• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum artık...

sen de sözlüne dersin bizle gelmek için keşke biraz daha arasaydı diye
yada o niye ben gelemedim derse kıza dersin bu kelimeyi
bence de gelmesin sizin konuşacaklarınız vardır
hem birlikte güzel zaman geçirin mürite gerek yok

o kız benim olduğum ortama bida girmesin mümkünse tamam abartıyo olabilirim belki biraz ama abisinin yanında bana nasıl öyle diyebilir ya üstelik evlendiğimizde yanımda kalıcak bi kız ! ben herşeye rağmen onu abisine karşı korudum yeri geldi onun için kendimi siper ettim karşılığı bu mu olucaktı ki ben sinir hastasıyım zaten düşünün ne kadar kötü olduğumu. İlaçda kullanamıyorum çünkü dozlatı aşırı derecede ağır nefes alamıyorum uyku yapıyo uykum içinde debeleniyorum

ben sana tepkı vermıtyorum buarada bende yapmısımdır ılla actırma bana eskı defterlerı :)
sımdı olsa
kocam benı bırakıp denıze gıtse gene dellenirim ne yalan söyliyim

ben onun denize gitmesine felan hiç bişey demiyorum gitsin eğlensin ama bana böyle sırf merak ettim diye bu kadar hakaret etmesin :47: o orda eğlenirken ben burda kendimi yedim bitirdim başına bişey geldi diye.

bide dediki yavrum başıma bişey gelse ilk snein haberin olur merak etme dedi ama ben eminim ki en son benim haberim olurdu onada dedim zaten kardeşinin o lafından sonra senin başına bişey gelse kimse bana haber vermez çünkü kimse beni senin düşündüğün kadar düşünmüyolar dedim ki öylede allah aşkına sizin başınıza bişey gelse aileniz aman sözlüsüne sevgilisine haber verelim mi der ya o sıkıntıda herkes kardeşini evladını düşünür.

sözlümün annesi vefat etti o yaşasaydı o haber edebilirdi beni merakta bırakmazdı eminim ama üvey annesi olacak kadın beni saf dışı bırakmak için herşeyi yapar

o kız benim olduğum ortama bida girmesin mümkünse tamam abartıyo olabilirim belki biraz ama abisinin yanında bana nasıl öyle diyebilir ya üstelik evlendiğimizde yanımda kalıcak bi kız ! ben herşeye rağmen onu abisine karşı korudum yeri geldi onun için kendimi siper ettim karşılığı bu mu olucaktı ki ben sinir hastasıyım zaten düşünün ne kadar kötü olduğumu. İlaçda kullanamıyorum çünkü dozlatı aşırı derecede ağır nefes alamıyorum uyku yapıyo uykum içinde debeleniyorum

işte yüz verme ali'ye...............
bu hatayı hepimiz yapıyoruz senin böyle bi görevin yok canım
boşver birbirlerini mi yiyolar napıyolarsa yapsınlar sen arada kalıp daha kötü olursun
kim bilir sen onu korurken o arkandan neler dedi abisine
karışma boşver aşkınıza 3.kişileri dahil etmeyin sakın!
emin ol ki yapılanların hiçbiri hayra geçmiyor..sev, sever gibi korur gibi görün ama bi sınırı olsun
konulara ne kadar dahil olursan o kadar başın ağırır emin ol
yarın bigün sevdiğin insan sana laf sayma hakkı bulur bunların yüzünden aman diyeyim

bu erkekler üste çıkmayı ne güzelde başarıyorlar,
bizde hemen öldüm bittim,sözlümün gönlünü nasıl alırım diye tutuşuyoruz.
pardon ama senin bir suçun yok,
çok bilmiş sözlün sana haber vermeyi akıl edememiş mi,
ne hakla 4 saat seni habersiz bırakır.
bence sen üste çıkmalıydın,kesinlikle ezik davranma.
kısa ve net olarak bir mesaj at ve onun aramasını bekle.
beni 4 saat habersiz bıraktığın için o adamı aradım
bu lafları haketmiyorum,seni düşünmek suçsa tamam kabul ediyorum
bir daha seni merak etmem de.

