Onların psikolojileri farklı olur diyolar..
Zaten eskisi kadar samimi olamam...:(

Peki sizi kiracak yada size yanlis yapilan bir sey varmi icinde?
Eger varsa durum vahim yani birnevi aldatilmis oluyosun!!!
Ha yanliz sende gizli birseyse onemli seyler yoksa ama bence varki sen birseyleri hazmedemiyosun!
1)hesabini soruyosun tabi dedigim gibi seni kiracak uzecek seyler varsa...
2)bu yaptiginin hos birsey olmadigini anlatip seni kirdigini acik acik soyluyosun...
3)iliskinize biraz zaman iste kirildigini anlasin surundun pesinden.
Tabi tekrar ediyorum seni uzecek birsey varsa orada buda 4 bebegim

İkinci bir face sinin olması sizi neden rahatsız ediyorki, evli değilsiniz, nişanlı değilsiniz. Şimdiden bunların hesabını sorarsanız vay anam vaaaaay.
Adamı ne kadar bunaltmışsınız ki, size yalan söylemek zorunda kalmış. Böyle yasaklara devam ederseniz daha çoookkk yalanlar söyler.
Valla ben erkek olsam kız arkadaşım bana bu konu yüzünden hesap sorsa çok fena bozarım. Durun bakalım daha flört aşamasında bile böyle birbirinizi kasarsanız işiniz zor.
bunları sorabilmek için evli yada nişanlı mı olmak gerekiyo ki zaten sıktığı bi konu da yok tek sorun yalan söylemesi bence.

Birbirinizden uzaktasınız, başka bi adresi daha var, sizden önce yazıştığı kişiyle sizden sonra tkr yazışmış, siz onu hiç sıkmıyorsunuz, hep o size küsüyor hep zeytinyağı gibi üste çıkıyor, hesabını gördüğünüzü söylediğiniz ve sizi diğer adresten silmiş arayıp sormuyor ilişkinin dvm edip etmeyeceğine o karar veriyor ne biçim ilişki bu ya yuvayı dişi kuş yapar dedilerse bu şekilde değil noluyor size o olmazsa yataktan kalkamam felan 20 yaşında bi kızsın sen ya ona mı bağlı senin hayatın bi yalancıya mı nerde senin gururun nerde senin kişiliğin mecbur musun ona? Ayrıl şundan ya ayrıl ne zorun var kendine?

baktığınde içinde rahatsız olacağın şeyler varmıydı canım mesela ilişki durumu filan neydi

alt üst et profilini.sağlam yer bırakma.enkaz bırak

Biz akrabayız uzaktan..o yüzden normal facebook adresinde bile ilişkisi yok yazıyo bende akraba olmadığı halde bende de ilişkisi yok yazıyo..

Benden önce kızlara güzelsin tanışalım falan diyomuş..benden sonra kasım ayında bi kız fotoğrafının üstüne şiir yazmış şiir güzelmiş sende fena değilsin yazmış..sadece bunu buldum benimle çıktığı döneme ait.. video paylaşmış genelde ekli olanların paylaştığı videoları beğenmiş...

Benim bildiğim adreste akrabaları vardı sadece bikaç arkadaşı anca.. Diğeri genelde arkadaş çevresi toplam 50 arkadaşı falan vardı..

Bu olaydan 1 ay önce mail bekliyodu önemli bir maildi.. net başında değildi benim hotmail adresinden bakar mısın dedi..2 tane adresini biliyodum şu adresimde demedi bende çok kullandığı adrese girdim diğerinde olabileceği aklıma bile gelmedi.. şifreleri aynıymış ben diğerini açmış bulundum benden önce arkadaş sitelerine girmiş ..benimle çıkmadan çok çok önce girmiş..siteden gelen mail isimlerinden anladım tarihlerinden .. Acil çıkıp diğerine girdim söyleme ihtiyacı hissetmedim yanlış adresini açtım diye..Sonra söylediğimde sen güvenmiyor musun bana diye kızdı... anlatmaya çalışsam da sanki ben kurcalamak için girmişim gibi oldu...bu olayda da araştırma yapmışım da bulmuşum gibi oldu...

Eskiden arkadaşlarında kalacağını hber ederdi ama ayrıntılı etmezdi..şimdi ise suçlu olduğunu bildiği için ben şuraya gidiyorum.. gece ben burada kalacağım olur mu..ben eve gidiyorum şimdi çıktım haberin olsun falan..bende tamam iyi sen bilirsin diyorum...

Acımı bu şekilde çıkarmak istiyorum...mafoldumben

Son düzenleme:
Back
X