Ölmek istiyorum

Konuş konuş böyle gerçekten anlamıyorsun anlasaydın böyle yazmazdin

Öldügünüzde anlamaya gayret ederim.
Çünkü siz suan 12 bin tl maaş alabilecek düzeyde bir bayansınız.
Kendiniz konunuzda yazmıştınız.
Siz dayak yerken çocugunuzun bu duruma şahit olmasına gönlünüz el veriyorsa oturup düşünün nerede hata yaptıgınızı.
Ben annesi şiddet gören bir ailenin çocuguyum.
Babam annemizi dövdügünde her şahit oldugumuzda duvar dibine geçip kardeşlerimle birbirimize bakıp ağlamaktan başka ellerinden bir şey gelmeyen, hatta annesi dayak yerken dışarı çıkıp birine sırf biz de dayak yeriz diye haber vereyemen çocuklardık, anlatabiliyorumdur umarım.
Kulak zarının patlamışlıgı vardır.
Sırf annesi degil, bizlerin de ara ara fiziksel şiddet gördüğü (psikolojik şiddeti saymıyorum bile) bir ailede büyümeye çalışan masumlardık.
Babamın saçma sapan küfürleri ve bagırmalarına yıllarca maruz kaldık.
Şimdi ne mi oldu ?
Babam duruldu.
Bizler büyüdük ellerimiz ekmek tuttu, evlendik çoluk çocuk sahibi olduk ama babamıza öfkemiz hiç ama hiç geçmedi.
Şimdi biraz da siz anlamaya çalışın beni.
Bakalım kolaymıymış bekara karı boşamak.

Ne kötü siz ANNEM diyorsunuz ama falasef biz bunlara annecik diyoruz , 9 ay karnında taşımakla anne olduğunu düşünen ve evladına ölün gelir demesi ne korkunç . Henüz anne olmanın ne demek olduğunu bilmeyen bir insan ki maalesef insan diyorum aslında bunu bile hak etmeyen lafta bir annecik . Sizin adınıza üzüldüm hem ailen yok hem kocan yok allah yardımcın olsun .

Kimse durumunuzu hafife almıyor bence ki gerçekten üzücü yaşantınız inşallah boşanır kurtulursunuz.
Ancak siz bunları yaşarken başka bir üyeye kendi yaptığınız şeyin tavsiyesini vermeniz doğru değil.
Çünkü sizin yaptığınız da doğru değil biliyorsunuz.

Canım baştan böyle yazsaydın keşke daha iyi olur du evet 12 bin TL ye kadar maaş alma şansım olacak Allah in izniyle ama önümde zaman var sınavlar var biraz zaman lazım kısacası şu an o parayı alsam zaten saniye durmam konumu okumuşsun teşekkür ederim ben çocuğumun korkak bozuk bir psikoloji ile yetişmesinı asla istemeyiyorum zaten ben yeni doğum yaptım bebeğim 6 aylik ve şuan işi bıraktım çalışmıyorum onu da geçtim zamanında belki mutlu oluruz diye evim için kredi çekmiştim şimdi o borç var benim adıma hacizlik oldum hamileyken calistigim da banka parama el koydu yani çocuğumu hiç bir yere bırakıp çalışamıyorum çalışsam da ne çocuğuma bakıcı tutabilirim ne de evin geçimini sağlayabilirim o yüzden bebeğim biraz büyüsün diye bekliyorum beklerken yazdığın gibi öldürülmezsem cani kocam tarafından boşanacam ama şuan ne maddi ne manevi dayanağım yok Allah tan başka elimi açacağım kimsem yok

Kadın dernekleri ne yapıyor acaba .? Kocasından şiddet gören , maddi sıkıntı içinde olan, elinde mesleği olmayan kadınlar için neden doğru düzgün dernekler yok, varda hiç mi haberimiz yok . Belediyelerde ücretsiz kurslar var . İzmir belediyesinde var diğer illeri bilmiyorum . Kursa gitmek isteyen bayanlar için birde kreş imkanı olsa daha çok kadın meslek sahibi olur ve bu gibi durumlarda maddi kazanç sağlamış olurlar.

Bahsettiğin örgütün adı Gulabi Gang. Merak edenler araştırabilir. Bence Türkiye gibi erkek egemen tüm medeniyetlerin (lafın gelişi medeniyet diyorum) bunun gibi bir örgüte ihtiyacı var. Bu kadınların eli sopalı. Mecazi anlamda değil ellerinde gerçekten sopa taşıyorlar. Özellikle ırza geçme, kadına şiddet olaylarında, erkek yanlısı polis ve yargının hiçbir şey yapmadığı, kadının ailesi tarafından bile korunmadığı durumlarda ellerindeki sopalarla suçu işleyen kişiyi bulup dövüyorlar. Bize de elinize sağlık demek düşüyor.

Aynen öyle ne yazık ki sorsan Hepsi çok fedakar suçlu benim

Sağlasın arkadaşım araştırıcam bu grubu evvel ellerine ve yüreklerine sağlık.

Çok sevindim iyi olmanıza aklım sizde kalmıştı dua ettim hep. Lütfen bir daha değmez o koca müsveddesi yüzünden kendinize de yavrularınıza da kıymayın. En kısa zamanda ya o adam düzelir aklına başına gelir ya da siz ondan kurtulursunuz inşallah ne diyelim...

Canim birak her seyi önce sen sen sen... Ve evlatlarin vicdan azabi da cekme sukur ki hayattasin bundan sonrasina bakalim.

Bebekler daha ya bunu nasıl dusunebilirsin benm annem 48 yaşında hasta yatağında kardeşim için 12 yaşında sen kendini kurtardım bana birşey olursa kızıma kim bakacak diye ölümü beklerken göz yaşı doktu de senin şu yaptığın simariklik. 23 yaşındayım annem vefat etti ve anne diye ağlıyorum hala sabilere yaptığın resmen eziyet

canım ansiyete bozuklugu düşünce bozuklugu demektir.Bu yüzden ölümü düşünüyorsun yani hastalığının etkisinden.İlaç kullanıyorsan ondanda olabiliryor bazen içindeki kullanım kılavuzuna mutlaka göz at.İyleşeceksin sabret ve Allaha güven sakın aklından böyle bişey geçirme iyleşince güleceksin bu günlere bebeklerini düşün.bir sen daha gelmez bu dünyaya

İyi olmanıza sevindim ama şunu diyeyim size.
16 yaşındayım,annemi yaklaşık 3 ay önce bir kazada kaybettim ve şuan öyle bir boşluktayım ki. Eğer annem intihar etseydi onu asla affetmezdim. O küçücük çocukların size nasıl ihtiyaçları olacak kim bilir?
Ve lütfen hastanelerin onkoloji bölümlerine gidin, orda insanın canının ne kadar tatlı olduğunu daha iyi anlarsınız.

Çocuklarım için şiddete hakarete aldatılmaya katlanıyorum diyen onca insan varken siz 2 günahsız sabi olmasına rağmen herşeyden nasıl vazgeçiyorsunuz tüm dunyanın yükü omzunuza binse evlatlarınıza sarılıp güç almak varken onları yüzüstü bırakmak neden?

Keske ne yapmak istiyosaniz bebkleri yapmadan yapsaydiniz tedavinizi olsaydiniz simdi kendinizi degil onlari dusunerek hareket etmek zorundasiniz herseyin tedvisi var birakmayin kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…