bu arada sevgilin çalışıp eve para götürüyorsa üvey ana onun için bu kadar üstüne düşüyodur
(istisnayı katmıyorum araya bebeklikten bakıp büyütmüştür ondandır o ayrı)
ama öbür türlü aman evlensin gitsin kafamı dinleyim der bu tavrının başka açıklaması yok
o mevzularada girme lütfen canım üvey anne birden cici anne olur haberin ola

şuan canımdan can gitti resmen. Sözlüm herşeyim bu dünyadaki tek varlığım az önce bana demediğini bırakmadı...
bugün arkadaşlarıyla denize gitmişti. telefonda konuştuk bianda telefonu kapandı 4 saattir ona ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamadım kardeşini aradım cevap vermedi defalarca aradım korktum çok korktum arkadaşını aradım oda cevap vermedi.(numarayı yanlış yazmışım o korkuyla ) daha sonra sözlümün faturasına girip en son konuştuğu numarayı aradım ablası sandım numarayı aradım bi erkek çıktı anlattım durumu ulaşamıyorum felan dedim daha sonra tamam yenge ben ararım X abiyi yanındaysa haber ederim dedi. sonra çok geçmedi sözlümün arkadaşı x aradı telefondaki sözlüm bağırdı çağırdı sen niye elalemin erkeğini arıyosun dedi sen benim karım olucaksın hangi mantıkla arıyosun felan dedi keşke snei sevmeseydim lanet olsun seni sevdiğim güne telefonumun şarjı bitti l.n Xin numarasını bilmiyo muydun bu numarayı niye aramadın dedi yanlış çevirmişim korktum dedim ama nafile dinlemedi bağırdı çağırdı o kadar ağır konuştu ki keşke hiç merak etmeseydim ellerim kırılsaydı felç olsaydım ölseydim de aramasaydım merak etmeseydim. Ben hatalıyım tamam başka birini aramamam lazımdı ama dile kolay 4 saat ulaşamadım başlarda ciddiye almadım ama sonra ailesinide aradım onlarda cevap vermeyince ömrümden ömür gitti. sözlüm seni bida aramıcam dedi.. Napıcamı bilmiyorum gönlünü almam lazım ama nasıl şuan o kadar kötüyüm ki hıçkırıklara boğuldum resmen. Tamam hatalıyım ama bana bu kadar ağır konuşması gerekmezdiki :14:

Sizce nasıl davranmalıyım napmalıyım...

sana bunları dıyen bırı ıcın oturup aglaman nekadar dogru.. bırak herkes kendı yoluna baksın.. bır erkek ıcın olmeyı dusunmen bıle cok sacma. o senı kaybetmek ıcın tereddut bıle etmıyorsa bu ılıskı coktan bıtmıs demektır..

işte yüz verme ali'ye...............
bu hatayı hepimiz yapıyoruz senin böyle bi görevin yok canım
boşver birbirlerini mi yiyolar napıyolarsa yapsınlar sen arada kalıp daha kötü olursun
kim bilir sen onu korurken o arkandan neler dedi abisine
karışma boşver aşkınıza 3.kişileri dahil etmeyin sakın!
emin ol ki yapılanların hiçbiri hayra geçmiyor..sev, sever gibi korur gibi görün ama bi sınırı olsun
konulara ne kadar dahil olursan o kadar başın ağırır emin ol
yarın bigün sevdiğin insan sana laf sayma hakkı bulur bunların yüzünden aman diyeyim

sözlümün adıda ali :1: onun beni sevdiğinden hiç şüphem yok seviyo eminim herkese karşı çıktı benim için her neyse. ben o kadar iyi niyetliyim ki hala o kızı savunuyorum sözlüm sıkı biridir yani benim ailesinden birinin açık saçık giyinmesine dayanamaz sinir olur. açık dediysem baya açığı kastediyorum neyse ben geçen gün facebookta kardeşinin facesini buldum resimleride açık saçık baya göğüs dekoltesi hat safada bildiğin mal ortada ben bunu söylemedim ki sözlüme karşıda bi sözüm vardı ama yinede söylemedim ki söylemicem de herkes iyi olur bi ben kötü olurum. ama kardeşi benim gözümde tamamiyle bitti..

