ölmek için Allah a hergün yalvarıyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canımm denedım babam ıkna olsa esım olmuyor esım olsa babam ıkna olmuyor en son babam tamam gelsın dedı bu kez de esım ben gelmem dedı.. oyle adama ben baba deyıp elını opmem dedı ne deyım ben sımdı :s

zaman ver işte.
baban daha dün etmedi mi hakaretleri.
eşin nasıl gitsin bugün öpsün elini.
sen yaparmıydın kayınvaliden sana hakaret etse ertesi gün gidip elini öpermiydin.
birde böyle düşün

canım yaşadığın sıkıntılar kolay değil muhakkak..ama hayat hep inişli çıkışlı..şuan iniş modundasın ama emin ol çıkışı var..

her gecenin bir sabahı olduğu gibi..bak şöyle geçmişine daha önce yaşadığın acı olayları düşün hangisi ilk anki kadar acıtıyor içini..herşeye alışıyor insan..

sen evliliğin için elinden geleni yap..yolunda gitmeyen şeylerden sen sorumlu değilsin ki..duanı da ediyorsun..güzel günler yakındır inş..

sadece biraz daha sabır..

bırcogunuz benı bılıyordur arkadaslar artık sabrımın son sınırındayım ve yasamak ıstemıyorum.. once bebeklerımı kaybetım sımdı de esımı kaybedıyorum aramızda zaten bı sogukluk vardı dun de bzı olaylar yasadık bugun ben artık yapamayacagımı ve bosanmak ıstedıgımı soyledım.. esımı cok sevsem de bazı seylerı kaldıramıyorum.. bosanmakta kararlıyım dava acmam ıcın neler yapmam lazım

konuyu biraz anlatsanız anlıcaz...sonuçta sizin konunuzu bilmeyenlerde var... belki çözüm çare bi fikir verilebilir...ama değişmeyecekse ve kararlıysanız bişi diyemem..allah yardımcınız olsun..

hiç yaptınmı bilmiyorum ama içinden geçenleri aynen bize anlattığın gibi eşine bir mektup yazıp anlatsan
yaşamak istediklerini ondan görmek istediklerini düşüncelerini kaygılarını
insan bazen konuşarak değilde yazarak içindekileri daha iyi anlatır

esıme en son hamıle oldugumu ogrendıgım de mektup yazmıstım ve bıdaha asla ne olursa olsun yazmamaya soz verdım yanı mektup yazamam canım..

konuyu biraz anlatsanız anlıcaz...sonuçta sizin konunuzu bilmeyenlerde var... belki çözüm çare bi fikir verilebilir...ama değişmeyecekse ve kararlıysanız bişi diyemem..allah yardımcınız olsun..

kısaca ozetleyım kacarak evlendım 4. ayımda ıkızlerıme hamıle kaldım kurtaj olmak zorunda kaldım esımle aram bozuldu kavga ettık tokat attı dusunmek ıcın aılemın yanına gıtmek mantıklı geldı ama esımle babam kavga ettı ve bız evlılıgımızı kurtaramadık

saglıklı bı evlılık degıldı belkı ama o kadar cok sevdım kı hıcbırsey gozum de degıldı.. destek alıcam bosanma suremde zorlu gecıcek en cok da bu yuzden almak ıstıyorum ama evlılıgımı kurtarmak ıcın degıl tek benım cabamla olmuyor ne yazık ki.. kayınvalıdem hep soylerdı bıgun bosnırsanız yenı gelınım hazır bıle dıye.. alsın sımdı ogluna kımı alıcaksa

canım, yanlış anlama seni eleştirmek ya da üzmek değil amacım. tamam geçmişte yanlış şeyler olmuş olabilir ama sen yeni yanlışlara yelken açmışsın gibi geldi bana. gerek eşinin mesleği gerekse senin yaşadıkların destek almanızı gerektiriyor bence. destek almadan boşanma kararı vermen yeterince çaba göstermediğini düşündürür bana. önce bir destek al sonra duruma göre daha sağlıklı karar verirsin. belki böylece kayınvalideni de haklı çıkarmamış olursun. yuva kurmak da yıkmak da hiç kolay değil bence. iyi düşün. biraz sakinnn.
arkadaşlar sana hızlı tüketiyorsun demekte haklı bence.
umarım seni incitecek bir şey söylemiyorumdur.

