Ölmek istiyorum ölmek !

alamıyorum ya almak istiyorum gel diyorum parka gidelim babaannem beni götürür diyor gel çukulata almaya gidelim diyorum git anne diyor daha 3 yaşını yeni bitirdi eşimde farkında bu olanların çok iyi biliyoruzki bize karşı kullanıyorlar eminiz çünkü oğlum bazen sizi sevmiyorum diyor ama hep ordan geldikten hemen sonra diyor babaannem öle diyor diyo ama sonra bize alışıyor bir yerden gelelim eve girmeden fırlıyor oraya uyanınca kahvaltı hazırlarken bir bakmışım gitmiş ..........

Ya çocuk çok küçük şu anda..
Kimden ilgi görüyorsa ona kayıyor bence..
Siz o kadar sık babanesine göndermeyin..
Çocuğunuzla beraber oyun oynayın,onun sevdiklerini yapın ki babaanne almaya geldiğinde kendi gitmek istemesin..

allah korusun ağzından yel alsın canım yyaa değerr mi allah aşkına...sakin ol no panic no panic..derin derin nefes al bi çık biraz hava al dışarda bakiiim....aaaa söyle bakiim kim sana ne yaptı

ya anlamadım sizin çocuğunuzu nasıl alıp vermiyor. ne demek bu. çocuk kaçırma. ver polise ozaman.

Anladigim kadariyla Kayinvaliden zorla cocugu yaninda tutmuyor...cocuk onun yaninda kalmak istiyor....Aslinda kötü birsey degil bu...cocuk orda sevgi ilgi sefkat görmese gitmek istmezki.....lakin kaynanan evladini sana karsi kullaniyor sana karsi dolduruyorsa isler degisir.....ne yapar yaparim o cocugu oraya göndermem....

Bunada ne Kaynanam karisir nede baska biri....

Canım eşinle konuş maddi zorluklar bir şekilde aşılıyor ama küçücük çocuğun beynine işlenen cümleler aşılamıyabilir.Ablamında kaynanası seneler önce tutturdu oğlanı üzerimöe alıp Almanyay götürecem. Hemokusun hemde malımız onakalsın diye. yazık abalacım benim bu konu yüzünden neler çekti ne eziyetlere katlandı.Ensonunda dedi siz beni öldürsenizde ben bu çocuğu vermem.Almanyaya şikayet ederimsizi diyerek korkuttu.
Senin eşin senin yanındaymış madem ne hakla çocuğunu alır.Ablamın kocası tamamıyle annesinin tarafındaydı. Zaman oldu şiddete uğradı.genede vermedi.
Eşinle konuş bu konuyu.....
Ve canınıda hiç sıkma sen güçlü görünki onlar korksun..Kimseiçin insanın canından vazgeçmesine değmez.

Son düzenleme:
bende göndermiyorum ama dedimya kaynanamın evinde oturuyoruz dolayısıyla kapı aynı oda kapısı gibi kilit filan yok istediği gibi çıkıyor yukarı gidiyorum ordan almaya çok fena ağlıyor yapışıyor babaanesine gelmek istemiyor bırak dursun burda diyincede ne yaparsam yapıyım gelmiyor....

vala ben anlamadım şimdi kımın cocugunu kıme vermıyo :uhm:
nası vermez
ne hakla anlayamadım
siz nası susuyosunuz sabredıyosunuz bu duruma onuda anlayamadım:uhm:

kafamçokkarıştı

ben olaya tam vakıf olamadım yaa.anladığım kadarıyla onların evinde yaşıyorsunuz nasıl olurda oğlunu göstermez onu anlamadım aynı evin içinde...biryerde birşeyleri atlıyorum ama neyi?

vicdan olacak bir insanda ..oda bir anne ama nasıl bir anne..nasıl bir vicdan ..çocuğu öz annesinden soğutmak...

bir an önce ayrı eve çıkın canım siz..imkanları toparlayınca ..rabbim yardımcın olsun

