ölmek istiyorum

jelibon_prenses

:)
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
3.009
2
116
Ankara
kizlar erkekarkadasimla üc gün önce kavga ettik sinirden bir daha yüzümü göremezsin dedim biraz agir konustum iki gün sonra almanyaya gidicem sonra o günden sonra bisey yapmadi dogru dürüst dün aksam ne zaman izin günün grs dedim bisey demedi bügünde msnde veda etmicem sana sana cok kizginim dedi uzak ol dedi almanyaya git gel öyle görselim dedi cok kötüyüm bittimi sizce nasil dayanir bana veda etmeden ben cok aci cekiyorum aradim agladim tas gibi cok sert bende aci cekiyorum diyor ama benim kadar degildir yine agladim ölmek istiyorum dedim sevmiyormusun dedim hadi söyle madem veda etmek istemiyorsun o zaman sevmiyorsun dedim sinir etme beni dedi en sonunda seviyorum ama kizginim dedi yaa cok kötüyümmm simdi yasamak istemiyorum dedim telimi kapatim agliyorum iki gün sonra gidiyorum sositososito:a015:

kizlar erkekarkadasimla üc gün önce kavga ettik sinirden bir daha yüzümü göremezsin dedim biraz agir konustum iki gün sonra almanyaya gidicem sonra o günden sonra bisey yapmadi dogru dürüst dün aksam ne zaman izin günün grs dedim bisey demedi bügünde msnde veda etmicem sana sana cok kizginim dedi uzak ol dedi almanyaya git gel öyle görselim dedi cok kötüyüm bittimi sizce nasil dayanir bana veda etmeden ben cok aci cekiyorum aradim agladim tas gibi cok sert bende aci cekiyorum diyor ama benim kadar degildir yine agladim ölmek istiyorum dedim sevmiyormusun dedim hadi söyle madem veda etmek istemiyorsun o zaman sevmiyorsun dedim sinir etme beni dedi en sonunda seviyorum ama kizginim dedi yaa cok kötüyümmm simdi yasamak istemiyorum dedim telimi kapatim agliyorum iki gün sonra gidiyorum sositososito:a015:

Ahhh gençlik ahhhhh..:ecrin_bebek:
Erkekler için canını bu kadar üzmeye değmez ki..:delphin:

biraz sakinlesin suan sinirliniz ve moraliniz bozuk,
zamana birakin ve zaman taniyin hem kendinize hem ona,
ya kusura bakmayin sunu da demeden gecemicem, ölmek bu kadar kolaymi?
neden hemen ölmek istiyorum diyosunuz, dünyanin sonu degil, sadece tartismissiniz.
birbirinizi gercekden seviyorsaniz hersey yoluna girecekdir merak etmeyin.yerimseniben

ölmek istiyorsun?? :1ninca:
bu yaşta, sevgilin için? :1ninca:
insanlar ne acılar çekip yine de böyle 1 cümle kurmuyordur biliyor musun, inan sevgiliden ayrılmak cidden hayatta karşılaşacağımız en ufak şeylerden biri, ki daha gençsin zaten.
bırak gitsin, üzülmeye değmez emin ol, KİMSE vazgeçilmez değildir. sengözlerimebaksanab
zaten gidiyormuşsun, farklı ülkelerde bir ilişki sürdürmek çok daha zor ve bunalımlı olcak.
ben olsam bırakırdım, hayatta çok güzel yaşanacak şeyler var. bu yaşta 1 erkek için ölmeyi düşüneceğine gez, eğlen, hayatın tadını çıkar! yaşamak çok güzel!!
:sm_cool:

Yazdım yazdım sildim ama yazacağım...

Bak canım flört dönemlerinde bu tür sorunlar olur, aşılır veya unutulur...

Çok üzgün olduğunuda anladım ama lütfen "ölmek istiyorum" deme....

Başlığı okuyunca bir garip oldum...

Bu gençlik, bu günler o kadar çabuk geçiyor ki kıymetini bil....

İnşallah barışırsınız ne deyim....

Hersey düzelir canım üsüülme bu kadar söylemesi kolay gibi görünüyor ama ghercekten sewiyormuş bak söylemiş de..
sen de agırdan al kendini sürekli arayıp da aglayıp zırlama az gururlu ol canım aaaa..
sadece giderken bi hoşöakal die msj at sonra bekle o ararsa zaten sewiyordur seni..

Öfkeyle kalkan,zararla oturur hep derler yaa..Madem bu kadar üzülceksiniz ne diye bu kadar kendinize zarar vericek derecede kavga edersinizki?

