Olmaz olsun böyle koca..

Allah sifa versin annenize, insallah sagligina kavusur.

Esine de inanilmaz derecede sinir oldum. Neden bir hafta sonra dondunuz ki, gelme, ben bir sure daha kaliyorum der cikardim yerinizde olsam (bir hafta size tavirli konusmus sonucta).
Ayrica ustune basa basa ben senin annenin evinin altinda oturmiicam, catla patla emi der sinirden tamamiyle catlamasini dilerdim ardindan. Annenin yanina gittigin icin lutfettigini mi saniyor, izin verdigini mi saniyor? izin mi aliyosun? neden o goturup getiriyor ki, bidahaki sefere o rezilligin daha beterini cekerim, biner otobuse giderim nedir yani. ona muhtac olacagima.

umarim ozur dileyen alttan alan taraf olmazsin, ezdirme kendini.

Çok geçmiş olsun annenize inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur anneniz eşinize gelince eloğlu en ufak bişey de hatırlatıyorlar sağolsunlar hastalık bu işler sırayla bu gün sizin anneniz yarın eşinizin annesi hasta olabilir

Buraya yazdıklarınızın aynısını eşinize de söyleyin lütfen..

Bu erkeklerin bebekten farkı yok. İnsanı çoğu zaman çocuklardan daha çok yoruyorlar. En çok destek olacağı zamanda adam resmen naz yapıyor. Ben bu adamları anlamıyorum...

İşte bayanlar bu kadar dert tasa okuyoruz buralardan ders çıkarmamız gerekli. Erkek evlatlarınızı öyle aman paşam, aman koçum, sen ne yaparsan yap vb. tavırla büyütünce ileride böyle baba oluyorlar.

Adama bak, o kadar işin arasından bir de çay demlemesini istiyor.
Söyleyince laftan anlasa keşke ama sadece kendimi yormakla kalıyorum

Annenize Allah'tan acil sifalar dilerim..Esiniz de iyi gun dostuymus, kotu gunde herkes dost olur. Disaridan biri bile sizi anlayabilirken ben artik o adsmin samimiyetinden de suphe ederim. Es degil de dusman sanki.

Sizi annenize götürmüş ya daha ne istiyorsunuz? Karşılığında siz de onun annesine köle olmalısınız. Salonu da süpürmüş? Daha ne olsun. Ne büyük lütfetmiş(!) Böyle koca bulunur mu bit daha(!)
Günahını almayayım ama muhtemelen annesi doldurmuş yollamış size.
Allah sabır versin size. Annenize de acil şifalar versin.
Insan gibi davranmak varken kalp kırınca erkekliklerini mi ispatliyorlar anlamıyorum. Evlendiğiniz kadını da bir doğuran büyüten var. Evlendiği gün doğmadı. Bunu anlayabilseler aslında hayat daha yaşanılır olacak.
Bu arada canınızı çok sıkarsa deyin ki eğer bir gün senin annenin başına böyle bir şey gelirse ben de senin yaptığının aynısını yapacağım. Belki bir şeyler dank eder kafasına.

kötü bir damat kaybedilmis bir kiz evlat demektir allah yardimciniz olsun cok zor düsmez bir allahtir anneniz tekmi sizden baska babaniz veya kardesleriniz varmi yaninda kalan

Back
X