evliliği kurtaramayan, kurtarmak için hiç bi çaba sarfetmeyen basiretsiz, karaktersiz, serefsiz erkekler
ne çok duyuyorum bu günlerde..:5:

olan olmus artik önüne bak bence hersey cok sicak acele karar verme... zamana ihityacniz var her ailede olur bunlar... babanda sana öyle davrandigi icin dayanamatir bir traf alttan alcak mecbur herseyin hayirlisi olsun... ben zaman diyorum ve ikinizin bi arada konusmaniz gerektigini düüsünüyorum... ona göre onun dogruluarunu ve yalnis larini ayni sekilde seninde öyle birinizi dinleyin anlamya calisin ama ölmeyi düsünmeee kiziyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz demi kizlar ::D

berine sen biraz hizli yasyiorsun herseyi..

ilk konunu okudugumda(benin seni ilk görmem diyelim) esim aldatmaya gitti dedin,adam is icin biryerdeymis..

sonra bebeklerini kaybettin esin sana zarar verdide kaybetmis gibi davraniyorsun..

simdi daha dün okudun esimle babam arasinda kaldim diye,

aslinda siz birseyleri abartiyorsunuz gibi ,

ne olursa olsun babamla esinizin arasina girmemelisiniz,

baristirmak filan sizin göreviniz degil..insanlara istemedigi

seyleri yaptirirsaniz böyle sonuclanir...

esinizle problem oldugundan degil ailenle barisitign icin geldigini yazmisitn dün ,bugün tartismadan kacmis gibi

davraniyorsunuz..babanda kizim düsün kapim acik dedi size sizin akliniz tamamen karisimis durumda..

yani birsyler var icinizde patlamaya hazir...

esinizin hatalari olabilir neler onlari pek bilmiyorum

ama yeni evliymisiniz herkesin adapte süresi vardir...

ben cok ana kuzusu birseyim simdiden düsünüyorum ne yaparim ne ederim diye

ve bu sürede alismam zaman alacak sende kendindeki o patlayacak noktayi bul...

ayrilmak istiyorsaniz ayrilin tabiki kimse k arisamaz ama

bence sizin akliniz babanizin dedigi seyden kaynakli karisti...

babam hakaret etti dedin bugünde cagriyor,

artik el kadar veletler annelerine babalarina küstümü odadan cikmiyor

bu kocaman adam karisinin babasindan öyle seyler duyupta gider mi'?

bilmiyorum siz sanirim bosanacaksiniz... hakkinizda hayirlisi olsun..

Son düzenleme:
belki eşin de üzülyrdr bu durumlara ikiniz bu aralar negatif eletrigi birbirinize geçiyordur eşin de yaşadıklarından memnun degldir cnm.şuana kadar eşin hiç boşanmayı dile getirdimi anladıgm kadarıyla bu kelimeyi hep sen kullanıyorsun tatlım neden kadınsın duygusalsın.erkek kavga da etsek aileyiz mantıgi yürütyr.ve akıllarının ucundan dahi geçmiyor eşlerini boşamak.ayrıca biraz sakinleyince berinecim kararını ögle düşünceksin.temennim hakkınızda hayırlı olan ne ise o olsun.

Surekli esim cok degisti diorsun. Acaba sen hic degismedin mi? Yasadiklarin bastan sona zor seyler heleki ailenle esin arasinda kalman vs bunlar seni hircinlastirmis, saglikli dusnemez hale getirmis olmali.

Suan gozlerini kapat ve bosandiktan sonraki gunu dusun bumu mutlu edecek seni. O zamanda keske daha cok cabalasaydim demiycek misin.

Bence siz birbirinizi seviyorsunuz ama olumsuzluklar yuzunden hep birbirinizi yipratmissiniz. Yapmayin bunu heleki sen. Bu sorunlari kaldiracak, ailenle esinin arasini yapacak olan sensin. Mantikli dusun ve kendini toparla. Emin ol erkekler bu tur durumlarda kadinlardan daha gucsuz olup suskun kaliyorlar.

