Ölmek istiyorum

Konu dışı olacak ama sen nasıl oldun, nasılsın ?

Sorduğunuz için teşekkür ederim iyiyim aslında ama duygularım çok değişken olduğu için bazen fena bunalıyorum her şeyden.
Derslerime kafayı veriyorum ama onları da pek yapamıyorum, elimden geleni yapmaya uğraşıyorum

Icinizde bu kadar kotulukle nasil yasayabiliyorsunuz ...

Hanimefendi bunları yapabilmek için önce eşimden ayrılmam gerekiyor onunla evliyken hiç birsey yapamam

Bakın bunları yapmam için önce eşimden ayrılmam gerekiyor dediniz. Sonra eşimden ayrılmak ve o süreci yaşamam için iyileşmem gerek dediniz. Ama sizi asıl bu duruma getiren kişiyle aynı evde bulunduğunuz takdirde iyileşmeniz zaten gecikecektir. Sizi ve yaşadıklarınızı anlamak mümkün değil biliyorum. Amacım sizinle laf yarıştırmak değil size yardımcı olmak inanın. Lütfen bir an önce o adamdan kurtuulun emin olun siz ne kadar etkileniyorsanız çocuklarınız da bu huzursuzluktan annelerinin mutsuzluğundan o kadar etkileniyor. Daha sonra bahsettiğim şeyi yapıp kendi işinizin patronu olur, aynı zamanda çocuklarınızı da kimseye emanet etmeye gerek duymadan kendiniz onlarla ilgilenebilirsiniz, küllerinizden yeniden doğabilirsiniz. Lütfen değerlendirin bu yorumumu. Allah sıkıntılarınızı tez vakitte aydınlığa çıkarsın inşallah

Kendi Canını kendin mi verdinde son verirken kafana göre davranıyorsun?
Yapamıyorum ne demek?
Başaramıyorum ne demek?
Ölümden baska herseye çare varken bittim tükendim ne demek?
Azarlamıyorum hakaret etmiyorum sadece silkelen kendine gel.
Bizde güllük gülistanlık yasamıyoruz.
Diziler gibi sosyal medyalar gibi değil hiçbirimizin hayatı.
Hepimiz hergun neler nelerle uğraşıyoruz?
Ama elim var ama ayağım var gözüm görüyor.
Şükrediyoruz. Verdiklerine ve en önemlisi vermediklerine.
Biraz dolaşsana şu sitede derdin yokmuş gibi.
Hergün bir yakını vefat edenler,çocuklarını kaybedenler,iflas edenler,aldatılanlar ve sahip olduğunuz en güzel 2 şey olan o evlatlarınız için hergün Allah'a dua edenler.
Kendinize gelin lütfen hiç bir sorun çözümsüz değildir.
Herkesin derdi kendine büyüktür ama büyük kelimesi yetersiz kaldığı için YÜCE dediğimiz Allah'ımız vardır.
İmtihanların var belliki şikayet,isyan ve pes etme Allah'a sığın çocuklarına sarıl.Kimsenin seni anlamasına gerek yok. Allah'a anlat derdini tasanı .Bütün dertlerin devası ondadır.

Bu arada annem 2 yasında iken annesi vefat ettiği için her anneli şarkıda hala ağlar birkaç sene sonra kendisi 50li yasına girecek.
Anne acısı farklı bişey bilin istedim.

Aileniz zengin ise ayri ev tutsunlar size ozaman baska bir sehirde?
Birde bazen insanlar olaya genis acilardan bakmiyor veya bakamiyor. Cunki problemlere boguluyor cözümlere odaklanamiyor. Herzaman hersey icin bir umut vardir unutmayin. O umudu görmek bizim elimizde..oturup kendimize acimayalim. İnsani aci degil kendine acimak yorar daha cok. Hakkinizda hayirlisi olsun umarim en kisa surede cözüm yollari size acilir

kadın hasta, tedavi oluyor. biraz daha sağ duyulu ve vicdanlı olun lütfen çok zor olmasa gerek.

Size burada atip tutanlara lutfen aldirmayin her insan kendi hayatini yasiyor kimse kimsenin yasadiklarini bilemez kaldi ki anksiyete tedavisi goruyorsunuz bilirim ne kadar zor oldugunu sirtinizi terleten yureginizi daraltan o zamanlari cok iyi bilirim. Sizi bencillikle suclayan anneliginizi yargilayanlari lutfen kafaya takmayin emin olun kimse mukemmel degil ve insanlara sicak yatagindan baskasina atip tutarak kendi egolarini tatmin etmek daha kolay geliyor.

Size bir arkadasimin annesini anlatmak istiyorum. Simdi eminim dunyadan daha guzel bir yerdedir cunku oyle yerler icin yaratilmis bir kadindi. 3 yasinda iki cocukla kocasi ölünce kimsesi yok diye ablasının yanina geliyor Bulgaristan'dan bu ulkeye bes parasiz yeni bir hayat kurmak icin. Ama ilk gecede kapinin önüne konuluyorlar. O kadin tek basina dikis dikerek bir ev kurdu iki cocugunu okuttu universiteye yolladi. Cok zorluk cekti yol parasi vermemek icin hep yürüdü. Evlenmek isteyenler oldu cocuklarini hor görürler diye evlenmedi ahlaksizlik yapanlar yalniz bir kadin oldugu icin iftira atanlar oldu hicbirine boyun egmedi. Cocuklarinin mezuniyetini goremeden vefat etti. Ama eminim bir yerlerden görüyordu.
Bir kadin yaninda hicbir destekcisi yokken meslegi sadece dikis dikmekken basardi bunlari. Mekani cennet olsun kabri nurla dolsun.
Bu hikayeyi size umut olsun diye anlattim.
Varlik icinde yokluk ceke ceke surekli sindirilerek dunyaya farkli bakar olmussunuz maalesef. Hastaliginiz da cabasi. Hayatinizdan vazgececek kadar caniniza tak etmisse artik o evi terk etme zamani gelmistir.
Iyi bir avukat size yardimci olacaktir. Ailenizin maddi durumu iyiymis. Insallah durumu anlatinca size destek cikarlar.
Umarim her sey duzelir, unutmayin ki o iki yavruya sizden baska kimsenin faydasi yok.

Son düzenleme:
arkadaşım güçlü ol OKB hastasıyım 19 aylık kızım kendi annem bile bana tahammül edemiyor evime giremiyorum, makineye çamaşır atıyorum 2_3 kez tersten 2-3 kez düzden yıkıyorum, sokakta hayvan dışkısına basarım diye asalaklar gibi yürüyorum, cep telefonundan şarj kablosuna kadar herşeyi çamaşır suyuyla siliyorum, bu hastalıga yakalanmadan ònce sokak hayvanları için canımı atardım ortaya uyuz köpek eller, kene ayıklar barınaktan dışkı temizlerdim şimdi üstümüze bi hayvan degse kıyafetleri çöpe atıyorum, kedi köpek gördüm mü yolumu çewiriyorum ewet ölümden beter bi hastalık ama kendi canıma kıymakmı aslaaa ilaçlarımı içiyorum sabırla bekliyorum bu bir sınav güçlü dur herşey düzelicek sadece inan

Herkesin herseyin inadina yasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…