Gelecek kötü yorumları şimdiden umursamayacağımı söylemek istiyorum. Son konumu okuyanlar bilir, annem tarafından ağır darp edildim. Bıçaklı saldırıya uğradım ve evi terk ettim. Yeni evleneceğim ve (henüz çalışmıyorum mezun değilim) bütçem yok. Annem ağır şekilde sinir hastası. Ve çoğu zamanda kafasında kurup yasanmış gibi olayları anlattığını biliyoruz. Örneğin evimizde bir şey kaybolsa bana senin arkadaşların gece gelip alıp gittiler diyor. Yani şizofreni olduğundan şüpheleniyorum. Kısa keseceğim, annem ölmeden mirasın paylaşılması gibi bir durum olabilir mi? Kendisiyle bir daha görüşmeyi düşünmüyorum. Sağı solu belli olmayan bir insan(!) Kendince beni cezanlandırmak için beni bir şeylerden mahrum bırakmak isteyebilir. Bugüne gelene kadar çok dişimi sıktım. Pazar alışverişe bile çıkmazdık ve her şeyden çok mahrum kaldım. O bir şeylere sahip olsun diye hep kendimden ödün verdim. Buda sorun değil, evlat ayrımı yapılması beni çok yıprattı. O yüzden bu konu hakkında bilgi almak istiyorum.
İnsanların neler yaşadığını bilemeyiz.olumsuz yorum yapmaktan alamayacağım kendimi. bu kadar kötü bir anneye sahipsen malına da göz dikme? şizofren dediğin birinden gelecek mirası neden istiyorsun ki?
annesini savunmuyorum. önceki konusunu okumadım ama özet geçmiş yaraladığına dair. asla savunmuyorum şahsen ben böyle bir anneye sahip olsam kaçıp kendimi kurtarmaya bakarım açıkçası mirasını da gözüm görmez kabul de etmem.İnsanların neler yaşadığını bilemeyiz.
Para mal mülk içinde yüzüp, şampuan almayan, saç kestirmeyen, evine masraf olur diye misafir çağırmayan insanlar var. Bunlar çocuklarda çok yara açıyor. Arkadaşı evlilik arefesinde annesi bıçakla yaraladı mesela.
Çocukluğunda bu tarz şeyleri yaşayan biri mirastan feragat mi etsin? Çok kişi de beğenmiş yorumunuzu demek ben yanlış düşünüyorum. Yanlış anlamayın bana ilginç geldi.
Bunun hesabını size verecek değilim bu benim yasal hakkım.olumsuz yorum yapmaktan alamayacağım kendimi. bu kadar kötü bir anneye sahipsen malına da göz dikme? şizofren dediğin birinden gelecek mirası neden istiyorsun ki?
İnsanların neler yaşadığını bilemeyiz.
Para mal mülk içinde yüzüp, şampuan almayan, saç kestirmeyen, evine masraf olur diye misafir çağırmayan insanlar var. Bunlar çocuklarda çok yara açıyor. Arkadaşı evlilik arefesinde annesi bıçakla yaraladı mesela.
Çocukluğunda bu tarz şeyleri yaşayan biri mirastan feragat mi etsin? Çok kişi de beğenmiş yorumunuzu demek ben yanlış düşünüyorum. Yanlış anlamayın bana ilginç geldi.
Bir önceki konumu okursanız sevinirim.Akıl hastası, manyak bir şizofrenin(!) parasına da ihtiyacın yoktur diye düşünüyorum.
Tabi miras için deli raporu falan aldırmaya çalışmıyorsan annene...
elbette, ona şüphe yok. tercih meselesiBunun hesabını size verecek değilim bu benim yasal hakkım.
Muhtemelen yıllarca çektiği ve diğer kardeşleriyle aynı değeri görmediği için hakkını istiyorelbette, ona şüphe yok. tercih meselesi
bu arada umrunuzda olmadığımı sanıyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?