Once biraz dinlenmelisin. Sonra Biraz zamana birak ve ben bu sorunlari halledecegim diyerek ise koyul.

ayrıca cnm benim bosanalım boşanalım kelimesıni (dilerimki boşanmazsnz hakkınızda hayırlısı)eşinize boşanmycksanz sayet sürekli her kavgada dile getirmeyn.yoksa sizi gaile bile almaz gene başladı diyo diyo geri barışıyorz diye düş8ndürürsn.

ayrılınca iş bitmiyor cnm benim herşey o zaman başlıyor.başından nikah geçmiş oluyor ki maalesf burası türkiye erkeklerin dul kadınlara nasıl yaklaştıgnı kadın olarak anlıyorsundur.(ayrıca dul olan hanımlarımz vardr illaki k.k da lütfn beni yanlış anlamayn)

berinecm şuan nasılsın azda olsa yazdıklarımz da telkin de bulunabildikmi.şunu sakın unutma 7.8.9.10 yıllık ewliler o yıllara nasıl geliyor bir bilsen her kadın her erkek inanki bu yaşanılanlardn daha fazlasını yaşadı yaşadkta.

hayatı ne kadar hızlı yaşayıp,hızlı tüketiyorsunuz,biraz frene basın,bu kadar fevri hareket etmeyin:50:

berine açtığınız diğer konuları da okumuştum.
ve şunu çok iyi biliyorum ki şuanda bir boşanma kararı almayacaksınız zaten.
çok fevri anlık kararlar verip ertesi gün tam tersini düşünüyorsunuz.
eşinizde belki bu durumdan yorulmuştur.
sürekli eşinizden değişmesini bekliyorsunuz.
peki siz neden değişmiyorsunuz.
burda pek çok insan defalarca size yaşadığınız sürecin zor olduğunu ve yardım almanız gerektiğini söyledi.
neden hala eşinizin yardım almak istemediğini söylüyorsunuz.
siz önce kendinizi bir değiştirin bakalım ,belki kafaya taktığınız bazı sorunlar(hepsi için söylemiyorum tabii ki) çok da takılacak şeyler değildir

canım bu başlıkları dikkat çeksin diye yazıyorsun sanırım .gerçektende çekiyor amacına ulaşıyorsun her defasında.bencede boşanmazsın boş yere burda boşanıcam vs vs yazma .hiç sanmıyorum böle birşeye kalkışacağına. ayrıca zatende boşanma .eşini sevdiğini düşünüyorum henüz çok yenisiniz zaten .bir şekilde kendini biraz frenleyerek yaşamaya devam edin ne bu yani neyi paylaşamıyorsunuz bu kadar?seviyoruz birbirimizi diyorsunuz bu ne kavga-gürültü .yapmayın böle ikinizde yetişkinsiniz sen artık evli bir kadınsın ailenide fazla karıştırma bu işlere.

belkı de hatanın bır cogu bende olabılır hayatımı hızlı yasamıyorum yasatıyorlar.. dıkkat cekmesını ıstedgıım bır konu yok gercekten yardım almak ıcın acıyorum.. psıkolojık bı destek almaya baslıyorum zaten cunku tek basıma cozemıyorum sorunları mı.. esım ıcın ben de cok degıstım alıskanlıklarımdan vazgectım yenı halıne alısırım dedım ama olmadı.. bızım sorunumuz babamlar falan degıl esımın benım fıkırlerımı onemsememesı sadece onun dedıgı olmaz benım de bı saygınlıgım olması gerekmez mı ?

berinecm şuan nasılsın azda olsa yazdıklarımz da telkin de bulunabildikmi.şunu sakın unutma 7.8.9.10 yıllık ewliler o yıllara nasıl geliyor bir bilsen her kadın her erkek inanki bu yaşanılanlardn daha fazlasını yaşadı yaşadkta.

canım ben daha once de bosanma kararı almıstım kararım da kesın sımdı kendıme bı avukat bulup dava acmak olucak

belkı de hatanın bır cogu bende olabılır hayatımı hızlı yasamıyorum yasatıyorlar.. dıkkat cekmesını ıstedgıım bır konu yok gercekten yardım almak ıcın acıyorum.. psıkolojık bı destek almaya baslıyorum zaten cunku tek basıma cozemıyorum sorunları mı.. esım ıcın ben de cok degıstım alıskanlıklarımdan vazgectım yenı halıne alısırım dedım ama olmadı.. bızım sorunumuz babamlar falan degıl esımın benım fıkırlerımı onemsememesı sadece onun dedıgı olmaz benım de bı saygınlıgım olması gerekmez mı ?

tabii ki evliliğinizde onun kadar senin de söz hakkın olacak,kimse bunun aksini savunmuyor.

benim anlatmak istediğim konu şu;

çok çabuk kararlar alıyorsun,ertesi gün tam tersini düşünebiliyorsun,her kavganın ardından büyük meseleler çıkartıyorsun.
eşine her defasında boşanmak istiyorum demen evliliğinizi laçkalaştırır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X