ölmek bu kadar mı zor...

Kafana da kaksalar,sonuçta paranı esirgemiyorlar.
Bu sayede evden uzak okuyabiliyorsun.
Ya hala aynı evde olsaydın ? Ya okutmasalardı ? Ya üniversiteyi kazanamasaydın ?
Bence silkin ve kendine gel.

Daha yolun başındasın ve şükret ki bir yolun,hatta doğru bir yolun var.
Para konusunda daha bağımsız olmak istiyorsan,part time veya dönemlik işlerde çalışabilirsin.
Ölmeyi uyumak sanıyorsun galiba.
İntihar etmek çözüm değil.Çözümsüz değilsin zaten.Ne güzel okuyorsun.
20 senen sana göre bitmiş olabilir ama önünde Allah nasip ederse daha belki 3 tane 20 senen var.
Kolları sıva ve kalan ömrünü değerli kılmaya çabala.

keşke beş kuruş göndermeselerdi de bi kez kızım deselerdi trilyonlara bedel olurdu...

Parayı kafana mı kakıyorlar? Sen onların kızısın, sana bakmak mecburiyetindeler. Sokağa mı atacaklardı da lütfettiklerini zannediyorlar? Anlıyorum, ailenin tutumu çirkin ama bunun için intihar fikrini düşünmeye değmez. Kafanı dağıt, farklı meşgaleler bul. Böyle kötü düşüncelerle doldurma kafanı.

10 yaşımdan beri ev işlerini ben yapıyorum yemek bulaşık.....her fırsatta eşek gibi çalışıyorum yanlarında ama .....

bu tür sıkıntıları aramızda çok deneyimleyen vardır canım.gerçekten kendini yersiz üzüyorsun.senin üniversite hayatını yaşamak isteyen belki kimler vardır.belki birilerini geriye döndürseler koşa koşa gider o yıllara.ama malesef giden geri gelmiyor.insan bir düşerse bir daha toparlanamıyor inan bana.niçin böyle söylediğime gelince,şimdi yapacağın ufak bir hata bu günlerini çok ve çok özlemene sebep olabilir.diger arkadaşımızın dediği gibi bir silkelen ve kendine gel.ailelerimiz bizim için uğraşıyor.onların kafaya kakma gibi bir serzenişi yoktur.belki sen çok sıkıntılı hissediyorsun ve böyle alınıyor olabilir misin acaba?
hem okulunu oku.hem de yaşa hayatı.öyle güzel zamanlar ki bunlar,ileride güzellikle anmanı çok isterim.

benim hayatta hiç alınganlık yapma lüksüm olmadı cnmm hep yaşımdan büyük davranmak zorundaydım...neyse illaki düzelecek her şey çok tşk ederim yazdığın için

neden bukadar kafana kakıyolar ben anlamadım canım,bıraz daha sabret okulun bıtınce meslegını elıne alınca calısır kendı paranı kendın kazanırsın

keşke beş kuruş göndermeselerdi de bi kez kızım deselerdi trilyonlara bedel olurdu...

Gün gelir derler.Veya demezler.
Ailesi olmayanlar,annesini babasını kaybedenler var.Yetimhanede büyüyenler var.Enseste maruz kalanlar var.
Onlar ne yapsın ?
Hayat bu kadar basit değil.

Herkesin ailesi sevgi yumağı olmuyor maalesef.
İleride inşallah kendi aileni kuracaksın.O zaman sevgi açığını kapatırsın hayırlısıyla.

Hayata yalnız gelip yalnız gidiyoruz.İllaki desteğe ihtiyacın yok.Olsa güzel olurdu ama olmuyorsa kendi yolunu çizmek lazım.
Yine söylüyorum,şükür ki geleceğini karartmıyorlar.Okumana izin verip olanak sağlamışlar.

neden bukadar kafana kakıyolar ben anlamadım canım,bıraz daha sabret okulun bıtınce meslegını elıne alınca calısır kendı paranı kendın kazanırsın

onların aileside onlara öyle yapmış çünkü canımm anlamıyolar sözlerinin ne kadar yıktığını insanı..ama artık kendi paramı kazanmanın vakti geldi..

tabi ki herşeye şükür buna da şükür ama canı sıkılıp içini buraya döken insanlara karşı bu kadr sert olma belki yaşadıkları şey buraya yazamayacakları kadar berbattır..her şey para değil okul değil....15 yaşından beri sinir tedavisi gören biri için hiç değil.yine de teşekkürler vakit ayırdığın için

Sert değilim ki...Neden sert olayım ?
Yumuşak sesle okursan gayet yumuşak gelecek yazdıklarım.
Herneyse,Allah yardımcın olsun.

Bende çocukken çok dayak yedim hemde çok.
Benim ailemin birde Maddi sıkıntıları vardı.
Bunları ilk defa anlatıyorum, çocukken yokluktan
erkek kıyafetleri giydiğim oldu.
Daha neler neler ama Allahıma binlerce şükür hiç bir zaman
intihara teşebbüs etmedim!!!
Birazda şükretmek lazım değilmi.
Beterin beteri var.

Çocukları arasında hangisinin yaşayacağının seçimini
yapması gereken Anneler var.
Sokaklarda akşama kadar elalemin ayakkabısını temizleyip
boyayan çocuklar var.
Okula gitmesi gerektiği halde, mecburen çıraklık yapan çocuklar var.
Sabahtan akşama kadar aç gezen çocuklar var.

Kutu kutu ilaç içmek neye çare?

Benim durumum şimdi iyi. Evliyim mutluyum keyfim
yerinde şükür.
Senin durumunda düzelir ama
imtihanını başarıyla verirsin inşallah.
Herşey insanlar için ama Allahın verdiği canı
Allah alır bunu unutma.

biliyorum canım allah korkusu herşeyin üstünde sevindim senin için inşallah düzelecek her şey vakit ayırıdğın için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…