Dur bakalım azıcık sakinleşin,şu an ikinizde sinirli olduğunuzdan fevri davranablirsiniz..
Azıcık kendinizi dinleyin,sonrası zaten gelir..Düzelir inşallah aranıza.s.

benneyaptımki benim yüregim dayanmiyor nasil veda etmeden ayrilirim cok canimi aciti icim aciyo belki size abarti gelebilir ama cok agladim üzüldüm bir kelime ettim burnumdan getirdi resmen onu cok seviyorumm ama madem istemiyor bende sessizce gidícem acimla birlikte ne olucak bilmiyorum böyle ayrilmak sonrasinda üc ay ayri kalmak :1no2:

Hersey düzelir canım üsüülme bu kadar söylemesi kolay gibi görünüyor ama ghercekten sewiyormuş bak söylemiş de..
sen de agırdan al kendini sürekli arayıp da aglayıp zırlama az gururlu ol canım aaaa..
sadece giderken bi hoşöakal die msj at sonra bekle o ararsa zaten sewiyordur seni..

evet haklisin agladim durdum aradim o kadar cok agladimki onun bana dedigi yat uyu cok basit sanki bu aralar cok kavga ediyorduk uzaklik bize iyi gelicek dedi ya ama beni birakirsa ben gidince off su an cok kötüyüm :1ninca:

kaç yıllık yuvalar yıkılıyo da insanlar sil baştan başlıyo her şeye..herşeyi telafi edicek yaştasın hayat uzun senin önünde çok zaman var kaybettiklerini tekrar kazanmaman için hiç bi neden yok..tekrar kazanmak hiçte kolay değil diyebilirsin ama zamanın var sağlığında yerinde bu yetmez mi

İnsan bazen öyle günler yaşıyor ki onu bir gün görmesem yaşayamam diyorsun,ama sonra bir bakıyorsun ki onu görmeyeli yıllar olmuş,hatta öyle ki iyiki o hayatımda değil demeye başlıyorsun...Sen bol bol dua et ki hakkında hayırlı olan olsun... a.s.

onsuz öyle boslukta olurumki nasil bu hale geldik anlamiyorum nasil bu kadar sert oldu bana karsi anlamadim aglama diyor ama yarin grs demiyor bana resmen ceza veriyor bana :(

deymez deymez deymez
başka birşey demiyorum sakın öyle birşey yapma anana babana yazık...
onun zaman geçer ruhu bile duymaz unutur gider...

Bilmiyorum emin degilim ama belki o da senden biraz uzak kalmak istiyordu vee
senin bu acıgın ona yol açtı.. olabilir mi??
Bence olabilir sakın daha fazla üstüne gitme cocugun yoksa iyice havaya girer
duygularını biraz hakim olmaya calış bırak o gelsin sanaa

[sıze="3"]ah be güzelimm sen nie yanıyon sne nie ağlıyonn oda göremicek senii oda ayrı kalıcakk bak o görmeden yapabiliyoo sen neden zayıfsınnn neden ağlanıp sızlanıp sulu gözlülük yapıyorsun ona karşıı dur biraz zayıf gösterme kendini ve sakın almanyaya gidene kadar arama bakalım o beyfendi merak edip aricakmı senii lütfen biraz dik dur ve sulu gözle olmaa hem ne o öle ölmek istiyorum falan bukadar kolaymı?? Helede bir erkek için peki sence değermi??ne olucak hayatına son verinece neyi kanıtlamış olucaksın?? öyle kolay değil işte hayatına son vermek sen vermedin o canı sende kolay kolay o cana kıyamazsın dur biraz düşün yaa bir erkek için değrmii hernekadar çokta sevsende?? Sen benim gözümde akıllı mantıklı nedediğini bilen kızsın hala bu sözleri sen yazmış olamazsınnn anlaştıkmı?[/sıze]​

off en azından seviyorum ama kızgınım demiş.
ben sevmiyorum lafını bile duydum sevdiğim adamdan.
peki de..
sen dayanacaksın mecburen.
üzerine gidersen iyice kaçar.
arama hatta bi süre..
sadece bi kere özür dile tamam.
sana ağır konuştuğum için özür dilerim vb. bir mesajla topu onda bırak bence..
görüşmek istemeyen adamın yanına gitsen de fayda etmiyor.

[sıze="3"]ah be güzelimm sen nie yanıyon sne nie ağlıyonn oda göremicek senii oda ayrı kalıcakk bak o görmeden yapabiliyoo sen neden zayıfsınnn neden ağlanıp sızlanıp sulu gözlülük yapıyorsun ona karşıı dur biraz zayıf gösterme kendini ve sakın almanyaya gidene kadar arama bakalım o beyfendi merak edip aricakmı senii lütfen biraz dik dur ve sulu gözle olmaa hem ne o öle ölmek istiyorum falan bukadar kolaymı?? Helede bir erkek için peki sence değermi??ne olucak hayatına son verinece neyi kanıtlamış olucaksın?? öyle kolay değil işte hayatına son vermek sen vermedin o canı sende kolay kolay o cana kıyamazsın dur biraz düşün yaa bir erkek için değrmii hernekadar çokta sevsende?? Sen benim gözümde akıllı mantıklı nedediğini bilen kızsın hala bu sözleri sen yazmış olamazsınnn anlaştıkmı?[/sıze]​

evet o dayaniyorsa bende dayanmak zorundayim zaten artik bu iki gün aramicam ama bisey yazar yada ararsa bisey yapmak istemiyorum cok kirildim cook evet ölmek kolay degil su anki ruh halimle yaziyorum belki bunlari ama cok aci cekiyorumm yaaa üc ay ayri kalicam ve böyle ayrilacaz :kızgın: telide kapatim halen acmadim :çok üzgünüm:

simdi kizlar peki ne yapayim tamam aramicam gidene kadar peki o ararsa o msj atarsa ne yapim akil verin bana cok agladim durdum simdi dik durmam lazim güclü durmak isityorum

Back
X