Ölmek istiyorum

Şükür ki büyük bir yanlıştan döndünüz.
Yavrularınızın, hayatınızın kıymetini bilin bundan sonra. Ve lütfen o kocanız olacak şuursuz adamdan da bir an önce ayrılın. Evlatlarınızla güzel bir hayat kurun kendinize.

Şans sizinle olsun...

Ne demisler "beklentiler sadece uzer " kendinize gelin "ben gucluyum" diye tekrarlayin ve boyle oldugunuzunda farkina varin. Cocuklarinizin yuzune bakin ve daha cok guclenin onlar icin ne kadar guzel seyler yapabiliceginizi dusunun ve hayat isigi olarak sadece onlar var. Siz bi annesiniz vicdaninizi dinleyin

Konu dışı olacak ama sen nasıl oldun, nasılsın ?

Kayserideyim ben elim her işe yatkın ama öyle birşey bulamadım reçeller menemenler soslar herşeyi yapıyorum ama asker eşim lojmanda oturuyorum burdan dışarıya da iki çocukla pek çıkamıyorum

Yahu kosgebe başvursanıza
Ev hanımlarına geri ödemesiz 30 bin tl hibe veriyorlar
Açarsınız küçük bir dükkan çocuklarınıza da bir köşe yaparsınız hem çocuklarınızla ilgilenir hem kendi kazancınızı sağlarsınız. Artı ins.. gibi sosyal ağlardan da tanıtımınızı yaparsınız.

Sen annesin böyle bir lüksün yok arkadaşım ,bak çok hastayım şuan boğazım şişmiş yine de kalkıyorum yataktan zor bela ,kim bakar bizim gibi biz im çocuklarımıza canım

Sen annesin böyle bir lüksün yok arkadaşım ,bak çok hastayım şuan boğazım şişmiş yine de kalkıyorum yataktan zor bela ,kim bakar bizim gibi biz im çocuklarımıza canım
kimse ama kimse bakmaz.anne demek hayat demek durmadan dinlenmeden calismak demek.iki kizim var biri 4 aylik biri iki bucuk yasinda.hayatimin anlamlari yasam kaynaklarim ikiside oyle muhtac ki anneye.anneysen eger asla pes edemessin..niceleri anne olmak isteyip olamiyor kiymetini bil konu sahibi! annelik nimet tir Allaha sukret ve dik dur sen annesin kendine gel...

Ölmeyi istemek en kolayı tabi kaçış yolu. Hiçkimsenin hayatı güllük gülistanlık değil herkes bir şekilde hayat savaşı veriyor bence siz kolaya kaçmanın yolunu arıyorsunuz. Madem eşinizle sıkıntılar vardı bu çocuklar havadan gelmediya size? Madem o kadar eziyet çekiyordunuz. ailenizde problemli neden başka seçenekler aramadınız. Okuyup çalışmak gibi? Bence şuanda da kendinizi biran önce toparlayıp çocuklarınıza bir bakıcı ayarlayın ve çalışıp para biriktirin eşinizden ayrılın kendinize yeni bir hayat kurun.

Meraktan hızla sayfaları okuyordum bir yorumuna denk gelirim diye ..ne kadar bencil bir kadınsın sen ? Ben babamı 29 yaşında kaybettim ,yastığımın altında son giydiği tişörtle uyuyorum .bir elim yastığın altındaki tişörtte ,sabaha kadar ağlıyorum ..özlüyorum deli gibi ..

Senin çocukların daha küçücük ..kimin eline kalacaklar , napacaklar, nasıl büyüyecekler düşünüyor musun ? Bırak kendini düşünmeyi , al çocuklarını , doğru sığınma evine .. avukat bir üye yardım talebinde bile bulunmuş ,niye işi yokuşa sürüyorsun ? Boşan , al nafakani, annene yakın bir yere taşın ,çocukların bakımı için yardım iste, çalış hayatını kur ..ne güzel öyle bedavadan ölmek ..yaşamak pahalı çünkü ..bir koca iki de çocuk derdi çekeceksin ..kocayı at başından ,çocukları da dünyaya getirdiğine göre bakacaksın ,mecbursun ,annesin ..Offf ne desem ki sana ..ofkemi nasıl kussam. ...

Ne kadar kolay yargiliyorsunuz ne yaşadığımı bu hayatta neler yaptığımı nelerin savaşını verdiğini bilmeden

Ofkenizi kusacaksaniz bunu bana yapmayın lütfen işi yokuşa sürdüğümu nerden biliyorsun avukatla görüştüm zaten manevi yardiminiz olmayacaksa eleştirmek için yazı yazmayın bana

Ne kadar kolay yargiliyorsunuz ne yaşadığımı bu hayatta neler yaptığımı nelerin savaşını verdiğini bilmeden

Ha bir de ben gerizekalı değilim eşimle problemler iki çocuktan sonra oldu bile bile çocuk yapmadım okulumu da okudum bitirdim çok şükür çalışın diyorsunuz ya iki çocuğun bakımına en az 1500 TL istiyorlar bazı seyleri dusunmeden konuşmayın

Hanimefendi bunları yapabilmek için önce eşimden ayrılmam gerekiyor onunla evliyken hiç birsey yapamam

Ofkenizi kusacaksaniz bunu bana yapmayın lütfen işi yokuşa sürdüğümu nerden biliyorsun avukatla görüştüm zaten manevi yardiminiz olmayacaksa eleştirmek için yazı yazmayın bana
Sadece eleştiri değil , sığınma evine yada ailene git diye yol gösteriyorum .nesini beğenmiyorsun? İntihar girişimin başarılı olmadı diye "bi dahakine işini sağlama al " diyen esinin tavrından memnunsan sıkıntı yok ..bi dahakine sağlam olur ..

Avukat üye sana ne dedi ? "En az 1500 nafaka alırsın , boşa ! " e bu 1500 çocukların bakımına yeter . Sen de kazandığın parayla evini gecindirir ,gül gibi yaşar gidersin .. hala niye yokuşa sürüyorsun ? Bir sürü insan , senin hayatından endişe duyduk ,kimimiz uyumadı haber bekledi ,birşeyler yapilmaya çalışıldı ... kime bu atar ? O zaman senin bizim fikirlerimize ihtiyacın yok..

Sevişirken,hamile kalırken aklın neredeydi? Ozaman bitirseydin ya herşeyi. Sırf anne olmak için doğur sonra ben öleyim,ben çok kötüyüm bla bla bla. Kendinden başka hiçkimseyi düşünmeyen,sizin gibi insanlar yüzünden kaç yavru sefil..

Ha gerçekten mi ne güzel yol cizmissiniz ben şimdi bu hasta halimle bu psikolojiyi kaldırabilecek durumda olsaydim herşeyi yapardım ama iyi değilim önce bunu anlarsaniz sevinirim dışardan al git çocukları bosan ev bul iş bul bakiciyi da guveneceek birini bulduk nafakayı da aldık ne kolay değil mi herşey bu kadar basit olsaydı elbet birşeyler yapilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…