bu erkekler üste çıkmayı ne güzelde başarıyorlar,
bizde hemen öldüm bittim,sözlümün gönlünü nasıl alırım diye tutuşuyoruz.
pardon ama senin bir suçun yok,
çok bilmiş sözlün sana haber vermeyi akıl edememiş mi,
ne hakla 4 saat seni habersiz bırakır.
bence sen üste çıkmalıydın,kesinlikle ezik davranma.
kısa ve net olarak bir mesaj at ve onun aramasını bekle.
beni 4 saat habersiz bıraktığın için o adamı aradım
bu lafları haketmiyorum,seni düşünmek suçsa tamam kabul ediyorum
bir daha seni merak etmem de.

aynısını dedim canım zaten :) bida snei merak etmicem emin ol ne olursa olsun bi daha ailenden bi kişiyi dahi aramıcam dedim.

xAyx sözlümün annesi o askere gitmeden hemen önce vefat etti babasıda sözlüm askerdeyken evlendi oda svemiyo onu o yüzden bana yakın bi yerden ev tuttu kardeşiyle orda yaşıyo . kadın beni sevmiyo çünkü sözlüm çok iyi biri kendi akrabalarından birine yamamaya çalıştı yıllarca ama olmadı o yüzden sevmiyo beni.

suksuk çok haklısın bende beni kaybetmek için korkmuyo felan sandım ama öyle olmadı . ama hala affetmedim vurguluyorum :47:

sözlümün adıda ali :1: onun beni sevdiğinden hiç şüphem yok seviyo eminim herkese karşı çıktı benim için her neyse. ben o kadar iyi niyetliyim ki hala o kızı savunuyorum sözlüm sıkı biridir yani benim ailesinden birinin açık saçık giyinmesine dayanamaz sinir olur. açık dediysem baya açığı kastediyorum neyse ben geçen gün facebookta kardeşinin facesini buldum resimleride açık saçık baya göğüs dekoltesi hat safada bildiğin mal ortada ben bunu söylemedim ki sözlüme karşıda bi sözüm vardı ama yinede söylemedim ki söylemicem de herkes iyi olur bi ben kötü olurum. ama kardeşi benim gözümde tamamiyle bitti..
:1: abaaoouu ben ali derken kardeşini kastettiydim ama neyse :1:
mesela benim de bildiğim hissettiğim şeyler var ama susarım
beni ilgilendirmez çünkü..böyle şeylerin içinde kalmak istemiyorum
söylesem nolacak yada söylesen..kızıp bağıracak sen kötü olacaksın ama sevgilin 1 2gün sonra normale dönecek
unutma işte onlar bir evdeler biz onlarla değiliz onlar aralarında anlaşır sen ortalığı bulandıran olursun
dediğim gibi aile işlerine hiç girme sadece küçük aileniz bağlasın sizi sen ve ondan oluşan aileniz
onda da küçük şeylerden büyük laflar edi kırmayın birbirinizi sen telaşlanmakta haklısın sonuna kadar benim de huyum öyle
ama emin ol ki öyle bi ortamda telle filan uğraşamıyor insan yada ne bilim bi arkından tel isteseydi belki hemen
erkek milleti ya arkadaşları oo haber de mi veriyosun diye kafa yapacaklardı ondan kimsenin telinden haber vermedi
ihtimaller çok yani bacım

:1: abaaoouu ben ali derken kardeşini kastettiydim ama neyse :1:
mesela benim de bildiğim hissettiğim şeyler var ama susarım
beni ilgilendirmez çünkü..böyle şeylerin içinde kalmak istemiyorum
söylesem nolacak yada söylesen..kızıp bağıracak sen kötü olacaksın ama sevgilin 1 2gün sonra normale dönecek
unutma işte onlar bir evdeler biz onlarla değiliz onlar aralarında anlaşır sen ortalığı bulandıran olursun
dediğim gibi aile işlerine hiç girme sadece küçük aileniz bağlasın sizi sen ve ondan oluşan aileniz
onda da küçük şeylerden büyük laflar edi kırmayın birbirinizi sen telaşlanmakta haklısın sonuna kadar benim de huyum öyle
ama emin ol ki öyle bi ortamda telle filan uğraşamıyor insan yada ne bilim bi arkından tel isteseydi belki hemen
erkek milleti ya arkadaşları oo haber de mi veriyosun diye kafa yapacaklardı ondan kimsenin telinden haber vermedi
ihtimaller çok yani bacım

ama yok kız aklı yel aklıdır der büyüklerimiz bizde. Ben saf ben herşeyi haber diyorum ya buna bundan sonra yok öyle bişey arasın bulsun nerde olduğumu meraktan çatır çatır çatlasın gün olur devran döner horoz domalır tavuk gömer sözü vardır ya o hesap olacak elbet bi gün :34:

yok ama bu bana öyle bi akıl oldu ki kimseyi kendin gibi görmicen bunu anladım yani. aile işlerinede karışmam hayatta naparlarsa yapsınlar.

