kendin etmişsin kendin bulmuşsun.Slm kk nin sevgili bayanlari. Aslinda boyle bir konu hakkinda konusmak istemezdim ama artik bunaldim ve konusmam icimi dokmem gerekli.
Başliktan da anlaşildiği üzere konum belli. Esim ve ben guzel bir ev bulduk hayirlisiya tasinacağiz bir kaç güne. Yeni evimize perdelerimizin hiçbiri uymuyor. Ve bu konulari esim hep iste oldugu icin annesi halletmeye çalişiyor kestirme ölçü falan. Neyse.bugun perdeciye gittik sadece 2 tane stor yaptirmak istedim o insanlarin yaninda kv ve eltisi gerek yok da size para lazim da sen calismiyorsun kocan verecek parasini da ( henuz atanmadim ama calistim tatile kadar ) bana bir baski yaptilar ustelik perdeci adamin yaninda beni eziklediler resmen zaten kv herseye ben veya esim musaadeetmesek de karişir akliniza gelebilecek herşeye herşeye ve çok bunaldim artik. Haraketleri bana batmaya başladi böyle olsun istemiyorum. Mesela geçen arabaya biniyoruz atladi hemen ortaya oturdu esim bi tarafa ben dgr tarafa kaldim. O bile sinir etti beni. Daha yazardm ama uzatmak da istemiyorum. Çok mu abartiyorum acaba
kendin etmişsin kendin bulmuşsun.
izin vermeyeceksin bu kadar basit..
kendini ezdirmeyecesin bu kadar kolay...
perdeciye onunla gitmeyeceksin bu kadar basit bir eylem.
ortaya pat diye oturunca lafı sokacaksın " ay anne bilerek mi yaptın kocamla ayırdın bizi" hem şaka hem ciddi nere çekersen çek...
eşinle konuş. annesiyle konuşsun.Cevap vermiyorum diye algilanacağini biliyordum uzuun yazmak istemedim sikmamak için. Kadin benim evim diyor. Ne dersen de ayri oturduğumuz halde. Yani kişiliği bu ama ben cvp versem de vermesem de takiyorum kafama işte
eşinle konuş. annesiyle konuşsun.
ilk başta gün içi ondan bağımsız olmayı kabul ettirerek başlaman lazım.
ne kadar terbiyesizlik esnafın önünde çocuk muamelesi yapmak.
bundan sonra o perdeci seni takar mı, o da seni çocuk gibi görür, dikkate almaz.
nasıl başlarsan öyle gidersin.
Perdecide kusura bakmayın bizim zevkimiz bu deyip istediğini yaptıracaktın. Bu kadar basit. Benim evim ne demek kirasını bile ödese ayıp yani boyle konuşması. Lutfen saygınızı bozmadan cevaplarını verin. Kv icin degil herkes icin boyle sonra giden hep sizden gidiyor.
eşin senin velin değil.Konuştum eşimle o zaten yaptir dedi. Halledemedigin bir konu olunca baktin sana mi sariyor topu bana at diyor bir sekilde benim dediğimi yapiyor ama annesine karişma bu kiza demiyor direkt olarak. Dediğimi de yaptirdim ama duymasam o laflari daha iyiydi ben bir soğudum mu bitiyor ilişkiler.
Canim benim benim derdim zaten bu ben ne dersem diyimKafana takacağına haddini bildir,senin evinin perdesine o hangi hakla müdahale edebiliyor,sen kendini ezdirirsen üstüne basan çok olur,iş sende bitiyor anlayacağın saygıyı aşmadan mesafeyi koy.
eşin senin velin değil.
şimdi kvalideyle baş edemezsen yarın atanırsan iş hayatında ne yapacaksın?
çocukların olacak milyon tane sorun olacak o zaman insanlarla nasıl mücadele edeceksin?
direkt perdecide eşimi arar, sohbete dahil ederdim..
ben de çok mu cadıyım ne:) ????
o zaman iş sana düşüyor. kavgalı olma kesinlikle. çünkü evinin huzuru kvalidenle çok bağlatılı.Bak bu doğru işte benim velim değil. Onun düşüncesi şu biliyor anasinin karişma huyunu benim adabi tavirlarimi tartişma çikar soguruz diye bunu istiyormuşmuş senin dedigini yapmiyor ben soyleyince yapar diye dusunuyor iste
Perdecide kusura bakmayın bizim zevkimiz bu deyip istediğini yaptıracaktın. Bu kadar basit. Benim evim ne demek kirasını bile ödese ayıp yani boyle konuşması. Lutfen saygınızı bozmadan cevaplarını verin. Kv icin degil herkes icin boyle sonra giden hep sizden gidiyor.
Perdeciye birlikte niye gidiyorsun?
İşlerini tek başına halletmeye başlarsan karışacak çok bişey bulamaz zaten.
Saolun düşünceleriniz için uygulamada ve uygulanacak.Kendi evine kimseyi karıştırma... Perdeciye kendin yalnız git.. İlla yanında birilerimi olması gerekiyor.. Eşinide uyarmalısın ki oda annesini frenlesin..
Ben de değildim. BBen bu kadar sabırlı olmazdım
o zaman iş sana düşüyor. kavgalı olma kesinlikle. çünkü evinin huzuru kvalidenle çok bağlatılı.
aklını kullan, fevri hareket etme yani. laf sokacağım diye kavga çıkarma. biraz tarz meselesi ama sen çok yumuşak birine benziyorsun.
çabuk sinirleniyorsan perdecide iyi hakim olmuşsun kendine.orada hakim olduysan her yerde olursun.Ben de değildim. B
Evet benim de isteğim bu huzurum kaçmasin. Fazlasiyla yumuşak yüzlü biriyim. Ama çok da çabuk sinirleniyorum o yüzdenn öneri istedim sizlerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?