olmazsa olmaz kv sorunu...

İlk basta perdeciye KV ile gitmem bi hata çünkü KV her yerde fikrini söyler onun istediği olmazsa surat yapar .o yüzden kendi evinin esyalarina karistirma kullanacak olan sensin sonra pişman olursun ben alirim ederim kullanırken görür ne zaman akdin der çok oldu anne sen yemini goruyon derim

Bir dahakine kendiniz gidin. Niye cagirmadin derse ben kendim halledebilirdim niye annemi yorayim diye dusundum dersin.
Benim evim derse anne oglunuzun ve benim bizim evimiz diyin esinizin yaninda gulerek .

Bidaha tövbeee tövbeeee

Bir dahakine kendiniz gidin. Niye cagirmadin derse ben kendim halledebilirdim niye annemi yorayim diye dusundum dersin.
Benim evim derse anne oglunuzun ve benim bizim evimiz diyin esinizin yaninda gulerek .

Bir de şöyle birsey olmuştu. Ben bunu duymaktan hoşlandiğim için bana yardim edince teşekkür ederim anne dedim ne teşekkür mü burasi benim evim dedi ben de daha teşekkür etmiyorum tabii cvp verdim de aldiriş etmeyince kar etmiyor. Yok çağarmam finito

canım benim kv de aynı fırsat versen herşeye karışır,ama ben onunla hiçbir işe kalkışmıyorum.ilk evlendiğimizde eşyaydı düğün takısıydı vs beraber gidelim oğlumun işleri çok onun yerine ben koştururum dedi ben de saf saf iyi niyetli diye bir sefer alışverişe çıktım.bi baktım herşeye müdahale,baktım böyle olacağı yok,ben hallederim tek başıma dedim.en iyisi beraber işe kalkışmamak insan yüz göz oluyor sonra..

Tovbe yarabbim insan en azindan oglumun evi der benim evim ne demek, mesafe baska turlu boyle bir zihniyetle mucadele edilmez

cnm kocanla konuş bana çalışmıyorsun tek kocan çalışıyor fln dedi kırıldım annene söyle de
o aranıza oturunca dolanıp sende kocanın öbür tarafından otursaydın

Amaaaannn he de geç,kendi bildiğini oku.

off nedir şu kayınvalidelerden çektiğimiz..

cnm kocanla konuş bana çalışmıyorsun tek kocan çalışıyor fln dedi kırıldım annene söyle de
o aranıza oturunca dolanıp sende kocanın öbür tarafından otursaydın

Dedim dedim atamiyorum artik içime ama kaynana çekiştiren dirdirci olmak da istemiyorum onu hiç kariştirmak istemem ama bunalmiştim artik. Oturmadim işte dönüşte oturdum ama

Neden eşiniz işte olduğu için annesiyle gittiğinizi anlayamadım? Tek gidin, beğenin alın. Onlara ne ki...

Ölçü almaya eve gittik perdeci gördük karşida bakalim dedim almaya karar verdim perdeleri taşiyip kendim ölçmem çok zordu ondan. Ozellikle hadi gel bakalim diye çikilmadi evden yani.

Kv ile hiçbiyere gitme
Hele bişey alacaksan hiç gitme
Nokdu şimdi hevesin kaçtı perdeden
Peşime takılıo illa gelmek istiosa önce bi işim var arka uğruycam kuaföre gidiCem sonra gideriz anne de bas git perdeciye koltukçuya soruncada ben hallettim de
Ortanıza oturunca arabada koltukta kalk oturduğun yerden aa güneş geldi bilmem ne geç eşinin yanına

Aynı şeyleri kendi annen yapsa, söylese tutumun nasıl olurdu?
Bunu rota edinirsen ne düşüneceğini, nasıl davranacağını belirlemiş olursun.
Anladığım kadarıyla k. validen anne kız ilişkisi içinde seninle.
Yanlış mı olur düşündesiyle sürekli temkinli olmak yorar.
Rahat olmaya çalış. Nasıl olsa her şey olacağına varıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…