ama yok kız aklı yel aklıdır der büyüklerimiz bizde. Ben saf ben herşeyi haber diyorum ya buna bundan sonra yok öyle bişey arasın bulsun nerde olduğumu meraktan çatır çatır çatlasın gün olur devran döner horoz domalır tavuk gömer sözü vardır ya o hesap olacak elbet bi gün :34:

yok ama bu bana öyle bi akıl oldu ki kimseyi kendin gibi görmicen bunu anladım yani. aile işlerinede karışmam hayatta naparlarsa yapsınlar.

canım ya sen gene haberini filan ver bak ters teper sonra
erkek milleti bunlar dersten filan anlamazlar tavrını nazını başka şekilde gösterirsin

merak etmekte çok haklısın ama sakın sen kendini affettirmeye çalışma sonuçta haksız olan kendisi. böyle aşırı tepki veren adama deli oluyorum. bak mesela benim nişanlım ki öncesinde 5 yıllık bir beraberliğimiz oldu, şarjı bitmeye yakınsa hemen söyle şarjım bitebilir uyarı veriyor kapanırsa merak etme der. hadi hiç olmadı haber veremedi merak edeceğimi bildiği için illaki bi yerden arar haber verir veya mesaj atar. kişilik meselesi, kimi insan merake der telaş eder kimisi de hiç sallamaz o kadar.

şu huydan nefret ediyorum hatalıyken böyle sert çıkışlar yapıp kendi hatasını örtbas etmiyorlar mı deli oluyorum.

canım ya sen gene haberini filan ver bak ters teper sonra
erkek milleti bunlar dersten filan anlamazlar tavrını nazını başka şekilde gösterirsin

yok eskisi kadar attığım her adımı bildirmicem daha az bilgi alıcak benden telefonumun şarjı biter elbet biyerde başkasından haber vermeme gerek yok insanlık hali sonuçta veremem . ben ona benim yaşadığım anı yaşatıcam ama eminim kararlıyım . Burnu sürtsün. Yoksa anlamaz beyinleri kıt bunların

merak etmekte çok haklısın ama sakın sen kendini affettirmeye çalışma sonuçta haksız olan kendisi. böyle aşırı tepki veren adama deli oluyorum. bak mesela benim nişanlım ki öncesinde 5 yıllık bir beraberliğimiz oldu, şarjı bitmeye yakınsa hemen söyle şarjım bitebilir uyarı veriyor kapanırsa merak etme der. hadi hiç olmadı haber veremedi merak edeceğimi bildiği için illaki bi yerden arar haber verir veya mesaj atar. kişilik meselesi, kimi insan merake der telaş eder kimisi de hiç sallamaz o kadar.

şu huydan nefret ediyorum hatalıyken böyle sert çıkışlar yapıp kendi hatasını örtbas etmiyorlar mı deli oluyorum.

iş yerindeyken felan haber veriyodu telefonunu değiştirdi ama o an söylemedi bana normalde söylerdi . bizimde sözlenmeden önce 4 yıllık bi beraberliğimiz var .

iş yerindeyken felan haber veriyodu telefonunu değiştirdi ama o an söylemedi bana normalde söylerdi . bizimde sözlenmeden önce 4 yıllık bi beraberliğimiz var .

