Ölmek istiyorum hersey boş

Kendini bu kadar üzme , bak arkadaşın tatilde keyfî seyran ediyor çsen burda , üzüntüden harap etmişsin kendini , arkadaşın da seni senin düşündüğün kadar düşünseydi annesinin tlfonundan arardı " ben iyiyim " derdi .
Evet gerçekten onun hakkında tek kötü bi niyetim olduysa yanu kalmak nasıp olmasın gercekten günlerdir Ağlıyorum diyorum acaba büyük bi hastalık gecirsem gelir mi bakın inançlı biriyim ama bunları düşünüyorum belki çok abest olcak ama ben bi kere onun için bayilmistim beni baya uzmustu o zaman

E seni bu kadar çok üzen , hatta bayılmana sebep olacak kadar çok üzen biriyle neden arkadaşlık yapıyosun
Evet gerçekten onun hakkında tek kötü bi niyetim olduysa yanu kalmak nasıp olmasın gercekten günlerdir Ağlıyorum diyorum acaba büyük bi hastalık gecirsem gelir mi bakın inançlı biriyim ama bunları düşünüyorum belki çok abest olcak ama ben bi kere onun için bayilmistim beni baya uzmustu o zaman

19 yaşındayım ve hayattan bezmis bi insanım bu zamana kadar tek konuştuğum bir erkek olmadı ailem için hep kendimi frenledim ve arkadaşıma da hep böyle Oğut verirdim bak ailelerimiz var onları düşün diye şimdi konu bu arkadaşimla sık sık tartışriz ve sonra duzelir iz son tartismamizda daha önce gördüğü yani aile yakını bi çocuktan hafif hoşlanıyordu gayet normal konusmadigimiz hafta konuşmuş 5 günde sevgili olmuşlar arkadaşımla aram düzeldiği gün hatta olmuş bu olay ve benden sakladı 2 gün saklaması doğal çünkü gerçekten çok kizarım

sabah sanki beynim de lamba yanmış gibu çok sinirlendim çünkü ben o hafta arkadaşım için ağlarken o aşk hayalleri kurmuş bide yapyığını söylemek istemem ama ben bu arkadaşım için kuzenimi bile bıraktım o derece seviyorum ve değer veriyodum

o günde gece acillik oldum cok ağladım çok hala mutsuzum zehir gibi bayram geciriyorum arkadaşıma gelince şimdi tatile gidiyolar ailesinden darp ve ya kötü söz de isitmemis gayet normal karşılandığı halde ben mutsuzum bugün abdest alırken kan geldi agzimdan ve cok zayifim 45 kilo varım yokum daha çok çöküyorum arkadaşımi halen çok seviyorum kafaya takarak hasta olucam

bak bu tepkiler normal değil ben sana söyleyim.
hani şu cümlelerden biraz çıkarıp eklesem bdv ye çok güzel "sevgilim beni aldattı hemde umurunda değilim" başlıklı bi konu açarım.

Çok demem az gelir çok çok çok... Çok büyütüyorsun.
Birini sevdiğinde göreceksin ki gözün uzunca bi süre başka hiçbişey görmeyecek.
Ya ben farkındayım baya zor zamanlar beni bekliyo arkadaşına bile bu kadar değer verip düşünen biriyim ilerde allahın izniyle hayatıma biri girerse napcam hiçbi fikrim yok intihara kadar gider benim yolum bi de inançlı biriyim ama hayattan kopuyorum resmen

Back
X