olmaz olası kaynanam....

O kadar büyültülecek bir mevzu değil arkadaşım, sen kötü bir şey dememişsin ama aranızdaki husumet daha eski ye dayanıyorsa bir şey diyemem...

iki kız kardesın bırbıne eltı olması gercekten cok zor .
kayınvalıdenız ablanla tartıssa otomatık sıze de kafayı takacaktır.
ya da kayınvalıdenız ablanızı uzecek bırsey soylese ,otomotık kayınvalıdenıze
sız de gıcık olacksınız .
mısal; daha evlenmeden yuz goz olmussunuz .ablanızın kayınvalıdesını sıze kotulemesın de de
buyuk payı var tabı kı.Allah yardımcınız olsun.

takılıp,umursama.. Sınırlerı bozulsun serin havana:) dügünden sonra,ablanla bir olup,tahttan ındırırsınız onları:D sakası bı yana,nısanlından senı anlamasını bekledıgnı söyle.o senın yanında durursa,aılesıyle sularınız hep durulur

ne varki bunda parasıyla alırım demişsin. herkes her işi sevmek zorun da değil ki. ben d ehiç hazetmem oyadan dantelden. aynı şeyleri annem, ananem falan da bana söyler. ama olay espriye döner güler geçeriz. kayınvalden biraz büyütmüş sanki. ama nişanlını seviyosan ona da katlanmak zorundasın canım. kızıcaksın belki ama sana nacizane tavsiyem şu: her insanın iyi bi tarafı mutlaka vardır. sen de kayınvaldende onu görmeye çalış. iyi geçinmeye gayret et. tab ki yalakalık yap demiyorum ama mesafeni koruyarak yüz göz olmayarak da bunu başarabilirsin. nede olsa bi ömrü paylaşmayı planladığın insanın annesi. onun iyi geçinmekte gözü yoksa sen çaba göster. en azından aranızda sorun olmazsa ne sen üzülürsün ne de nişanlın. kayınvaliden de zamanla senin iyi niyetini anlayacaktır. umarım düzelir herşey...

Müstakbel esinizin annesi olan bir kadina, yukarda isaretledigim kelimeleri kullanarak sizde terbiyenizi ortaya koydunuz...Ayrica belkide kadin, ablaniz gelini olduktan sonra ablanizdan ve ailesinden memnun olmadigi icin sizi istememis olabilir..Madem bu kadin bu kadar sirret! birsey neden bile bile oglu ile ciktiniz...Yok eger sizde "amannn hem oglu ile evlenirim hemde ona istedigim hakareti ederim ben ne istersem o" diyorsaniz, kusura bakmayin o oglanda o kadinin oglu elbetteki izin vermez böyle seylere...

aynen......:20:

aynı benım gıbı anlasamıorlar ablam sınır hastası oldu resmen evıne gırıp esyalarını karstror ablamın sureklı laf sokma capasında ablam sessızdır ben gıbı laf soylemez benı ablam gıbı zannettı ama lafı yıyınce benden sustu terbıyesız kadın

e sen bunu bile bile ne diye ibret almıyosunda başını yakmaya çalışıyosun, çalışan bi bayan olacaksın ve senden oya örmeni bekleyen bu tuhaf insanlardan uzak dur hatta ablanıda ayart o da boşansın sinir hastası olmuş yazık

oda dogru ama gonul ıste ferman dınlemıyor cok sevıyoruz nısanlımla bırbırımızı ablam 2007 de ewlendı bızde ablamın dugununden hemn snra baslddk konusmaya nısanlımı cok sevıyorum ama sanırım annesı yuzunden kaybedıcem onu cunku herseye cok mudahele etmeye calısıyor :(

çok seviyosunuzda neden nişanlın seni aramıyo ilgilenmiyo, konuyu açtığında aynen böyle yazmışsın demek ki annesi ağır basıyo, mecbur eline dantel alıcaksın gibi

benim annem ve teyzemde elti. öyle olması bence daha iyi olmuş. birde diğer amcamın eşi yengem var. babaannemde çok kötü kalpli bir insandır. annem ve teyzem el ele verdi bir birlerine destek oldu. diğer yengemlede pek iyi anlaşamazlar zaten....

bir evden bir kurban yeter böyle bile bile göre göre ateşe dalınmazki.başkasıda değil en yakının aplan hani eltin başkası olsa abartıyor dersin acaba dersin.sizin sorununuz olsa aplanlarada yansır.zaten nişanlında bir çift sözle şimdiden arayıp sormuyorsa seni çok iyi düşün derim

şimdiden annesinin dolduruşuna gelen erkekten hayır gelmez şekerim....

:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

''Terbiyesiz..üstelikte aptal kadın''zaten seni istemiyormuş...herikinizde birbirinizi iyi tanıdığınıza göre..şikayet etmek

niye???

.

ahh bu sevmek yok mu nısanlımdan vazgecemıyorum 5 senedır tek bır sorunumuz olmadı boyle ele avuca gelecek ama nısanlanınca 2 aydır mılyon kere kavga ettık

ahh bu sevmek yok mu nısanlımdan vazgecemıyorum 5 senedır tek bır sorunumuz olmadı boyle ele avuca gelecek ama nısanlanınca 2 aydır mılyon kere kavga ettık

ablam sinir hastası oldu demiştin değil mi, ablanda severek evlendi diye tahmin ediyorum, o sevgi biter nefrete dönüşür şaşar kalırsın canım iyi düşün, zaten sünepe erkeğe tahammülüm yok böyle konular açıldıkça ense köküm uyuşuyo sinirden :kkk:

Bile bile lades...

Kadın huysuz,nişanlın ana kuzusu sen bunları biliyosun
hani bize desenki nişanlım bana laf ettirmiyo tamam amenna
ama sırf o laf için de küsüp gaza geliyosa sana hayır gelmez ondan
hani kimin kahrını kim için çekiyosun?sana şimdiden yüz dönmüş nişanlın
bir daha göz at derim ilişkine..bak ablan sinir hastası olmuş sen de o duruma gelebilirsin
kendini ezdirmemekle de alakalı değil sen kendini ezdirmesen e bu ana kuzusu seni ezer

bnde o donemdeyım suan nasıl cıkıcam bu ısten bılmıyorum cok sevıyorum nısanlımı ama kendımdende odun vermemem lazım haklısın sımdıden yuzunu dondu bana ewlenınce kımbılır neler yapıcak

ablam sinir hastası oldu demiştin değil mi, ablanda severek evlendi diye tahmin ediyorum, o sevgi biter nefrete dönüşür şaşar kalırsın canım iyi düşün, zaten sünepe erkeğe tahammülüm yok böyle konular açıldıkça ense köküm uyuşuyo sinirden :kkk:

evet ablamda severek ewlendı ama sımdı sevgısınden eser yok gıbı ben onu kaybetmek ıstemedıkce o bana neden boyle haksızlık yapıyor anlamıyorum:50:

evet ablamda severek ewlendı ama sımdı sevgısınden eser yok gıbı ben onu kaybetmek ıstemedıkce o bana neden boyle haksızlık yapıyor anlamıyorum:50:

ablanı gözünün önüne al canım, bi tek ömrün var bu ömürde olmazsa diğerinde mutlu olurum diyebilecğin bişey değil yani

Müstakbel esinizin annesi olan bir kadina, yukarda isaretledigim kelimeleri kullanarak sizde terbiyenizi ortaya koydunuz...Ayrica belkide kadin, ablaniz gelini olduktan sonra ablanizdan ve ailesinden memnun olmadigi icin sizi istememis olabilir..Madem bu kadin bu kadar sirret! birsey neden bile bile oglu ile ciktiniz...Yok eger sizde "amannn hem oglu ile evlenirim hemde ona istedigim hakareti ederim ben ne istersem o" diyorsaniz, kusura bakmayin o oglanda o kadinin oglu elbetteki izin vermez böyle seylere...

hayır ablamdan dolayı dgıl benı ıstemeyısı o en bastan koyden kız alma meraklısı ben unıversıtes mezunuyum ve o bunu galıba kaldıramıyor okumus kız alınmaz dedıgını kac defa duydum kulaklarımla akraba evlılıgı yapmasını ıstıyordu nısanlımın o yuzden benı ıstemeyısı ben ona bugune kadar tek kotu kelıme soylemedım fakat sustukca haddını asmaya baslıyor

hayır ablamdan dolayı dgıl benı ıstemeyısı o en bastan koyden kız alma meraklısı ben unıversıtes mezunuyum ve o bunu galıba kaldıramıyor okumus kız alınmaz dedıgını kac defa duydum kulaklarımla akraba evlılıgı yapmasını ıstıyordu nısanlımın o yuzden benı ıstemeyısı ben ona bugune kadar tek kotu kelıme soylemedım fakat sustukca haddını asmaya baslıyor

sence niye okumuş kız almak istemiyo?

bi karikatür vardı, kızın teki doğum yapmış 3.çocuğu ve kız olmuş, odada eşi ve kayınvalideside var, anne eşine bağırıyo beceripte bi y kromozomu veremedin diye, kaynanada oğlunun kulağına "dedim sana okumuş kız almayalım diye, şimdi biz onu azarlıyor olacaktık" diyo...aklıma o geldi

Back
X