Olmaz olsun böyle koca

Cocugum babasina cok duskun kadinlarin surekli kullandigi bir bahane baska bisey degil
Onca yazılan şeyden sadece bunu mu çıkarabildin? Konu sahibi bunu bahane ederek yaşananları sineye çekmemiş farkındaysan, sadece evladı için şans vermek istemiş ve olmamış bu kadar basit :işsiz::işsiz:
 
Onca yazılan şeyden sadece bunu mu çıkarabildin? Konu sahibi bunu bahane ederek yaşananları sineye çekmemiş farkındaysan, sadece evladı için şans vermek istemiş ve olmamış bu kadar basit :işsiz::işsiz:
Bir kere sans verirsin 4 kere degil evet bu en temel bahane. Konudanda bunu cikardim ayrilmayacaksaniz cocugu bahane etmeyin
 
200 lira nedir allahaşkına... mahkeme zaten daha fazlasına hükmedecektir. Çocuğuna maksimum 200 lirayı hak gören bir babadan ayrılmamanız için mi ısrar ediyor anneniz? İlginç...

Bence porno izleme aşamasına gelene kadar zaten siz adamdan soğumuş ve uzaklaşmışsınız, sonra onu da görünce bardağı taşıran son damla olmuş bahane olmuş, zaten bitecekmiş.

Sakın üzülmeyin, çekişmeli istiyorsanız çekişmeli açın; uğraşamam diyorsanız, kısa zamanda tekrar evlenmek istiyorsanız ve maddi gücünüz varsa sıfır kuruşa anlaşmalı boşanma isteyin.

Bu süreçte onu sıkıştıran ikinci bir kadın varsa anlaşmalı boşanmayı kendisi isteyecektir bir süre sonra.

ikinci bir hayat kurmuşsunuz kendinize, ayrı eviniz var işiniz var bunların kıymetini bilin ve istikrarlı olarak devam edin. Güç sizden yana olsun ♥️
Amin teşekkürler ❤️
Onu sıkıştıran biri olduğunu sanmıyorum gündelik bir şeyler ya da sanal yaşıyor gibi duruyor şu an
 
Bir kere sans verirsin 4 kere degil evet bu en temel bahane. Konudanda bunu cikardim ayrilmayacaksaniz cocugu bahane etmeyin
Bahane değil,bahane demek barışmak için sebep aramak demek ben sebep aramıyorum onunla birlikte bir hayat geçirme hevesim yok.Cocuk konusu ciddi ciddi kafamı karıştırdığı için defalarca olsa da şans verdim ki oğluma büyüyünce senin için denedim uğraştım diyebileyim
 
Merhaba hanımlar,konu eşim.Hamilelik sürecinde ve sonrasında yaşadigim hakaret,aldatılma imareleri,evden kovmalar,begenmemeler, cinselligin olmayışı,ilgisizlik saygısızlık iletişimsizlik sebepleriyle eşyalarımı ve dört aylık bebeğimi de alarak ayrı eve çıkmıştım.Esyalari kolilemede bana yardımcı olmuştu,nakliyeci ayarlamisti filan.Ayri tuttuğum evde annem ve babamla yaşıyorum.Ben çalışıyorum annem çocuğuma bakıyor.
Şimdi oğlum 2 yaşında.Aradan geçen zamanda 4 kez filan barıştık,annemin ve kendisinin ısrarı ve pişmanlıgi üzerine.Cocugum ileride beni suçlar mi diye gel git yaşadım,babaya çok düşkün çünkü.. Dördüncü ayrilik bana göre son sansti ama kv nin beni iki kez arayıp son bir şans daha ver diye ısrar etmesi ve kendisinin de aynı gün illa benimle konuşmak barışmak istemesi üzerine hadi bir daha deneyim dedim.
Her yanına gidişte kendime ihanet ediyor gibi his oluyor içimde, kendime saygım zedeleniyor ve ufak tartışma çıksa da tekrar bitse diye bakıyorum,neyse.
Gelelim esas meseleye : Ben bazen o evde bazen bu evde kalıyorum.Dolmusluk mesafe var ve işe gitmek için çok erken saatte evden Çıkmam gerekiyor,çocuğun uykuda olduğu saatte yani.onu uyandırıp yola düşmeyim diye ise gittiğim günler ayrı olan evde kalıyoruz.
Dün o eve plansız şekilde gittim,sabah o uyurken bilgisayarına baktım,porno izlemiş.Dusunsenize eşiniz başka kadınların seç videolarını izleyerek bos...yor..Cok şok oldum desem yalan olur çünkü barışma süreçlerinde cinsellik olaylarında çok isteksiz zoraki put gibi duruyorum.Aklima geliyor cuzdaninda gördüğüm prezervatif,evde bulduğum saç telleri, toka vs.
Mesaj yazdim sen ne meraklıymissin bu şeylere yazıklar olsun iğreniyorum senden son şansını da kaybettin vs.
Yanımda annem var ama beni hiç anlamıyor çünkü o bin katını yasadi babamdaDamdan düşeni damdan düşen anlar misali sizlerle paylaşmak istedim o kadar üzgünüm mutsuzum ki...
Anlamadım bu adamla zaten ayrı değil misiniz? Ayrı mısınız beraber mi?
Bu arada porno benim için akıl almaz Bi olay değil. Normal demiyorum bazısı sevmeyebilirsin ama merak etti baktı diye de bu kadar yükselmek ne bileyim...
 
