- 2 Şubat 2017
- 3.349
- 3.495
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
Maalesef dogru doydunz sizdeki hayat enerjisinin yüzde biri bende yok.Halimde yok.Güne başladıgım gibi içime oturuyor öküz aklımdan gitmek nedir bilmiyor yaşadıgım acı.Hatalığım dismorfofobi(kendini çirkin görme hastalıgı
Kendini çirkin bulup 3 kez intihara kalkışan kızın sırrı çözüldü - Son ...bu attıgım linkte bu hastalıgı yaşayan bir kızın intihar etmek istemesi.
)Maalesef daha öncede depresyon geçirmiştim.şimdi ne yaşadıgımı bilmiyorum.Gösğssümde acı ile kıvranıyorum.Sizlere yazma sebebim hayır duanızı istemek.21 gündür ilaç kullanıyorum daha hiç etkisini görmedim.Terapi ilede düzelemiyecekmişim gibi sanki.Mevcut düşüncelerimi nasıl değiştirebilirler ki.
(Biri bana güzel oldugumu söyleyince kaile bile almıyorum ya acıdıgı için söylüyordur ya da herkese öyle diyordur.Ama geçen yüzüme çökmüş (çirkinleşmişssin)diyenler oldu bu defada onları taktım kafaya.Eşim ya da bir başkasına hiç inanmıyor bir olumla ma yapamıyorum.Resimlerde güzel çıkmışssam eger nasılsa sadece resimdir herkes güzel çıkar diyorum.Çirkinlik kamerada veya resimde belli olmaz ki.Hayatım kabusa dödü arkadaşlar kimse ile sohbet edemiyorum işi bırakmayı düşünüp maalülen emekliliği bile düşünüyorm hatta ölmek istiyorum ne olur yardım edin hiç olumlu düşünemiyorum ne yapacagım ben.
Kendini çirkin bulup 3 kez intihara kalkışan kızın sırrı çözüldü - Son ...bu attıgım linkte bu hastalıgı yaşayan bir kızın intihar etmek istemesi.
)Maalesef daha öncede depresyon geçirmiştim.şimdi ne yaşadıgımı bilmiyorum.Gösğssümde acı ile kıvranıyorum.Sizlere yazma sebebim hayır duanızı istemek.21 gündür ilaç kullanıyorum daha hiç etkisini görmedim.Terapi ilede düzelemiyecekmişim gibi sanki.Mevcut düşüncelerimi nasıl değiştirebilirler ki.