- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.781
- 158
Haklısınız şuanda beni teselli ediyor ama çok utandım ya.
Evet yakın zamanda ayrılacağım.Sevgiliniz keşke duymasaydı evet ama bunun için ölünmez.
Diğer problemleriniz çok can sıkıcı. İş bulasanız evden ayrılma ihtimaliniz var mı?
Hemen özel okullara, etüt merkezlerine hatta ücretli öğretmenliğe vs başvur. özel ders ilanlari ver vs ama hemen ekonamik özgürlük edin ve ayril o evden. cocuk musun sen kaldiki cocuga bile şiddet uygulanmaz o ne biçim aileMerhaba arkadaşlar
Nereden başlayayım bilmiyorum. 2017 mezunuyum öğretmenlik bitirdim haliyle atanamadım evdeyim. Aile içinde hiç huzurum yok aile içerisinde çok kez şiddete maruz kaldım. Babam dövdü ergen yaşta kardeşim var o dövdü. Şamar oğlanına döndüm ağzımı açsam suç oluyor. En sonki olay canıma tak dedirdi. Telefonum şarjdaydı kardeşim eline aldı bende uğraşma dedim aldım elinden. O sırada sevgilim aramış tabi görmedim açılmış. Kardeşim bana tokat attı bende ona bağırdım küfür ettim ister istemez sevgilim hepsini duymuş. Annemin bağırmasini kardeşimin sözleri benim küfürlerim vs. O kadar utandım ki canıma kıymayı bile düşündüm. Bir bu eksikti. Gerçekten napacam bilmiyorum bu evden ayrılacağım muhtemelen. Saygı yok sevgi yok. Ben şimdi napayım elin oğluna da rezil oldum. Kızlar daha anlayamayacağım çok olay var gerçekten psikolojim alt üst oldu.
olan olmuş, o sırada sevgilinizin telefonda olması kötü bir talihsizlik olmuş. ama siz ona durumu güzel bir şekilde izah edebilirsiniz, aile durumunuzu yani. hiç kimse için, hiç birşey için ölmeyi istemek kadar saçma bir düşünce yok. bu düşünceyi atın kafanızdan. ailenize ezdirmeyin kendinizi nasıl birşey bu dayak olayları falan. kardeşizle babanız tüm stresini sizden mi çıkarıyor ne insanlar var ya. ne güzel mesleğiniz elinizde, Allah ın izniyle iş de bulursunuzMerhaba arkadaşlar
Nereden başlayayım bilmiyorum. 2017 mezunuyum öğretmenlik bitirdim haliyle atanamadım evdeyim. Aile içinde hiç huzurum yok aile içerisinde çok kez şiddete maruz kaldım. Babam dövdü ergen yaşta kardeşim var o dövdü. Şamar oğlanına döndüm ağzımı açsam suç oluyor. En sonki olay canıma tak dedirdi. Telefonum şarjdaydı kardeşim eline aldı bende uğraşma dedim aldım elinden. O sırada sevgilim aramış tabi görmedim açılmış. Kardeşim bana tokat attı bende ona bağırdım küfür ettim ister istemez sevgilim hepsini duymuş. Annemin bağırmasini kardeşimin sözleri benim küfürlerim vs. O kadar utandım ki canıma kıymayı bile düşündüm. Bir bu eksikti. Gerçekten napacam bilmiyorum bu evden ayrılacağım muhtemelen. Saygı yok sevgi yok. Ben şimdi napayım elin oğluna da rezil oldum. Kızlar daha anlayamayacağım çok olay var gerçekten psikolojim alt üst oldu.
ne ölümü ya sana ölümü düşündürenler ölsün.Merhaba arkadaşlar
Şiddeti savunmayın babadır eştir vurur demeyinTerbiyesizlik .
Babanız hadi neyse de Kardeşiniz kim oluyor . Size vurduğunda tepki verin .
Sevgiliniz için de kötü olmuş ama ölünecek kadar değil .
yorumumdan bunu mu çıkardınız ?Şiddeti savunmayın babadır eştir vurur demeyin
Babanız hadi neyse tolerans göstemektir bugün şiddete tolerans yarın daha kötü şeylere yol açaryorumumdan bunu mu çıkardınız ?
merak etmeyın şiddetı savunacak en son kısıyım.
Tölerans falan değil . Çok kötü bşy yaparsın baban sana bağırıp hiddetlenebilir belki ama kardeşin de kim oluyor anlamında dedim .Babanız hadi neyse tolerans göstemektir bugün şiddete tolerans yarın daha kötü şeylere yol açar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?