Ölmek istiyorum :'( dismorfofobi

Turkish Delight

beni yaradan,elbet yolumu gösterir.
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2017
3.349
3.495
133
Maalesef dogru doydunz sizdeki hayat enerjisinin yüzde biri bende yok.Halimde yok.Güne başladıgım gibi içime oturuyor öküz aklımdan gitmek nedir bilmiyor yaşadıgım acı.Hatalığım dismorfofobi(kendini çirkin görme hastalıgı
Kendini çirkin bulup 3 kez intihara kalkışan kızın sırrı çözüldü - Son ...bu attıgım linkte bu hastalıgı yaşayan bir kızın intihar etmek istemesi.
)Maalesef daha öncede depresyon geçirmiştim.şimdi ne yaşadıgımı bilmiyorum.Gösğssümde acı ile kıvranıyorum.Sizlere yazma sebebim hayır duanızı istemek.21 gündür ilaç kullanıyorum daha hiç etkisini görmedim.Terapi ilede düzelemiyecekmişim gibi sanki.Mevcut düşüncelerimi nasıl değiştirebilirler ki.:((Biri bana güzel oldugumu söyleyince kaile bile almıyorum ya acıdıgı için söylüyordur ya da herkese öyle diyordur.Ama geçen yüzüme çökmüş (çirkinleşmişssin)diyenler oldu bu defada onları taktım kafaya.Eşim ya da bir başkasına hiç inanmıyor bir olumla ma yapamıyorum.Resimlerde güzel çıkmışssam eger nasılsa sadece resimdir herkes güzel çıkar diyorum.Çirkinlik kamerada veya resimde belli olmaz ki.Hayatım kabusa dödü arkadaşlar kimse ile sohbet edemiyorum işi bırakmayı düşünüp maalülen emekliliği bile düşünüyorm hatta ölmek istiyorum ne olur yardım edin hiç olumlu düşünemiyorum ne yapacagım ben.

Öncelikle tedavinizi sakın bırakmayın, devam edin.

Kafayı güzellikle çirkinlikle bozmuşsunuz da, bunun hastalığı var, yaşlılığı var... Gençken herkes güzel. Yaş geçince kırışıyoruz, saçımız beyazlıyor, dökülüyor, yani o güzellik gidiyor. Bu bir kabus değil, doğanın kanunu. Tedaviyle, bir de terapiyle bunları bir an önce kabullenseniz iyi olur.

Kendini çirkin bulduğu için ölmek isteyen kimse duymamıştım daha önce. Hayatınızda güzel olmaktan başka hiç bir çabanız, amacınız, isteğiniz yok mu? Hayatta o kadar güzel uğraşlar var ki, yazık yani güzellik güzellik diye intihar noktasına gelmişsiniz.

Öncelikle tedavinizi sakın bırakmayın, devam edin.

Kafayı güzellikle çirkinlikle bozmuşsunuz da, bunun hastalığı var, yaşlılığı var... Gençken herkes güzel. Yaş geçince kırışıyoruz, saçımız beyazlıyor, dökülüyor, yani o güzellik gidiyor. Bu bir kabus değil, doğanın kanunu. Tedaviyle, bir de terapiyle bunları bir an önce kabullenseniz iyi olur.

Kendini çirkin bulduğu için ölmek isteyen kimse duymamıştım daha önce. Hayatınızda güzel olmaktan başka hiç bir çabanız, amacınız, isteğiniz yok mu? Hayatta o kadar güzel uğraşlar var ki, yazık yani güzellik güzellik diye intihar noktasına gelmişsiniz.
obsesyon bunlar benim düşüncelerim değil maalesef belkide bu hastalıgı yaşayan vardır diye sordum.

