Ölmek istiyorum ölmek !

evrasu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
114
3
643
45
kızlar lütfen bugun beni yalnız bırakmayın ya çok korkuyorum kendime bişey yapmaktan eşimi çok seviyorum ahhhh ona olan sevgim olmasaydı ahhhhh olmasaydı hiç sabretmezdim kaynanam ne istiyor benden anlamıyorum artık dayanamıyorum...:sm_confused:

Canım sakin ol önce,hiçbirşey sağlından önemli değil
daha açık bir şekilde yazarsan yardımcı olmaya çalışırız:)

canım böylede yapma ne güzel sevdigin biri var........
en azından onun için dayanmalısın........

konunu derdini dahada açarsan anlatırsan yardımcı oluruz...
sende rahatlamış olursun........

Daha Öncedende sorunların vardı sanırım senin Kayınvalidenle
Demekki evliliğinizi Hala kabüllenmemiş
Yapman gereken Basit aslında;
Hayatına karıştırma,ne derse evet de geç.Ama ister uygula ister uygulama
Birde aranıza mesafe koymalısın biraz.

hiçbirşey kendinizden önemli değil....kaynananıza kızıp psikoljinizi bozup kendi sağlığınızdan olmayın....

canım derdini söylemek istermisin anlatsan belki çözüm buluruz

Cnm bıŞey anlamadım tam sorun ne kıı Ölmek ıstıyosun
hıÇbırŞey senden Önemlı deĞıl unutma

Allah yardımcınız olsun
ama canınıza kıyma çok korkunç bol bol dua edin inşaallah
Allaha emanet olun

ya biz 4 sene önce birbirimizi severek ailelerimize açıldık ve nişan yapıldı ama her şey ozaman başladı nişan sadece bir ay sürdü birbirlerini sevemedi bizimkiler ve bizi ayrdılar bizde kaçarak evlendik hatta ünüversiteye gidiyordum babam oraya bile göndermedi neyse evlendikten sonra her şey iyi gibiydi ama kaynanam bana hep acı çektiriyor daha dün akşam yaptı yapacağını.....bu siteden ayçaaaaa rumuzlu bir arkadaşım var ama öncedende tanışıyorduk ona oturmaya gitcektim bir türlü fırsat bulamıyordum neyse dün o fırsatı yakaladık ve gittik bende doğal olarak oğlumla gittim nerden bileyim bu kadar sorun olacağını zaten ne yapsam fırtına ne söylesem fırtına neyse eşimin babaannesi yunanistandan gelmişti bugunde gitcekti ben neden dün o gideceğine yakın oğlummuda alıp gezmeye gitmişim diye bir sürü klaf soktular neyse kafaya takmamaya çalıştım çünkü eşim boşver onları onlar sorun çıkaracak bugun dedi gerçektende bilmiş terasa oğlumuzun yanına çıktık bir sürüde misafir geliyor bua arada kaynanamda namaz kılıyordu oğlumla konuşmaya başladık namazı bitirdi demezmi bana artık çocuk bir hafta sonra zayıflar diye neden zayıflıyacak anne diyorum öle işte diyor anlamadım meğer bana laf çarpıyormuş bu arada çocuğumu hiç bana göndermiyor oda küçük babaannemle kalacam diyor yaklaşık iki aydır beni üzmenin yolunu böle bulmuştuda oğlumu almakla çok kötüyüm ya işe gireceğim zaman ben çocuğa bakamam diyor ama iki aydırda göndermiyor bana sabrediyoruz evinden çıkmamızı istiyor fakat o hasta ona bişey olmasın diye bazı borçlarını ödüyoruz o yüzden kirayada çıkamıyoruz ne yapacağımı şaşırdım ... eşim dayan çok az kaldı diyor ama dayanamıyoruım artıkkkk

oğlumun sesini duydukça çıldırcam bıcır bıcır konuşuyor ama hala yanımda yok keşke balkonda tutmasa onu sesi konuşması beni daha da deli ediyor kadının 3 oğlu bir kocası var yetmiyor oğlumuda aldı dışarıda çıkamıyorum ağlamaktan gözlerim şişti.....

Daha Öncedende sorunların vardı sanırım senin Kayınvalidenle
Demekki evliliğinizi Hala kabüllenmemiş
Yapman gereken Basit aslında;
Hayatına karıştırma,ne derse evet de geç.Ama ister uygula ister uygulama
Birde aranıza mesafe koymalısın biraz.
[/QUOcnm

cnm zaten arada mesafe varken bunları yapıyor...

Ne demek çocuğumu aldı ya beni evladımdan kim ayırabilir:umursamaz: Senin adına çok üzüldüm konusmalarından çok sıkıldığın belli oluyor canım benim ama en azından eşin yanında destek oluyor bu kötü olayından iyi bi tarafı var çok mu polyanna oldum bende ama çocugunu ona bırakma git al yanına ya:kızgın:

canım öncelikle bir sakin sakin aa o nebiçim laf kendime bişey yaparım falan senin senden önce düşünmen gereken bir yavrun var lütfen yaşadıkların tabikide çok zorr ama eşinin de dediği gibi sabır sabret en azından eşin senin yanında değilmi? tam terside olabilirdi yapcanız tek şey beraber çalışıp hemen başka bir eve çıkmak herşey yoluna giricektir tatlım üzülmeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Çocuğunu nasıl alır sende, ne hakla. Nasıl sana vermez evladını:1shok:

alamıyorum ya almak istiyorum gel diyorum parka gidelim babaannem beni götürür diyor gel çukulata almaya gidelim diyorum git anne diyor daha 3 yaşını yeni bitirdi eşimde farkında bu olanların çok iyi biliyoruzki bize karşı kullanıyorlar eminiz çünkü oğlum bazen sizi sevmiyorum diyor ama hep ordan geldikten hemen sonra diyor babaannem öle diyor diyo ama sonra bize alışıyor bir yerden gelelim eve girmeden fırlıyor oraya uyanınca kahvaltı hazırlarken bir bakmışım gitmiş ..........

kafayı yiyeceğim zaten iş arıyorum çocuğum var diye bulamıyorumda ekim ayına da çok var daha o zamana kadar borçlar yüzünden burdayız hala ya yemin ederim ben kötü birisi değilim ben ona anne dedikçe o hep beni üzmenin yollarını buldu eğer ben kötü bir gelin olsaydım eşimde bana sırt dönerdi annesini çok seviyorlar ama o kanser diyede bişey yapamıyor bişey diyemiyor ona geçen oda ağlar gibi oldu bana yapılanlara ne oldu dedim ben son bir senedir annemi tanıyamıyorum o benim annem değil artık dedi yani tek ben değil oda kötü durumda 31 yaşında saçları ağardı ... ben onda üzülüyorum

Back
X