- 29 Mayıs 2022
- 71
- 41
- 18
- Konu Sahibi User00000000
-
Ama bu şekilde yaşarsanız arkadaş ya da meşgale bulamazsınız ki...spora gitmeye ne dersiniz? Hem mesgale olur hem psikolojinize iyi gelir hem belki arkadaş da bulursunuzöğlen uyanıp yatana kadar telefonda reels izliyorum.
Para yokAma bu şekilde yaşarsanız arkadaş ya da meşgale bulamazsınız ki...spora gitmeye ne dersiniz? Hem mesgale olur hem psikolojinize iyi gelir hem belki arkadaş da bulursunuz
İşe gir çalış hem çevren olur hem kendini meşgul eder para kazanirsinSosyal hayatım sıfır, arkadaşım sıfır, işim gücüm yok, sosyal zekam yok, öğlen uyanıp yatana kadar telefonda reels izliyorum. Sanal arkadasım bile yok. Kimse beni istemiyor sevmiyor artık çıldırma noktasına geldim. Yargılayacaklar uzak dursun. Elimden helen her şeyi yapıyorum olmuyor hayatım aşırı stabil hiçbir değişiklik olmuyor , en sıkıcı insanın bile bir iki arkadaşı bir iki meşgalesi var ben sıfırı tükettim. Kimsem yok yeter artık ölmekten korkmuyorum çünkü zaten yaşamıyorum!
En iyisi işe girmen çalismanPara yok
Eve kapanmak hiçbir şeye çare olmaz. Yaşınızı bilmiyorum ama vakit geçmeden bir plan yapın okul, iş veya belediyelerin ücretsiz sosyal olanakları var.Sosyal hayatım sıfır, arkadaşım sıfır, işim gücüm yok, sosyal zekam yok, öğlen uyanıp yatana kadar telefonda reels izliyorum. Sanal arkadasım bile yok. Kimse beni istemiyor sevmiyor artık çıldırma noktasına geldim. Yargılayacaklar uzak dursun. Elimden helen her şeyi yapıyorum olmuyor hayatım aşırı stabil hiçbir değişiklik olmuyor , en sıkıcı insanın bile bir iki arkadaşı bir iki meşgalesi var ben sıfırı tükettim. Kimsem yok yeter artık ölmekten korkmuyorum çünkü zaten yaşamıyorum!
Bence de konu sahibi en iyisi işe girmen. Part time da olsa bir yerde çalışsan rutinin tamamen değişir. Canın sıkılmazEn iyisi işe girmen çalisman
Kendi agzinla dile getirmissin sabahtan aksama reels izliyorum hayatini ucus moduna almissin okul sa okumalisin işse calismalisin evde oturup telefonla vakit gecirerek 7 ×24 saat sosyalesemezsin ki yeni insa lar keşfet bulursun bir kafa dengiSosyal hayatım sıfır, arkadaşım sıfır, işim gücüm yok, sosyal zekam yok, öğlen uyanıp yatana kadar telefonda reels izliyorum. Sanal arkadasım bile yok. Kimse beni istemiyor sevmiyor artık çıldırma noktasına geldim. Yargılayacaklar uzak dursun. Elimden helen her şeyi yapıyorum olmuyor hayatım aşırı stabil hiçbir değişiklik olmuyor , en sıkıcı insanın bile bir iki arkadaşı bir iki meşgalesi var ben sıfırı tükettim. Kimsem yok yeter artık ölmekten korkmuyorum çünkü zaten yaşamıyorum!
En kötü ihtimal bir satış danışmanı olun zor değil azcık insan görüp para kazanırsınız. Böyle nereye kadar? İnternetin faydaları da var dil öğrenin youtubedanPara yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?