- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.029
- 78
Konu dışı olacak ama sen nasıl oldun, nasılsın ?
Sevişirken,hamile kalırken aklın neredeydi? Ozaman bitirseydin ya herşeyi. Sırf anne olmak için doğur sonra ben öleyim,ben çok kötüyüm bla bla bla. Kendinden başka hiçkimseyi düşünmeyen,sizin gibi insanlar yüzünden kaç yavru sefil..
Epey korktum,klavye arkasına geçeyim ben. Daha çok acıdım şimdi..
Hanimefendi bunları yapabilmek için önce eşimden ayrılmam gerekiyor onunla evliyken hiç birsey yapamam
Buraya neden yazıyorum çünkü hayatımda ailem eşim arkadaş guvenebilecegim beni anlayabilecek derdime ortak olabilecek hiç kimse yok varlar ama yoklar herşeye yeniden başlamak istedim ama cesaretim yok ozguvenim sıfır anksiyete bozukluğum var tedavi görüyorum ama kimse destek olmuyor iyileşmek istiyorum çevrem bunu batırıyor çıkış yolu bulamıyorum iki bebeğim var biri 2 diğeri 1 yaşında bugün bu akşam herşeyi bitirmek istiyorum
kadın hasta, tedavi oluyor. biraz daha sağ duyulu ve vicdanlı olun lütfen çok zor olmasa gerek.Sadece eleştiri değil , sığınma evine yada ailene git diye yol gösteriyorum .nesini beğenmiyorsun? İntihar girişimin başarılı olmadı diye "bi dahakine işini sağlama al " diyen esinin tavrından memnunsan sıkıntı yok ..bi dahakine sağlam olur ..
Ben de hastayım ,tedavi görüyorum .. vicdansızlık yaptiğimi da düşünmüyorum ..kadın hasta, tedavi oluyor. biraz daha sağ duyulu ve vicdanlı olun lütfen çok zor olmasa gerek.
Herkesin herseyin inadina yasaBuraya neden yazıyorum çünkü hayatımda ailem eşim arkadaş guvenebilecegim beni anlayabilecek derdime ortak olabilecek hiç kimse yok varlar ama yoklar herşeye yeniden başlamak istedim ama cesaretim yok ozguvenim sıfır anksiyete bozukluğum var tedavi görüyorum ama kimse destek olmuyor iyileşmek istiyorum çevrem bunu batırıyor çıkış yolu bulamıyorum iki bebeğim var biri 2 diğeri 1 yaşında bugün bu akşam herşeyi bitirmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?