- 2 Şubat 2017
- 3.349
- 3.499
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
bende görürüm inşallah sabırla bekliyrum.Ben ilk çocuğumu kaybettim çok kötü şeyler yaşadım . sonra babam hasta oldu .babam ölürse ben de ölürüm diyordum ama bak yaşıyorum .öyle ölürüm diyince ölünmüyor. Tedavine devam et ,daha çok yeni .ben de uzman yardımı alıyorum .bir aydan sonra etkisini görmeye başladım .
ilaçlar fayda etmedi mi sana
cok dua ediyorum tüm gün ediyorum pskologa haftaya çarşamba gidiyorum kısmetse canım.Allah yardımcın olsun canım, eminim ki psikoloğa gitmişsindir, biraz dua edip başka şeylere mi yönelsen acaba, dua seni rahatlatır inan ki
sende bana dua et cnmAllah yardımcın olsun canım, eminim ki psikoloğa gitmişsindir, biraz dua edip başka şeylere mi yönelsen acaba, dua seni rahatlatır inan ki
Senin konunu okur okumaz ettim zaten Allah'ım yardım et diyesende bana dua et cnm
Amin cnm bak bir kardeşimin duasını aldim ne guzel belki sizin dualarımızla hayat bulacagimSenin konunu okur okumaz ettim zaten Allah'ım yardım et diye
Siz neden bu kadar çirkin olduğunuzu düşünüyorsunuz ki nerden biliyorsunuz bakın hastalığa donuyorAyşen gruda’dan hallice görüntümle Rusya’da yaşıyorum
Dört bir yanım İrina Shayk’larla neyim dolu biri üstüme toprak atsın :)
Biraz mesnevi okumanızı tavsiye ederim
Allah cc şifa versin
Yok canım şakaydı o kadar çirkin sayılmam ki olsam bile sorun etmezdim inanSiz neden bu kadar çirkin olduğunuzu düşünüyorsunuz ki nerden biliyorsunuz bakın hastalığa donuyor
gerçekten inebiliyorlar mı nedenlerine merak ediyorumBuradaki kimse, hicbir telkin sana yardim edemez tek cozum iyi biryerde terapi. Cok ciddi bir hastalik nedenlerine inmek lazim
inşallah canımKeşke ölüm çare olsa.
Hani ölünce her şey bitecek de biz "yok" olacak olsak neyse,ölüm iyi bir seçenek olurdu elbet.
Ama öyle değil işte.
Tedavinizi olun,umarım şifa bulursunuz.
Evet canım kitap okumayı severim konsantrasyon ,dikkat hayattan zevk alma sıfır arkadaş sohbetlerinden bile sıkılıyorum bütün gün bir odanın içinde çatlayana kadar uyumak istiyorum.Geceleri acılar içinde uyanıp birdaha uyuyamıyordum ilaçlar biraz düzene soktu çık şükür. 0_10 yaş arası çok mutlu bir çocuktum. Herşey hayal gibiydi sadece koşup zıplardım ve dünya umrumda değildi çevrem çok güzeldi. Ve ben çok mutluydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?