Maalesef dogru doydunz sizdeki hayat enerjisinin yüzde biri bende yok.Halimde yok.Güne başladıgım gibi içime oturuyor öküz aklımdan gitmek nedir bilmiyor yaşadıgım acı.Hatalığım dismorfofobi(kendini çirkin görme hastalıgı
Kendini çirkin bulup 3 kez intihara kalkışan kızın sırrı çözüldü - Son ...bu attıgım linkte bu hastalıgı yaşayan bir kızın intihar etmek istemesi.
)Maalesef daha öncede depresyon geçirmiştim.şimdi ne yaşadıgımı bilmiyorum.Gösğssümde acı ile kıvranıyorum.Sizlere yazma sebebim hayır duanızı istemek.21 gündür ilaç kullanıyorum daha hiç etkisini görmedim.Terapi ilede düzelemiyecekmişim gibi sanki.Mevcut düşüncelerimi nasıl değiştirebilirler ki.:KK43:(Biri bana güzel oldugumu söyleyince kaile bile almıyorum ya acıdıgı için söylüyordur ya da herkese öyle diyordur.Ama geçen yüzüme çökmüş (çirkinleşmişssin)diyenler oldu bu defada onları taktım kafaya.Eşim ya da bir başkasına hiç inanmıyor bir olumla ma yapamıyorum.Resimlerde güzel çıkmışssam eger nasılsa sadece resimdir herkes güzel çıkar diyorum.Çirkinlik kamerada veya resimde belli olmaz ki.Hayatım kabusa dödü arkadaşlar kimse ile sohbet edemiyorum işi bırakmayı düşünüp maalülen emekliliği bile düşünüyorm hatta ölmek istiyorum ne olur yardım edin hiç olumlu düşünemiyorum ne yapacagım ben.
çirkin çekicilerde var...

hiçmi yaşayan yok depreyon dçiren düşünceleri bozulan düzelen ben errgen değilim ki bunlar benim elimde olmayan duygu ve düşünceler olumlama yapamıyorum kikör bir kuyunun içinde kalmışım sanki.

bu teşhisi kim koydu?
sen mi?
şimdi sana güzellik görecelidir yazıcam bir kulağından girip diğerinden çıkacak.
ne kadar güzel olmalısın peki?
derecesi ne, nereye kadar?
bana somut bir ölçü veresene:işsiz:

Ölünce ne olacak? Birde o açıdan düşün. Toprağın altında ne yapacaksın? E istiyorum diyince de ölünmüyo. İntihar mı ediceksin? Acilen kendini toparla. Olumlama yapmaya çalış. Herşey güzellik değil. Sağlık en önemlisi şu hayatta.
olumlama yapamıyorum yapabilsem sorun kalmayacak zaten :(

Arkadaslar kendisi guzellige elinde olmadan takmis birisi bu bi hastalik.belki cok güzel bi bayan kendisini cirkin görüyor fakat böyle bisey.bunlari dusunerek yorum yapin bende ilk defa duydum bu hastaligi fakat kafamda olusturdum nasil bisey oldugunu

bu teşhisi kim koydu?
sen mi?
şimdi sana güzellik görecelidir yazıcam bir kulağından girip diğerinden çıkacak.
ne kadar güzel olmalısın peki?
derecesi ne, nereye kadar?
bana somut bir ölçü veresene:işsiz:
ben koymadım Nooption Nooption doktor koydu ben delimiyim ki kendime bu kadar acı vereyim belki iyleşen vardır diye sordum .

Guzellik gecicidir, enerjin hep yasar.
Ben de guzel olmama ragmen kendimi nedense kotu hissederim. O ozguven yok. Ama cirkin kimse yok ki biz olalim. Surekli guzel oldugunu soyle, inandir kendini Buna. Gercekten ise yariyor

Arkadaslar kendisi guzellige elinde olmadan takmis birisi bu bi hastalik.belki cok güzel bi bayan kendisini cirkin görüyor fakat böyle bisey.bunlari dusunerek yorum yapin bende ilk defa duydum bu hastaligi fakat kafamda olusturdum nasil bisey oldugunu
beni anladın sonunda canım allah razı oslun işte bu elimde değil olumlama yapamıyorum bana iyi bişey denilse inanamıyorum okb sınıfında bir hastalık.

hiçmi yaşayan yok depreyon dçiren düşünceleri bozulan düzelen ben errgen değilim ki bunlar benim elimde olmayan duygu ve düşünceler olumlama yapamıyorum kikör bir kuyunun içinde kalmışım sanki.

Buna ne sebep olmuş peki ? Yaşınızı bilmiyorum ama ergenliğinizde de var mıydı bu düşünceniz ? Nasıl bir takıntı ki bu tam biz de anlayamıyoruz.Kendinizi başkalarının fiziksel özelliğiyle mi karşılaştırıyorsunuz ? Aileniz tarafından ya da arkadaşlarınız tarafından çok mu aşağılandınız ? Bir ton soru geliyor insanın aklına.

Back
X