• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölmek istiyorum....

Babygirlll

Sevilde Sevme,Ağlama ağlat ;)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
159
267
18
Meraba ben 7 ay önce boşandım.Annemlerle yaşıyoruz.Ailem çok baskıcı tutucu.Sürekli evdeyim.Ne arkadaşım var Ne kimsem.Evet evliyken mutlu değildim.Ama bu hayattansa keşke ayeılmasamydım,diyorum.Okadar baskıcı ki özellikle babam telefonumu dahil kontrol eder.Bi çıkış yol bulamıyorum.Benimle birlikte evlenen çok mutlu olan arladaşlarım var onları düşününce kafayı yiycek gibi oluyorum.4 ay evli kaldım.21 yaşındayım.Kapının önüne dahi zor çıkarım.Ömür boyu böyle yaşıcam galiba.Bazen ölmeyi çok istiyorum.Evlenincede baskının iki katını gördüm fakat en azından kendime ait bi evim vardı.Şimdi bi odam bile yok.Genede çok Şükür.Napıcam hiç bilmiyorum.

İşe girip çalışacaksınız.Esir kampı değil sonuçta orası... Evlenirken ailenizin rızası olmadan mı evlendiniz ?

İşe girip çalışacaksınız.Esir kampı değil sonuçta orası... Evlenirken ailenizin rızası olmadan mı evlendiniz ?
Esir kampı malesef ailem asla çalıştırmaz.Çalıştırmıyor.Maddi sorunumuz yok ama bnde çok istiyorum.İzin yok.Rızaları vardı.Görücü usuluyle evlndim.

Acik ögretimden okuluna devam et. Bu sirada babani ikna et bir ise başla.Calistiktan sonra arkadaslarin olur ama arkadaşlarinida iyi seç.
21 yaşinda bosandin da kac uaşinda evlendin?

Esir kampı malesef ailem asla çalıştırmaz.Çalıştırmıyor.Maddi sorunumuz yok ama bnde çok istiyorum.İzin yok.Rızaları vardı.Görücü usuluyle evlndim.
Hangi kafa ile sizi koştur koştur evlendirdiler !?!? Boşanma sebebiniz nedir ? Hiç mı araştırılmadı bu şahıs ?

ölmek isteyecek seviyeye geldiyseniz kaybedecek bir şeyiniz kalmamış demektir,
o zaman sizi daha cesur olmaktan alıkoyan şey ne?
yani ben işe girip çalışacağım derseniz ne yaparlar, öldürmezler değil mi, ki siz onu bile göze almışsınız,
iş arayın, yarı açık cezaevlerindeki mahkumlar bile sizden daha özgür.

Sabır edin sabır acıdır lâkin meyvesi tatlıdır onun için sabırla duayla inşallah bu zor sıkıntılı günlerinde geçecek unutma hiçbir sıkıntı dert insanda ebedi kalmaz .Rabbim yâr ve yardımcınız olsun amin inşallah

Acik ögretimden okuluna devam et. Bu sirada babani ikna et bir ise başla.Calistiktan sonra arkadaslarin olur ama arkadaşlarinida iyi seç.
21 yaşinda bosandin da kac uaşinda evlendin?
Aslında 20 yaşında boşandım yeni 21 oldum.19 yaşında nişanlandım.20de evlendim 4 ay sonra ayrıldm.

Meraba ben 7 ay önce boşandım.Annemlerle yaşıyoruz.Ailem çok baskıcı tutucu.Sürekli evdeyim.Ne arkadaşım var Ne kimsem.Evet evliyken mutlu değildim.Ama bu hayattansa keşke ayeılmasamydım,diyorum.Okadar baskıcı ki özellikle babam telefonumu dahil kontrol eder.Bi çıkış yol bulamıyorum.Benimle birlikte evlenen çok mutlu olan arladaşlarım var onları düşününce kafayı yiycek gibi oluyorum.4 ay evli kaldım.21 yaşındayım.Kapının önüne dahi zor çıkarım.Ömür boyu böyle yaşıcam galiba.Bazen ölmeyi çok istiyorum.Evlenincede baskının iki katını gördüm fakat en azından kendime ait bi evim vardı.Şimdi bi odam bile yok.Genede çok Şükür.Napıcam hiç bilmiyorum.

Öncelikle tövbe diyin herşeyin üstesinden gelebilirsiniz eşinizle boşanma sebebiniz nedir?

Öncelikle tövbe diyin herşeyin üstesinden gelebilirsiniz eşinizle boşanma sebebiniz nedir?
Ailemi sevmediği için beni hep arada bırakıyodu göndermiyodu onlara.Gerçi benide sevmemiş.Sözel şiddet.Annesi , ve kendisinin dengesiz bi insan olmasından dolayı,Ben onun sırlarını kötü alışkanlıklarına katlanıp kimseye söylemezken o bana aileme gitmeyi çok gördü.Benden 10 yaş büyük olmasına rağmen hep olgun davranan ben oldum.Dayanamadım kendimi ezdiremedim ayrıldık.

Son düzenleme:
21 yasinda evde oturulur mu?
Bir sekilde aileni ikna et calis..baski kur sen de onlarin uzerinde madem olumu dusunuyorsun.

Tek çarem yeniden evlenmek.Hiç çevrem olmadığı için Buda zor sanki ömür boyu yalnız kalacak gibi hissediyorum.

Ailemi sevmediği için beni hep arada bırakıyodu göndermiyodu onlara.Gerçi benide sevmemiş.Sözel şiddet.Annesi , ve kendisinin dengesiz bi insan olmasından dolayı,Ben onun sırlarını kötü alışkanlıklarına katlanıp kimseye söylemezken o bana aileme gitmeyi çok gördü.Benden 10 yaş büyük olmasına rağmen hep olgun davranan ben oldum

Bak tatlım evliliğin başlarında böyle olur bence yanlış birşey ama bazı aileler gelin kızları göndermek istemezler işte nebilim kafasını yıkarlarda şöylede böylede diye ama daha çok gençsin benim gibi erken yaşta evlilik yapmışsın tahminimce evdeki baskıdan kurtulurum düşüncesi ile yanlış zamanda yanlış bir evlilik olmuş ki boşanmakta istiyorsun allah yardımcın olsun.

Back
X