Ölmek istiyorum hersey boş

Uzgunhanm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2016
27
23
3
28
Selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle hayırlı bayramlar

Son düzenleme:
Konunu baştaaan sona kadar okudum , pek üzülmen gereken bir şey yok , sen fazla kafana takmışsın , sonuçta arkadaşın kötü bir şey yapmamış , inan üzülecek bir şey yok ki

Hayır , senin arkadaşını uyarman , bir yanlış yapmaması açısından gayet normal
Allah korusun , arkadaşının başına belki kötü bi şey de gelebilirdi

Evet ablacim çünkü daha önce böyle bişey yaşadı düşünün artık annesi guvenmiyodu telefonla takip ediyodu ben tekrar aynı şeyi yasamasin diye zorladım anlasın dedim işte ama ben şimdi kötü oldum

Hayır suçlu değilsin , sonuçta o en yakın ve tek arkadaşın , neden kendini suçlu hissediyorsun , arkadaşın olduğu için uyarmışsın , bu da gayet normal sanırım .

Hayır suçlu değilsin , sonuçta o en yakın ve tek arkadaşın , neden kendini suçlu hissediyorsun , arkadaşın olduğu için uyarmışsın , bu da gayet normal sanırım .
Ay allah bin kere razi olsun çevremdeki bi kaç arkadaşım da aynı şeyi dedi gerçekten bakın hala çok seviyorum kilina zarar gelse benim canım yanar ama şimdi ben hastalandım gerçekten kanamalar başladı ağzımda burnumda acaba beni duysa bana ulaşmaya çalışirmi veya benimi sorumlu tutuyo hiç bilmiyorum düşün düşün kafayı yeme durumundayim

arkadaşının sevgilisi olması mı seni bu kadar hırpalayan?

sen kendini ailen için bilmem neler için frenlerken onun kendini frenlememesi mi?

arkadaşını düşünmek falan değil bu bence arkadaşını kıskanıyorsun.

arkadaşının sevgilisi olması mı seni bu kadar hırpalayan?

sen kendini ailen için bilmem neler için frenlerken onun kendini frenlememesi mi?

bence arkadaşını kıskanıyorsun.
Ben arkadaşımı neden kiskanimki onunda yanlış yapmasını ailesine olan güveninin gitmesini istemiyorum daha önce böyle bişey yaşadı diyorum ya annesi telefona dan takip ediyodu tekrar yaşanmamasi için yaptım kötü niyetim yok hala yok sizce olsa bu durumda kendimi hasta edicek kadar hirpalarmiydim

Arkadaşın da senin özel hayatına karışıyor mu bu kadar

ne biliyim senin arkadaşına yaptığın tripler, öfke patlamaları, sonrasında ani özür dileyip af dilemeler falan sevgililer arasında oluyor.
herkesin düşündüğü endişelendiği arkadaşları olur ama sizinki bunun dışında gibi geldi bana.

Kendini bu kadar üzme , bak arkadaşın tatilde keyfî seyran ediyor çsen burda , üzüntüden harap etmişsin kendini , arkadaşın da seni senin düşündüğün kadar düşünseydi annesinin tlfonundan arardı " ben iyiyim " derdi .

Aynen dediguniz gibi bizim hep kavgalarimiz böyle şiddetli ama sevgimiz de öyle herseyi birbirimize paylasir birbirimizi çok severiz ama bu son yaptığı hem gerçekten onu düşündüm bi bakıma da ben onun için baya ağlayıp üzüldüm o ara bunu yapması ne beni ne ailesini düşünmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…