ölmek çare mi

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Merhaba arkadaşlar
Nereden başlayayım bilmiyorum. 2017 mezunuyum öğretmenlik bitirdim haliyle atanamadım evdeyim. Aile içinde hiç huzurum yok aile içerisinde çok kez şiddete maruz kaldım. Babam dövdü ergen yaşta kardeşim var o dövdü. Şamar oğlanına döndüm ağzımı açsam suç oluyor. En sonki olay canıma tak dedirdi. Telefonum şarjdaydı kardeşim eline aldı bende uğraşma dedim aldım elinden. O sırada sevgilim aramış tabi görmedim açılmış. Kardeşim bana tokat attı bende ona bağırdım küfür ettim ister istemez sevgilim hepsini duymuş. Annemin bağırmasini kardeşimin sözleri benim küfürlerim vs. O kadar utandım ki canıma kıymayı bile düşündüm. Bir bu eksikti. Gerçekten napacam bilmiyorum bu evden ayrılacağım muhtemelen. Saygı yok sevgi yok. Ben şimdi napayım elin oğluna da rezil oldum. Kızlar daha anlayamayacağım çok olay var gerçekten psikolojim alt üst oldu.

Sakın!!! Bugün dünya kadınlar günü, kendinize gelin, toparlanın ve ölümü atın aklınızdan.

İnşallah hemen atanır ve kendi yolunuzu çizersiniz ama atanana kadar özel bir okulda, dershanede vs çalışabilirsiniz. 1+1 kiraya çiksanız bile yeter size o ev. Sevgiliniz de size gerçekten değer veriyorsa bu olaya şahit olduktan sonra eminim yanınızda duracaktır size destek olacaktır.

Sizi çok daha güzel günler bekliyordur inşallah.

Bunun icinmi ölmek istiyorsunuz?
Sacmalamayin allah askina..gorende çaresiz bir derde yakalandiniz sanir..
Ne olmus duyduysa sanki..ilk sizdenmi duymus kufuru?
Ama aile icindeki bu saygisiz tavirlara son vermek icin bir cabaniz olsun mutlaka bu daha onemli..

Sevgiliniz keşke duymasaydı evet ama bunun için ölünmez.
Diğer problemleriniz çok can sıkıcı. İş bulasanız evden ayrılma ihtimaliniz var mı?

Kızlar çok utanıyorum gerçekten keşke yaşanmasaydı şimdiye kadar gizlemeye çalıştım en sonunda öğrendi.

Bence kpss ye daha sıkı çalışarak atanmaya bakın.

Ölmeye degil,kurtulmaya calis. Deli olucam yaa al kafalarina birseyi gecir resmen sinirlerim zipliyor okurkenn pfff!!!!

En ufak bir şeyde ölmek istiyorum diyenleri anlamiyorum ben ya. Siz hiç hastanede yaşamak istiyorum iyileşmek istiyorum diye ağlayan kişileri gördünüz mü? Bu kadar basit mi ölmek ya sevgiliniz duyduysa duydu yapacak bir şey yok utanılacak bir şeyde yok.

O zaman yorum yapma kardeşim zaten sinirliyim

Öbür dünya dinlenme tesisleri olaydı iyiydi ama değil o yüzden ölmeyin sıkıntılardan kurtulun adım adım

Duyan sizin icin sadece elin adamıysa evet rezil olmuşsunuz. Ama gerçekten sevgiliniz sevdiğiniz ve size değer veren bi adamsa da rezil olmamışsınız. Bilâkis her serde bi hayır vardır derler ya hani bu olaydaki tutumuna tavırlarına dikkat edin ve daha çok tanıyın sevgilinizi. Yıllarca okudun emek verdin ve karşılığını mezun olarak aldin. Şimdide aynı şekilde kpss ye emek vererek karşılığını almak varken o kadar emeğinin meyvesini yemek varken neden ölmek istemek bu genç yaşta bu kadar mi basit sizin icin yaşamak?

ölmek ne kolay geliyor millete ben anlamıyorum gerçekten. Bırak Allah zamanı geldiğinde alır zaten Allahın işine karışma. bak elinde mesleği olan bir bayansın... yarın öbür gün iş güç sahibi olacaksın ... bu günlerin hepsi bitip gidicek... otur kpss ye çalış atanmaya bak gelecek planları yap... önünde upuzun bir gelecek var. sonra bir bakmışsın hepsi geride kalmış ... rezil olma olayına gelirsek elin oğlu adı üstünde rezil oluncak bir durum yok.

Haklısınız şuanda beni teselli ediyor ama çok utandım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…