Canimin ici SAKIN SAKIN boyle seyler yapma o can sana emanet(( Sen anne olsaydin ve vefat etseydin kizin senin ardindan vucuduna senin yaptiklarini yapsaydi ne dusunurdun?Hepimizin ailesi var ya da yok ...Canim sen hayatin daha cok basindasin benim yasima geldiginde nice zor acilar yasayinca bunun gibi daha neler gelip gececek.Cunku annesini kaybeden ne ilk ve de ne son insan olacaksin.ilerde gecmise bakip keske vucuduma bunlari yapmasaydim diyeceksin cunku olgunlasacaksin.Bunun icin ki bizler bireyiz....Yaptigimiz her hareketten sorumluyuz.Ailemiz,bedenimiz,irkimiz,cinsiyetimiz...Hepsi bize verilmis...Pazara gidip ben su aileyi secmek isterim su cinsiyette su boyda su zekada olmak istiyorum diye secmedigimize gore demek ki bu dunyada degistirebilecegimiz ve degistiremeyecegimiz durumlarla imtihandayiz.Gelen her bebek ve giden her canli bu dunya sahnesinde bir yolcudur.Ama Bir otobuste giden birisi nereye gittigini bilir biz de bu dunya yolculugunda nereye gittigimizin farkinda olmaliyiz.Eger annesizlik babasizlik kotu olsaydi Kainatin sevgilisi Peygamber Efendimiz bu sekilde olmazdi.Demekki Bizi yikmayan dert bizi guclendirir.Yikilmayacagiz.Cunku senin gibi tatli,akilli,iyi kalpli,annesine vefali bir kizin bu dunyada vazifesi var.Bir bitki gibi gelip yok olmak degil.Ayaklarinin uzerinde durup insan yetistirmek.Hepimizin ayni vazifesi var.Mezarimiz tek.Allaha karsi herbirimiz ayri birer kullariz.Yoksa hepimiz yedik ictik ve by by....Degilki bu muazzam sistem sadece karnimizi doyuralim,yatalim,icelim,olelim diye kurulmamis ki....Bu alemin bir Yaraticisi var ve bize verdigi nimetleri var karsiliginda onu tanimamizi bilmemizi anlamamizi istiyor. belki perde kalksa ve annen yasasaydi bilemeyiz daha cok acilar cekecekti ve su an gunahsiz gitti insallah o zaman gunahi olacakti...Benim dedemin 3 oglu var 2si hayatta ama birisi genc yasinda vefat etmis.Dedem cok aci cekmis ama insallah genc yasinda trafik kazasi oldugu icin gunahsiz gitmistir.Fakat 2 dayim alkolik sacma sapan bir yasantilari var.Yasamlari inkar ve alkolle dolu...Alkolden ufacik bir rahatsizlik duymuyorlar.Simdi genc yasinda eceliyle vefat eden dayim yasasaydi bu iki dayim gibi olsaydi mi yoksa ?
Gercekten isteyerek yapmiyorum ki ... hagirlisi buymus diye belki bu ölumu kabullenmem gerek ama ben yediremiyorum...