Ay allah bin kere razi olsun çevremdeki bi kaç arkadaşım da aynı şeyi dedi gerçekten bakın hala çok seviyorum kilina zarar gelse benim canım yanar ama şimdi ben hastalandım gerçekten kanamalar başladı ağzımda burnumda acaba beni duysa bana ulaşmaya çalışirmi veya benimi sorumlu tutuyo hiç bilmiyorum düşün düşün kafayı yeme durumundayimHayır suçlu değilsin , sonuçta o en yakın ve tek arkadaşın , neden kendini suçlu hissediyorsun , arkadaşın olduğu için uyarmışsın , bu da gayet normal sanırım .
Ben arkadaşımı neden kiskanimki onunda yanlış yapmasını ailesine olan güveninin gitmesini istemiyorum daha önce böyle bişey yaşadı diyorum ya annesi telefona dan takip ediyodu tekrar yaşanmamasi için yaptım kötü niyetim yok hala yok sizce olsa bu durumda kendimi hasta edicek kadar hirpalarmiydimarkadaşının sevgilisi olması mı seni bu kadar hırpalayan?
sen kendini ailen için bilmem neler için frenlerken onun kendini frenlememesi mi?
bence arkadaşını kıskanıyorsun.
Ay allah bin kere razi olsun çevremdeki bi kaç arkadaşım da aynı şeyi dedi gerçekten bakın hala çok seviyorum kilina zarar gelse benim canım yanar ama şimdi ben hastalandım gerçekten kanamalar başladı ağzımda burnumda acaba beni duysa bana ulaşmaya çalışirmi veya benimi sorumlu tutuyo hiç bilmiyorum düşün düşün kafayı yeme durumundayim
Hiç bilmiyorum ki burayi yapabildiğim kadariyla yaptım ama olmamış galibaKonuyu yanlış yere açmışsın , Bir Derdim Var bölümüne açsaydın keşke
Hiç bilmiyorum ki burayi yapabildiğim kadariyla yaptım ama olmamış galiba
Yani birbirimizin herseyini biliriz birbirimize karisirizda ama konuya bakarsak dışardan ben daha çok düşünürüm onu iki kişilik herseyi yaparımArkadaşın da senin özel hayatına karışıyor mu bu kadar
ne biliyim senin arkadaşına yaptığın tripler, öfke patlamaları, sonrasında ani özür dileyip af dilemeler falan sevgililer arasında oluyor.Ben arkadaşımı neden kiskanimki onunda yanlış yapmasını ailesine olan güveninin gitmesini istemiyorum daha önce böyle bişey yaşadı diyorum ya annesi telefona dan takip ediyodu tekrar yaşanmamasi için yaptım kötü niyetim yok hala yok sizce olsa bu durumda kendimi hasta edicek kadar hirpalarmiydim
Aynen dediguniz gibi bizim hep kavgalarimiz böyle şiddetli ama sevgimiz de öyle herseyi birbirimize paylasir birbirimizi çok severiz ama bu son yaptığı hem gerçekten onu düşündüm bi bakıma da ben onun için baya ağlayıp üzüldüm o ara bunu yapması ne beni ne ailesini düşünmedine biliyim senin arkadaşına yaptığın tripler, öfke patlamaları, sonrasında ani özür dileyip af dilemeler falan sevgililer arasında oluyor.
herkesin düşündüğü endişelendiği arkadaşları olur ama sizinki bunun dışında gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?