şuan canımdan can gitti resmen. Sözlüm herşeyim bu dünyadaki tek varlığım az önce bana demediğini bırakmadı...
bugün arkadaşlarıyla denize gitmişti. telefonda konuştuk bianda telefonu kapandı 4 saattir ona ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamadım kardeşini aradım cevap vermedi defalarca aradım korktum çok korktum arkadaşını aradım oda cevap vermedi.(numarayı yanlış yazmışım o korkuyla ) daha sonra sözlümün faturasına girip en son konuştuğu numarayı aradım ablası sandım numarayı aradım bi erkek çıktı anlattım durumu ulaşamıyorum felan dedim daha sonra tamam yenge ben ararım X abiyi yanındaysa haber ederim dedi. sonra çok geçmedi sözlümün arkadaşı x aradı telefondaki sözlüm bağırdı çağırdı sen niye elalemin erkeğini arıyosun dedi sen benim karım olucaksın hangi mantıkla arıyosun felan dedi keşke snei sevmeseydim lanet olsun seni sevdiğim güne telefonumun şarjı bitti l.n Xin numarasını bilmiyo muydun bu numarayı niye aramadın dedi yanlış çevirmişim korktum dedim ama nafile dinlemedi bağırdı çağırdı o kadar ağır konuştu ki keşke hiç merak etmeseydim ellerim kırılsaydı felç olsaydım ölseydim de aramasaydım merak etmeseydim. Ben hatalıyım tamam başka birini aramamam lazımdı ama dile kolay 4 saat ulaşamadım başlarda ciddiye almadım ama sonra ailesinide aradım onlarda cevap vermeyince ömrümden ömür gitti. sözlüm seni bida aramıcam dedi.. Napıcamı bilmiyorum gönlünü almam lazım ama nasıl şuan o kadar kötüyüm ki hıçkırıklara boğuldum resmen. Tamam hatalıyım ama bana bu kadar ağır konuşması gerekmezdiki
Sizce nasıl davranmalıyım napmalıyım...