sen defalarca aramışsın açmamış, ama arkadaşı aramış hemen açmış
bence bişi var bu durumda.,
sen ilk baş sözlüne bunu sorsaydın keşke.
İyisin hossun yanlıs yaptın dogru yaptın demıcem
bır cogumuz yapmısızdır bunuGecer merak etme
ama sebebı kıorku degıl kıskanclık bılesın
bizler nişanlanınca evlenince eşimizin bir hayatı olduğunu unutuyoruz. adam arkadaşlarıyla denize gitmiş telefonuna bakmamış ne var bunda ?adam eğlenmeye gitmiş denize gidince bende kapatıyorum arabada falan bırakıyorum hırsızlık olayları yüzünden. bu ne kadar basit bir davranıştır faturadan numaralar bulmak herkesi ayaklandırmak falan. biraz ağır olmak, sakin ve anlayışlı olmak gerekir inanın ben sözlünüzün yerinde olsam atardım yüzüğü yine sakin durmuş kusura bakmayın.
İyisin hossun yanlıs yaptın dogru yaptın demıcem
bır cogumuz yapmısızdır bunuGecer merak etme
ama sebebı kıorku degıl kıskanclık bılesın
benimde aklıma hemen başka senaryolar gelirdi
çok mu fesatım ne
yok cidden korku benim ona güvenim sonsuz öyle bi halt yemez kıskanırım evet ama vereceğim tepkiyi çok iyi bilir. Onun her zman bi lafı vardır sonuna kadarda o sözünde durur. 'bi erkeğin namusu gözleridir sen benim hayatıma girdiysen eğer benim gözlerim dışarıya bağlanmıştır ' der ve sözündede durur. ona cidden çok güveniyorum o an aklımdan kıskançlık dahi geçmedi sadece çok korktum. bi kelimeyi yanlış anlamakla neler oldu.
benim içim çok karasar aklıma bin bir türlü kötülük geliyo. ama emin olun benim yerimde kim olsa aynısını yapardı..
bu arada pazar günü buluşucaz biz kardeşi bende gelim demişti bende tamam demiştim ama dün dediklerinden sonra o kızın gelmesini istemiyorum. Sözlümede söylicem bunu gelmesin. ne demeek ya biraz daha arasaymış
nıye hatayı kendınde arıyorsun. adam 4 saat boyunca sana ulaşmaya çalışmamıştamam senınde arkadaşını araman hata ama kusura bakma ama sevgılın sağlam ayakkabı gıbı gelmedı bana.. o 4 saatte nıye senı hıç aramadı ???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?