ölmek istemiyorum çünkü.....

sevdiklerimden ayrı olmak istemiyorum
Daha gerçekleştiremediğim bi çuval hayalim var
Çok küçüğüm ben daha

Ölmek istemiyorum çünkü; daha yaşayacağım bir yığın şey var, hayatım var nefesim var ben varım yaşama hevesim var ve sen varsın :81:

ölmek istemiyorum çünkü; hayallerimi yaşamam gerek.. seninle bir ömür geçirmem gerek. meleğim dediğin hatununu kanatsız bırakma derken ben gitmemm

ölmek istemiyorum çünkü; daha yapacak o kadar çok şey var ki hayatta
çok fazla hayalim var gerçekleştirmek istediğim ve gezmek, tozmak, eğlenmek gençliğimi yaşamak istiyorum
teomanın da dediği gibi şimdi ölmek istemem bir kalbi sarmadan

2 çocuk daha yapcam okulumu bitircem ingilizce dil okulumundam mezun olcam çalışcam kariyer yapcam kızımı büyütücem okula gitcek evlendircem torun sevcem kocamın buruş buruş olduğunu görcem şimdi yaşnaınca izleriz dediğim kamera kayıtları izliycem fotolara bakıp ağlıycam
ve öbür dünya için hazırlıklı değilim ibadetlerimi tam yapıcam iyilikler yapmak istiyorum ÖLMEK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ Hem ölümden sonrasından korkuyorum hemde hayallerim var

ÖLMek istemiyorum çünküü

çok ama çok sevdiğim canımın canı kızım ve hyatımda her istediğimi yapan ve onahayran olduğm bir eşim var

oNLARdan ayrı kalmak istemiyorum

ve kabir azabından çok korkuyorum(((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…