ölmek istemiyorum çünkü.....

Ölmek isyemiyorum çünkü daha beyaz gelinliğimle sevdiğim adama kavuşacağım

Ölmek istemiyorum çünkü daha eşime doymadım...
(Doyacağımı da sanmıyorum orası ayrı ama...)

çünkü ölürsem eşim benden sonra evlenebilir. dayanamam ben buna çok seviyorum kimseyle paylaşamam ben onu gerçi evlenmem diyor ama erkek milleti işte hiç güvenim yoooooookkkkkkkk......

ölmek istemiyorum çünkü sevdiklerimin benim yüzünden üzülmesini istemiyorum,hayatı seviyorum,evlenmek ,anne olmak istiyorum

ölmek istemiyorum çünkü daha yaşamak istediğim bi sürü şey var..

sevdiğim adamla evlenip mutlu huzurlu yaşlanmak istiyorum

ve de henüz öteki dünya için gerekli olan hazırlığı yapabilmiş değili.bu yüzden de kendime çok kızıyorum..şuan ölsem bittim yani..Allahım rızanı kazanmadan alma beni yanına..

istemekle olacak birşey değil hiçbir sebebim yok ama daha bebek sayılırım ya yatıp şurda gerinmek bile keyifli

ölmek istemiyorum aşkımı çok seviyorum onu bırakıp gidemem.Sonra kaparlar :)ayrıca bebeğim olacak onu büyütecem.sonra evlendirecem,torunlarım olacak onları büyütüp evlendircem azrail bekle daha işim çok:)

Son düzenleme:
ölmek istemiyorum çünkü ailem beni çok seviyor onlara acı yaşatamam ve inşallah önümdeki çok güzel, kocaman ömrü mutlu hayırlı bir şekilde yaşarım

Son düzenleme:
ölmek istemiyorum çünkü çok günahlarım var... Vee küçük bir oğlum var benim ölürsem ona kimse iyi bakamaz

ölmek istemiyorum çünkü bu şekilde ,cevabını veremeyeceğim onca şey varken huzura çıkamam...

ölmek istemiyorum çünkü sevdiklerimle yaşayacağım daha çok şey var vee hedeflerim vaar ..

istemiyorum çünkü oğlumu ve eşimi yarıyolda bırakmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…