şimdi çıkacağım bir daha onu almak için ama ya gelmeyecek eminim sizce çekilirmi geceleri bile orda kalıyor oğlum bana sen başka bebek al anne diyor düşünebiliyormusunuz 3 yaşındaki oğlum bana böyle diyor:((((((((((

valla ister kanser olsun ister ölüm döşeğinde yatsın
bana okadar çile çektircek bide çocuğumu alcak
onu mafvederim
benım doğurdum çocuğa nasıl sahip çıkar
herşeyın bı kararı var çok ileri gitmiş

alın çocuğu kapaıtın kapıyı ne hali varsa görsün

off çok sinirleniyorum böle şeylere ya

bende göndermiyorum ama dedimya kaynanamın evinde oturuyoruz dolayısıyla kapı aynı oda kapısı gibi kilit filan yok istediği gibi çıkıyor yukarı gidiyorum ordan almaya çok fena ağlıyor yapışıyor babaanesine gelmek istemiyor bırak dursun burda diyincede ne yaparsam yapıyım gelmiyor....

Pardon anlamamışım ben..
Kapınızı kilitleyin,üst kata çıkamasın çocuk sizden habersiz..

Ama tatlim o zaman senin sorunun Kayinvalidenle degil cocugunla....

Cocuk öyle aglayinca feryad edince babaannesinin birak dursun aglatma demesi cok normal....Bende izine gittigim zaman kizlarim benden cok Babaannelerine yapisiyor...gel kizim suraya gidelim buraya gidelim dedigim zaman...yok anne sen git ben babaannemle kalicam diyorlar...buna aslinda dedigim gibi kötü birsey yokki

Ha cocugnu sana karsi dolduruyor senden sogutmak istiyorsa isler degisir dedigim gibi....o zaman en güzelimi ayri eve cikin arkadasim...ayni evde oldugun müddet hicbirsey yapamazsin.

iki katlı ev ama aynı binada oldğu için alt tarafın kapısı oda kapıları gibi yani bizim oturduğumuuz katın kapısı neyse şuan oğlumu aldım yanıma şimdi uykusu gelmiş onu uyutayım biraz içim rahatladı ama biliyorumki uyanınca gidecek yina:ı((((

Canım kaynanan üskata çıktığına göre evlerinin ayrı dublex değilse tabi.Niye kilit yok evinin kapısındaonu anlamadım.Ayrıca çocuk ağlarsa ağlasın tut kolundan al kucağına çokmu ağladı yapıştır birtane poposuna gene al evine sok.kadın oğlunu dfolduruyor.belki böyle sert çıkarsansesinide çıkaramaz.

ya bir söz vardır,besle danayı bulur anayı diye....hiç merak etmeyin evladınızı sizden asla koparamazlar...size düşen onunla geçirdiğiniz zamanları dolu dolu ve kaliteli kullanmak....
artı böyle intihar filan demeyin,biraz soğuk kanlı olun,sonuçta eşiniz sizinle ,biraz teflon olmayı becereceksiniz....hiç bir şeyi bu kadar kendinize dert etmeyin...taşlar yerine oturur ama siz hasta olduğunuzla kalırsınız...değmez...

Torunuyla ilgilenmesi,torunun onu sevmesi normal bişey,
ama k.validen,z çocuğu kullanarak sizi üzmeye çalışıyorsa
iştee burda dur deyin...
kimin çocunu kime karşı kulllanıyor:umursamaz:
sizde kendinizce çözümler üretin,
çocuğunuzla çok fazla vakit geçirin mümkün olduğu kadar gitmesini engelleyin
ama sıkarak değil tabii,eğlenceli vakitlerle oyalayın

Oğlunu almana sevindim.uyanınca gidecekmi? Nasıl gider? sen buna nasıl izin verirsin.Ağlar ağlar susar. Çocxukların herdediği yapılmaz. Biz 4 kardeştik az dayak yemedik annemden... Ama hepimizde iyi kötü okuduk maşallah..Psikolojilerimizde şükür iyi...

iki katlı ev ama aynı binada oldğu için alt tarafın kapısı oda kapıları gibi yani bizim oturduğumuuz katın kapısı neyse şuan oğlumu aldım yanıma şimdi uykusu gelmiş onu uyutayım biraz içim rahatladı ama biliyorumki uyanınca gidecek yina:İ((((

Taşınma imkanınız yoksa hemen kilit yaptırın..
Çocuğunuzla hep oyunlar oynayın,güzel vakit geçirin..
Kafanıza çok takmayın,dediğim gibi çocuk işte yüz bulduğu yere gitmek istiyor..:ecrin_bebek:

Back
X