Anlamadım bu adamla zaten ayrı değil misiniz? Ayrı mısınız beraber mi?
Bu arada porno benim için akıl almaz Bi olay değil. Normal demiyorum bazısı sevmeyebilirsin ama merak etti baktı diye de bu kadar yükselmek ne bileyim...
Barışmıştık.
Öncesinde de bir aldatma durumundan kuvvetli şekilde suphelendigim için porno üzerine tuz biber oldu. Kocam olacak şahsın bir başka kadının vücuduna ve sevismesine bakarak deşarj olması fikrini kabul edemem
 
Çocuk oyuncağı gibi ayrıl barış ayrıl barış kesin cocuğunuzda çok mutludur bu durumda porno en son olay hiç de takılacak birşey değil bence de sen zaten gene gider gelirsin
 
Haklısınız.Cocuk icin kötü bir durum.Annemle kavga ediyoruz ayrılacağım dedikçe.Bana sürekli olarak hata ettiğimi vurguluyor çocuk seni suçlayacak deyip duruyor olmadığını görsün istedim biraz da..

Bunu 4 defa barisarakmi saglayacaktin? Benim annemde barismami istiyordu fakat ben asla düsünmedim bile. Herkese suç bulmanin yerine, kendi yaptiklarini sorumlulugunu al. O zavali cocuk neye ogradigini sasirmistir. Bir orda bir burda yatiyor. 2 yasinda diye, anlamiyor diye degil.

Yahu kv'denin lafi ile barisilirmi hiç? Sanki onun ile evlisin.

Gerekirse annenler baska evde kalsin, sende cocugunu orda birak ve isten sonra tekrar al. Kendi hayatini çizmen gerek. Zor tarafini yapmistin aslinda, ayrildin, ev tuttun, evi dösedin. Bir düzen kurabilirdin ama adama bagimli gibi yapmadin. Ortada bir cocuk var. Birbirinizi yüzünüze daha bakacak bir sekilde ayrilin bare.
 
Siz onunla beraber mutsuzken çocuğunuz ne kadar mutlu olabilirdi ki? Küçükken çoğumuzun annesinin ve babasının mutsuz olduğu anlar olmuştur, ben olup bitenleri hissederdim ve çok etkilerdi beni. Çocuğunuz için en iyisi sizinle beraber sakin ve huzurlu bir şekilde büyümek. Evladınız için elinizden gelen her şeyi yapmışsınız. Şimdi tek yapmanız gereken herkese kulağınızı tıkayıp boşanmak
 
Bi ayrılıp bir barışıyorsunuz... Kimsenin hayatına karışamam ama ya tamamen bitirin ya da tamamen birleşin, bu ilişki sandığınız şey sadece sizi hayattan geri tutan yaşamaktan alıkoyan toksik bir şey. Saygı bitmiş, onla denerken bile kendinizi kötü hissediyorsunuz, sizi defalarca kırmış. Bana kalırsa artık arkanıza bakmayın.
 
Bi ayrılıp bir barışıyorsunuz... Kimsenin hayatına karışamam ama ya tamamen bitirin ya da tamamen birleşin, bu ilişki sandığınız şey sadece sizi hayattan geri tutan yaşamaktan alıkoyan toksik bir şey. Saygı bitmiş, onla denerken bile kendinizi kötü hissediyorsunuz, sizi defalarca kırmış. Bana kalırsa artık arkanıza bakmayın.
Evet neyazikki öyle.Tam dava açacak oluyorum barışma teklifi ve mutlu aile vaatleri ile bana gel gitler yaşatıp kafamı karıştırıyor.Cok yoruldum.Bugun yine mesaj atmış gel de konuşalım diye..Ayağına çağırıyor bir de küstah
 
anneniz yanlış bakıyor olaya, devamlı ayrılıp barışarak çocuğun kafası zaten iyice karışıyor.
Bence size saygısı kalmamış ve bu evlilik bitmiş gibi görünüyor
Ayrı evlerde ama mutlu anne baba olabilirsiniz.
Çocuğunuza odaklanın enerjinizi eşinize vermeyin derim.
Bir karar verip onu uygulamak daha doğru olur diye düşünüyorum
 
4 aylik bebeginizle ayrilip giderken esyalarinizi kolileyen birde nakliyecinizi ayarlayip sizi evden yollayan adamla defalarca ayrilip barismak size normal geliyor mu?
 
Back
X