Olmaz olası Facebook!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım tabi de gerçekten ne işin var senin sevgilinin hesabında sana yalan söylemesi elbette çok yanlış ve affedilir yanı yok bence önemli olan ne niyetle o hesabı açtığı değil onun hakkında neden yalan söylediği bunu güzelce onunla konuşup sorunun senin kıskanman veya adresteki ekli kişiler olmadığını sorunun yalan söylemesi olduğunu anlatmalısın ona

benim sen yaşlarda erkek kardeşim var enteresan sorunlar çıkarabilen de bir kız arkadaşı ama o bile face şifresini kızarkadaşına vermez bir kere face açıkken kızın mesajlarını karıştırdığını görüp resti çekmiş bana güvenmiyorsan beraber olma benle diye ki haklı

eğer makul bir açıklaması yoksa ve eğer güvenmiyorsan beraber olmaman en mantıklısı erkek arkadaşınla

ben eşimin sadece facebook şifresini biliyorum onu da geçen yıl şehir dışında olduğu dönemde oyunlarına bakmak için aldım ama oyunlardaki ekip biçme işi dışında gelen mesajlarına da arkadaşlık tekliflerine de dokunmadım bakmadım bile kim var kim yok eşimin adrsesindeki ekli arkadaşlarına bile bakmam adam beni aldatcaksa nasıl olsa yapar ben araştırsam nolur mantığındayım bence sen de bu şekilde güvenebileceğin insanlarla birlikte olmalısın ki sana yalan söylemesi zaten güvenememe nedenidir

bi arkadaş yorum yazmış o adresine sevgilim seni burda görmek güzel gibilerinden birşey yaz.Çünkü erkekler hesap sormaya gelemiyorlar.bu şekilde bi tepki verirsen yalanından kendisi utanır ve bir açıklama yapma gereği duyar diye düşünüyorum.Eğer bağırır çağırırı sorgularsan emin ol seni haksız yapacak ssebepler bulabilir.Yine bir şekilde yalan söylediği halde kendini haklı çıkarabilir.Suçunu direk yüzüne vurmaktansa dolaylı yoldan hissettir o mesajı alır zaten.

Ben hiçbir zaman ona güvenmemezlik etmedim...onun adresine arkadaşlarının eklediği fotoğraflara paylaştığı videoları izlemek için giriyordum..hatta gelen giden mesajlarında benden önce konuştuğu bi kız varmış onunla konuşmaları var niye silmedin neden duruyo falan da demedim...

Erkek arkadaşımla konuşmaya çalıştım.. Ama hiçbir açıklama yapmadı..ben güzelce sordum canım ben çok mu sıktım seni o yüzden mi bu facebook takıldın..bikaç tane tuhaf kız var niyeti bozuk kızlardan gibi tavırları..dedim şu bikaç kızı silsen sadece istediğin gibi kullan dedim..ama o beni suçlu çıkardı ben açmadım şifresini unuttum diyo hala..beni de kendi facebook adresinden silmiş..galiba ilişkimiz bitti bikaç gün sonra belli olacak mafoldumben

Yahu arkadaşım ne gerek var didikledin ki? Boşver.. Yapan her yerde yapar, sanalda yapmaz yani..Eğer güveniyorsan, boşver..Ama garanti ederim ki, o seni haksız sanıyor şu anda. Biz bayan olarak düşünüyoruz, o erkek.. Farklı düşünüyo..Adamlar özgürlüklerine düşkün, ne var facebook a giriyorsa..şimdi daha mı iyi oldu ki..Umarım düzelirsiniz..

hemen ayrıl hemen ne işin olur senin nette gizli gizli gezen adamla dünya yıkılmış olmalı senin için vah vah anlamıyorum bu insanları eşimin de var benimde arkadaşlarımız oluyor davet gönderenlerde tabiki görüşüyoruz haliyle birbirimizin şiresini bilmiyorzu bunada gerek duymuyoruz zaten insan tabiki sevdiğini sahiplenir ancak onunmuş gibi davranmamalı onunda özel hayatı var değilmi biraz daha makul ve olumlu yaklaşmalı ayrıca çok gençsizniz çok tecrübesizsiniz biraz anlayış biraz özveri ilişki mükemmel olur kıskançlık endişeler ve kuşku gider yerini koskoca bir AŞK alır

hemen ayrıl hemen ne işin olur senin nette gizli gizli gezen adamla dünya yıkılmış olmalı senin için vah vah anlamıyorum bu insanları eşimin de var benimde arkadaşlarımız oluyor davet gönderenlerde tabiki görüşüyoruz haliyle birbirimizin şiresini bilmiyorzu bunada gerek duymuyoruz zaten insan tabiki sevdiğini sahiplenir ancak onunmuş gibi davranmamalı onunda özel hayatı var değilmi biraz daha makul ve olumlu yaklaşmalı ayrıca çok gençsizniz çok tecrübesizsiniz biraz anlayış biraz özveri ilişki mükemmel olur kıskançlık endişeler ve kuşku gider yerini koskoca bir AŞK alır

Ablama katılıyorum, benim nickdaşım :)) olumunekankayizsmile

güvensizlik olduğunda ne yaparsan yap yüürütemezsin.zaten bi açıklama da yapmamış sana -kurtarmak için durumu anladığım kadarıyla bir çabası da yok-senin adına üzüldm cnm .ama bence biraz oluruna bırak üstüne gitme