işte o yuzden bazı şeylerin artık oturmuş olması gerek. 4 yıl az bi zaman değil onu merak edeceğini biliyo olması lazım. ama sen yine bırak o arasın anlasın bu kadar tepki vermenin yersiz olduğunu. baksana ne kadar üzülmüşsün ki ölmek istiyorum diye yazmışsın

işte o yuzden bazı şeylerin artık oturmuş olması gerek. 4 yıl az bi zaman değil onu merak edeceğini biliyo olması lazım. ama sen yine bırak o arasın anlasın bu kadar tepki vermenin yersiz olduğunu. baksana ne kadar üzülmüşsün ki ölmek istiyorum diye yazmışsın

ben aramadım bugün kendisi aradı başlarda baya soğuk tepkiler verdik birbirimize sonra halloldu ama yinede arada göndermeler yapıyorum ona laf arasında bişey dediğinde hıı hıhı evet evet felan diyorum eskisi kadar şen şakrak değilim anlıyo oda daha sıcak konuşuyo felan ama acımak yok :47:

ben aramadım bugün kendisi aradı başlarda baya soğuk tepkiler verdik birbirimize sonra halloldu ama yinede arada göndermeler yapıyorum ona laf arasında bişey dediğinde hıı hıhı evet evet felan diyorum eskisi kadar şen şakrak değilim anlıyo oda daha sıcak konuşuyo felan ama acımak yok :47:

helal sana canım:9: ama dikkat et ayarı kaçırma ters tepmesin:9: erkek milleti ipini ne sıkıcan ne gevşeticen ortasını buldun mu kul köle:9::9:

sen hala bide kendini suçlu buluyosun tamam aramamam lazımdı diyosun kusura bakma da arkadaşım eşek olana semer vuran çok olur demişler sana bu kadar bağırma hakkını sen ona vermişsin aramamam lazımdı diyosun sen bile bunun yanlış olduğunu düşünüyosun, merak etmişsin aramışsın ne var bunda ?

haremlik selamlık olaylarında mısınız siz ?

mukmuke aynen burnu biraz daha sürtsün de anlasın beni :1:

almila ben o sözleri yazarken hıçkıra hıçkıra ağlıyodum ne dediğimi bilmiyodum bile ama diğer sayfalarda bugün eksik yerleri fazla yerleri de söyledim. bugün sözlümle ayrıntılı konuştuk haklısın dedi bida olmıcak felan dedi .

haremlik selamlık felan değil konu. onun bazı arkadaşları şerefsizin önde gideni bi kaçı benden hoşlanmıştı hatta gerçi o muhattabı hemen kesiti onlarla ve ağızlarının payınıda verdi o bundan korkuyo. Bizi ayırmaya çalışan bir sürü insan var cidden benim ailem bile ondan soğumamı istiyolar ama nafile. ailemde sırf o lise mezunu şoför diye istemiyo. ama sonuçta eli ekmek tutuyo namusuyla gidip çalışıyo bunun nesi var ki sanki ben padişah kızıyım çok zenginim varlıktan sefalete düşücem :50:

bizler nişanlanınca evlenince eşimizin bir hayatı olduğunu unutuyoruz. adam arkadaşlarıyla denize gitmiş telefonuna bakmamış ne var bunda ?adam eğlenmeye gitmiş denize gidince bende kapatıyorum arabada falan bırakıyorum hırsızlık olayları yüzünden. bu ne kadar basit bir davranıştır faturadan numaralar bulmak herkesi ayaklandırmak falan. biraz ağır olmak, sakin ve anlayışlı olmak gerekir inanın ben sözlünüzün yerinde olsam atardım yüzüğü yine sakin durmuş kusura bakmayın.

bence sen nısanlı yada evlı degılsın oyuzden bukadar rahat konusuosun senınde dedıgın gıbı nısanlandıkmı evlendıkmı bırbırımızın hayatı degıl bizim hayatımız olur sonrası kı sen aynı hayatı paylasmayı dusundugun kısıye 4 saatte onun senı merak ettecgını bıle bıle 1 dk ayırıp haber veremıosan helekı boyle heryerde bılgısayar,cep telefonu, normal telefon bulunan bızamanda orda bı sorun vardır arabadada bırakırsında arabayıda çeşmeye gıttın dıyelım çeşme otaban cıkısına park edıp denıze yuruyerek gıtmıyosun heralde nekadar uzakta olucak arabada bı haber veremıcen dedıgın gıbı olsaydı bıle kı onlar konusrken kapanmıs ve sonrasında haber alamadıgı ıcın yolda bıseymı oldu endısesıyle arkadslarına ulasmıs ne varkı bunda bıde merak ettıren o ama sen sözlünün yerınde olsam yzuugu atardım dıyosun ınsanları hayatına sokup atmak bu kadar basıtlestı demek

Back
X