Ölmeden miras paylaşımı.

Paragöz olmak? O zaman sizde aile mirasını reddedin ben paragöz değilim deyin. Siz şaka mısınız? Bu her yönden benim hakkım. Görüşmeyi keseceğim için adaletsiz bir paylaşım yapılmasını istemiyorum. Ister şimdi hakkımı alırım ister vefat edince. Ben şimdi almayı tercih ettim bu bir. Ikincisi de konuları anlamadan yorum yapıyorsunuz. Siz değil miydiniz kimseyle anlaşamıyorum hiçbir konuda aynı düşünemiyorum hiç aynı şeylerden konuşamıyorum diye konu açan. Demek ki yanlış olan sizsiniz. Sivri diliniz, ki ben burda hukuksal bir bilgi sordum aile hayatıma veya çalışma hayatıma bir yorum değil.. herkese karşı. Beni paragöz buluyorsanız,insan olabilmek ve insanca konuşabilmek bedava deneyin.
Teker teker cevap vereyim,

Ben babaannemden kalan mirasi reddettim ;) tanimadan gelisine sallamamak lazim

Miras dedigimiz seyin kelime anlamini okuyunuz,ölüm halinde alabilirsiniz. Yasayan insanin mirasi olmaz. Canim isterse simdi,isterse de ölünce alirim diyemiyorsunuz yani. Annenizin akli dengesi yerinde olmasa bile vasi de tayin edilmis olsa yine de mal mulk satarken mahkemeye basvurmaniz gerekiyor. Hukuk bilginiz sifirin altinda sanirim ama kendinizi gelistirebilirsiniz.

Sivri dilli degilimdir,sadece net bir insanim. Etrafimdakilerden farkli olabilirim,hatalarim da olabilir ki vardir mutlaka,bunlar beni kotu insan yapmaz, ama bilgisiz olursam,saygisiz ve terbiyesiz olursam evet bu bir sorundur cunku kendime degildir zararim,cevreyedir. Bunu da engellemeye calisiyorum zaten. Size de tavsiye ederim ;)

Diğer kardesleriniz var mı?

Annenizin tedavi olması lazım.

Çook geçmiş olsun hemen kestirip atmayin tedavi olursa belki iliskiniz düzelir.

Akli durum ispati yapilinca adil paylasim yapilir ama prosedür nasıl işler bilmiyorum.

Annenizi zorla gönderin hastahane ile konuşup riskli kişi ailesi ve toplum için.

Allah sifalar ve kolayliklar versin.

Back
X