ölmek istemiyorum çünkü.....

eşime çok aşığım deli gibi seviyorum ve ondan ayrılmak istemiyorum
kızım benim canım onun hayırlısıyla büyümesini görmek istiyorum
daha ölmek için kendimi hazır hissetmiyorum eşimden kızımdan ayrı kalmak asla istemiyorum Allahım uzun ve beraber mutlu huzurlu sağlıklı güzel bir ömür versin bize ve herkese..

Ölmek istemiyorum çünkü,eşimi ailemi çok seviyorum....

Bebeklerimiz olsun istiyoruz..İlk adımını,ilk ''anne-baba'' demesini,ilk koşmasını,ilk gülmesini-ağlamasını,mezuniyetlerini,evliliklerini,çocuklarını görmek istiyoruz,onları beraber büyütüp çok daha mutlu olmak istiyoruz eşimle...Beraber yaşamak beraber yaşlanmak istiyoruz..Hayatta ölümde aynı anda olsun...

Sonra;ailem,eşimin ailesi...Bizim mutluluğumuzun,bir bütünün en önemli parçaları,onlar olmazsa eksik kalır bir tarafımız..Hep birlikte geniş mutlu musmutlu kocaman bir aile olmak istiyoruz...

Rabbim,herkese uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin sevdikleriyle beraber

çünkü...;kocama aşığım deli gibi seviyorum.kızlarım ve oğlumun bana daha çook ihtiyacı var ve rabbim affetsin henüz hazırda değilim.aslında ben daha yaşamaya yeni başladım..nasıl desem çok uzun sürer yazması..öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…