Buraya neden yazıyorum çünkü hayatımda ailem eşim arkadaş guvenebilecegim beni anlayabilecek derdime ortak olabilecek hiç kimse yok varlar ama yoklar herşeye yeniden başlamak istedim ama cesaretim yok ozguvenim sıfır anksiyete bozukluğum var tedavi görüyorum ama kimse destek olmuyor iyileşmek istiyorum çevrem bunu batırıyor çıkış yolu bulamıyorum iki bebeğim var biri 2 diğeri 1 yaşında bugün bu akşam herşeyi bitirmek istiyorum
İyi olmanıza sevindim ama şunu diyeyim size.
16 yaşındayım,annemi yaklaşık 3 ay önce bir kazada kaybettim ve şuan öyle bir boşluktayım ki. Eğer annem intihar etseydi onu asla affetmezdim. O küçücük çocukların size nasıl ihtiyaçları olacak kim bilir?
Ve lütfen hastanelerin onkoloji bölümlerine gidin, orda insanın canının ne kadar tatlı olduğunu daha iyi anlarsınız.
Kayserideyim ben elim her işe yatkın ama öyle birşey bulamadım reçeller menemenler soslar herşeyi yapıyorum ama asker eşim lojmanda oturuyorum burdan dışarıya da iki çocukla pek çıkamıyorum
kimse ama kimse bakmaz.anne demek hayat demek durmadan dinlenmeden calismak demek.iki kizim var biri 4 aylik biri iki bucuk yasinda.hayatimin anlamlari yasam kaynaklarim ikiside oyle muhtac ki anneye.anneysen eger asla pes edemessin..niceleri anne olmak isteyip olamiyor kiymetini bil konu sahibi! annelik nimet tir Allaha sukret ve dik dur sen annesin kendine gel...Sen annesin böyle bir lüksün yok arkadaşım ,bak çok hastayım şuan boğazım şişmiş yine de kalkıyorum yataktan zor bela ,kim bakar bizim gibi biz im çocuklarımıza canım
Helal olsun sana be ..Size özelden telefon numarami yaziyorum.
Meraktan hızla sayfaları okuyordum bir yorumuna denk gelirim diye ..ne kadar bencil bir kadınsın sen ? Ben babamı 29 yaşında kaybettim ,yastığımın altında son giydiği tişörtle uyuyorum .bir elim yastığın altındaki tişörtte ,sabaha kadar ağlıyorum ..özlüyorum deli gibi ..Hepinizden özür dilerim dün gece içtim çocuğumun yanına yattım ağladı beni ilaçlar kusturmaya basladi tüm midem bosalana kadar kustum eşim geldi sesime doktorumu aradı hastaneye götürdü beni şimdi evime geldim polise ifade verdim doktorumla konuştum yarın yine terapi için çağırdı çok pişmanım çocuklarımın yüzüne bakamıyorum esimde bir ton laf saydı bu dahakine daha sağlama al işini dedi
Ölmeyi istemek en kolayı tabi kaçış yolu. Hiçkimsenin hayatı güllük gülistanlık değil herkes bir şekilde hayat savaşı veriyor bence siz kolaya kaçmanın yolunu arıyorsunuz. Madem eşinizle sıkıntılar vardı bu çocuklar havadan gelmediya size? Madem o kadar eziyet çekiyordunuz. ailenizde problemli neden başka seçenekler aramadınız. Okuyup çalışmak gibi? Bence şuanda da kendinizi biran önce toparlayıp çocuklarınıza bir bakıcı ayarlayın ve çalışıp para biriktirin eşinizden ayrılın kendinize yeni bir hayat kurun.
Meraktan hızla sayfaları okuyordum bir yorumuna denk gelirim diye ..ne kadar bencil bir kadınsın sen ? Ben babamı 29 yaşında kaybettim ,yastığımın altında son giydiği tişörtle uyuyorum .bir elim yastığın altındaki tişörtte ,sabaha kadar ağlıyorum ..özlüyorum deli gibi ..
Senin çocukların daha küçücük ..kimin eline kalacaklar , napacaklar, nasıl büyüyecekler düşünüyor musun ? Bırak kendini düşünmeyi , al çocuklarını , doğru sığınma evine .. avukat bir üye yardım talebinde bile bulunmuş ,niye işi yokuşa sürüyorsun ? Boşan , al nafakani, annene yakın bir yere taşın ,çocukların bakımı için yardım iste, çalış hayatını kur ..ne güzel öyle bedavadan ölmek ..yaşamak pahalı çünkü ..bir koca iki de çocuk derdi çekeceksin ..kocayı at başından ,çocukları da dünyaya getirdiğine göre bakacaksın ,mecbursun ,annesin ..Offf ne desem ki sana ..ofkemi nasıl kussam. ...
Ne kadar kolay yargiliyorsunuz ne yaşadığımı bu hayatta neler yaptığımı nelerin savaşını verdiğini bilmeden
Yahu kosgebe başvursanıza
Ev hanımlarına geri ödemesiz 30 bin tl hibe veriyorlar
Açarsınız küçük bir dükkan çocuklarınıza da bir köşe yaparsınız hem çocuklarınızla ilgilenir hem kendi kazancınızı sağlarsınız. Artı ins.. gibi sosyal ağlardan da tanıtımınızı yaparsınız.
Sadece eleştiri değil , sığınma evine yada ailene git diye yol gösteriyorum .nesini beğenmiyorsun? İntihar girişimin başarılı olmadı diye "bi dahakine işini sağlama al " diyen esinin tavrından memnunsan sıkıntı yok ..bi dahakine sağlam olur ..Ofkenizi kusacaksaniz bunu bana yapmayın lütfen işi yokuşa sürdüğümu nerden biliyorsun avukatla görüştüm zaten manevi yardiminiz olmayacaksa eleştirmek için yazı yazmayın bana
Avukat üye sana ne dedi ? "En az 1500 nafaka alırsın , boşa ! " e bu 1500 çocukların bakımına yeter . Sen de kazandığın parayla evini gecindirir ,gül gibi yaşar gidersin .. hala niye yokuşa sürüyorsun ? Bir sürü insan , senin hayatından endişe duyduk ,kimimiz uyumadı haber bekledi ,birşeyler yapilmaya çalışıldı ... kime bu atar ? O zaman senin bizim fikirlerimize ihtiyacın yok..Ha bir de ben gerizekalı değilim eşimle problemler iki çocuktan sonra oldu bile bile çocuk yapmadım okulumu da okudum bitirdim çok şükür çalışın diyorsunuz ya iki çocuğun bakımına en az 1500 TL istiyorlar bazı seyleri dusunmeden konuşmayın
Avukat üye sana ne dedi ? "En az 1500 nafaka alırsın , boşa ! " e bu 1500 çocukların bakımına yeter . Sen de kazandığın parayla evini gecindirir ,gül gibi yaşar gidersin .. hala niye yokuşa sürüyorsun ? Bir sürü insan , senin hayatından endişe duyduk ,kimimiz uyumadı haber bekledi ,birşeyler yapilmaya çalışıldı ... kime bu atar ? O zaman senin bizim fikirlerimize ihtiyacın yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?