Şimdi biri gelip öldürse beni gıkım çıkmaz...Allahım böyle ortada kalmak ne acı.. Çok kötüyümm sabah nasıl başladım güne şimdi nasılım..mafoldumbenmafoldumben

bencede çok kısıtlama yapılması doğru diil tabi ama şunada katılmıyorum şimdi benim 6 yıllık ilşkim var ne evliyim ne sözlüyüm ona bukdr yılın hatırına azıcık müdahale hakkım olmuyormu.aklım karıştı şimdi bilmiyorumkismile

Muhtemelen sen facebook'dan hoşlanmadığın için başka bir adres almış..
Üye ol mesaj at :)
Naber sevgilim seni burada görmek ne güzel de..!

evet naber sevgilim seni burada görmek ne güzel de. süper bir fikir bence ! :lepi:

Ben şöyle söyleyeyim bi insan hayatıma girdiğinde onun üzüleceği yanlış anlayacağı herşeyi silerim kapatarım..Bu benim karşımdakine gösterdiğim saygıdır benim için..Gizli iş çevirme ihtiyacı çok baskı olmasına rağmen duymam bende pek karışmam...ama eski okul arkadaşları, okul haricindeki arkadaşları dışında olan kızlarıda kabul edemem..

İkinci bir face sinin olması sizi neden rahatsız ediyorki, evli değilsiniz, nişanlı değilsiniz. Şimdiden bunların hesabını sorarsanız vay anam vaaaaay.
Adamı ne kadar bunaltmışsınız ki, size yalan söylemek zorunda kalmış. Böyle yasaklara devam ederseniz daha çoookkk yalanlar söyler.
Valla ben erkek olsam kız arkadaşım bana bu konu yüzünden hesap sorsa çok fena bozarım. Durun bakalım daha flört aşamasında bile böyle birbirinizi kasarsanız işiniz zor.

bence yanlış düşünüyorsunuz katılmıyorum ben
insanın 1 tane facebook adresi olur ve eski arkadaşlarıyla vs ile ieltişimini kurar
2.bir adrese facebook gibi bir sitede ihtiyaç duyuluyorsa o işte bi iş vardır bence

insan 2.adresi neden açsınki aynı arkadas listesini ekleyecek hali yok
ben bizzat şahit olduğum için arkadaşı anlıyorum

yalan insanın canını çok acıtıyor hele sevdiğinden gelince...

Çok ani oldu öğrenmem...Zamanı keşke şimdi olmasaydı..
Dün neye üzülüyorken bugün neye üzülüyorum..
Kaldıramıyorum artık eziliyorum altında sanki...
ınsan konduramıyo sevdiğine inananamıyo bi türlü..:gitme:

Çok ani oldu öğrenmem...Zamanı keşke şimdi olmasaydı..
Dün neye üzülüyorken bugün neye üzülüyorum..
Kaldıramıyorum artık eziliyorum altında sanki...
ınsan konduramıyo sevdiğine inananamıyo bi türlü..:gitme:

sorun bence.. içinizdeki sıkıntı bitsin en azından, durun hemen yıkılmayın belki vardır mantıklı bir açıklaması :1hug:

bencede bu yüzden ayrılma.çok üzücü sinir bozucu bir durum ama malesef oluyor böyle şeyler.bizde şimdi 3 yıllık evliyiz de eşimle evlenmeden 6 sene flört ettik.o zamanlar bende bir mail yakalamıştım.inkar etti bir sürü tartıştık hatta ayrıldık bile ama yine barıştık.zaman geçti ve evlendik.şu an okadarda önemli gelmiyor.düşünüyorumda o zamanlar 19 yaşında başlamıştık zaten.o maili yakaladığım zamanlarda 3 sene olmuştu.gidip bir kızla çıkıp beraber oup beni aldatmadı ya internette birşeyler olmuş.o kadarını da yamayacak kadar sadık bir erkek olacağını sanmıyorum.çıktığı kıza tamamen sadık kalabilecek kadar yani.ne yalan söyleyim hala bazen aklıma gelir konuyu açarım hala inkar eder.ama evlendikten sonra farklı tabi.evli birini böyle şeyler yapması daha garip.kısacası bunun için ayrılma ama acınıda anlıyorum

Ben şöyle söyleyeyim bi insan hayatıma girdiğinde onun üzüleceği yanlış anlayacağı herşeyi silerim kapatarım..Bu benim karşımdakine gösterdiğim saygıdır benim için..Gizli iş çevirme ihtiyacı çok baskı olmasına rağmen duymam bende pek karışmam...ama eski okul arkadaşları, okul haricindeki arkadaşları dışında olan kızlarıda kabul edemem..

Güzelim, her insan bir olmuyor işte sen hoşlanmıyorsun istemiyorsun başka kızların arkadaş listesinde olmasını saygısızlık görüyorsun ama erkek arkadaşınıda düşünmen lazım eğerki bu durumu kötüye kullamıyorsa seni aldatmıyorsa sakıncası nedirki, seviyoruz birlikteyiz diye her istediğimiz olacak değil malesef. Eğer için rahatsa erkek arkadaşına güveniyorsan bukadar büyütme derim ilişkini boş yere çıkmaza sokarsın.
İatersen konuş budurumu ona anlat mutlaka ortak bir yol bulursunuz...

Back
X