Ölmek istiyorum :'( dismorfofobi

Peki ne olsa kendinizi güzel hissedersiniz ,atıyorum saçlarınızı boyatsanız mı ya da estetik müdahaleler mi, öncelikle sizin kendinizi güzel bulmanız önemli

yok cnm kesinlikle etkilenmedim hiçibi kötü bişey demedi sarı saçın bana yakışmadıgını söylediler cocuklugumda atıldı temelleri böyle bir soruna dönüşte depresyon belirtileride var bende içimde öküz gibi bir sıkıntı flan tek başına değil yani.

çabalıyorum ben maneviyata daha cok güveneiyorum sıkıca sarıldım.

maalesef pskiyatriye gerçek hastalar değil onlaın hasta ettikleri gidermiş beni anladıgın için teşekkür ederim cnm

eminim cnm Allah hangi derde şifa vermemiş ki bana da verecek buna inanıyorum elimden gelen çabayı esirgemiyorum iyi ki varsınız arkadaşlar.

Canım benimki hastalık depresif bir süreçteyim ve düşüncelerim bozuldugundan sağlıklı düşünemiyorum yoksa benim düşüncelerim değil bunlar.

canim ben seni anliyorum, istemsizce kafana takiyosun Hayati kendine zindan ediyosun....
Yorumlarini okudum, sürekli benim elimde degil ben degil düsüncelerim gibi cevaplar veriyosun.
Ben buna katilmiyorum, sen cabalaman gerekiyoki aldigin ilaclar terapiler ise yarasin.
Sürekli elimde degil diye yasarsan zaten düzelmez. Düzelmek sadece ve sadece senin elinde. O düsünceler geldikce kafani baska seylerle oyala... eger iyi gelcekse özeldende yazisabiliriz.

ben tedavimi aksatmadan devam edeceğim bende düşüncelerim gittiği zaman dahi göğsümde yumru gibi tıkanmışlık hissi yaşıyorum depresyonda varmış uzmanımın deiğine göre.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben bu durumun çocuklukta yaşanan olaylarla ilgili olduğunu düşünüyorum. Ben esmer bi kızım ve küçüklüğümde arkadaşlarım hep dalga geçtiler benimle, akrabalarım ailem hep karaböcek, kara üzüm gibi hitap ederlerdi bana:) tek kaştım ve pek sevimli bi çocuk değildim açıkçası. Ben liseye başlayana kadar hep kendimi çirkin hissettim esmer olmam ve kaşlarım yüzünden. Bi de şanssızlık bu ya yakın arkadaşlarım hep sarışın ve güzel kızlar olmuştur anasınıfından beri. Bende de kıskançlık oluşmuştu tabi. İnanılmaz kafaya takmıştım kendimi çok çirkin ve şanssız hissediyordum. Peki ben bunu nasıl yendim? Ortaokulun sonunda sbs sınavına girdim türkiye derecesi yaptım, bir sürü etkinliğe katıldım, kendimi geliştirdim sosyalleştim. Daha sonra üniversite sınavında güzel bir sıralamam oldu. Kurslara gittim. Çevremdeki insanların bana davranışları değişti. Kendimi daha başarılı ve sosyal hissetmeye başladım. Yani kendime değer vermem için tek sebebin güzelliğim olmadığını fark ettim. Bu arada kaşlar alındı, boyum uzadı 1.75 boyunda 90 60 90 bir kız oldum. Daha dün tanımadığım iki kadın yolda ne kadar güzelsin manken olsana sen dediler :) Ama artık umurumda mı? Değil. Benim kendime verdiğim değerin dış görünüşümle alakası yok çünkü artık. Belki siz de başka alanlarda kendinizi başarılı ve yeterli hissederseniz, dış görünüşünüzü kafaya takmaktan vazgeçersiniz. Bu kadar uzun yazmamın sebebi sizde kendi eski halimi görmem. Eskiden dert ettiğim şeyleri dert etmiyorum artık. Hala etrafta benden güzel bir ton kız var ama eskisi gibi kafaya takmıyorum. Bunu normalleştirdim.

bana kalsa dert etmem okb gibi sorunlar tepai ve ilaçla aşılıyor Allahın yardımıyla canım.Yoksa herkese göre herşey farklıdır,görecelidir.

bir şekide bende hayatta tutunacağım biliyorum.

İnşallah kurtulurum canım inşallah çok istiyorum gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…