ölmek istiyorum

evet o dayaniyorsa bende dayanmak zorundayim zaten artik bu iki gün aramicam ama bisey yazar yada ararsa bisey yapmak istemiyorum cok kirildim cook evet ölmek kolay degil su anki ruh halimle yaziyorum belki bunlari ama cok aci cekiyorumm yaaa üc ay ayri kalicam ve böyle ayrilacaz :kızgın: telide kapatim halen acmadim :çok üzgünüm:

BEBEĞİMM PRENSSİMMM SEN ŞUAN GİDİCEKSİN AYRI KALICAKSIN GÖREMİCEKSİN DİE ÜZGÜNSÜN VE KENDİNİ HARAP EDİYORSUNN PEKİ SEVDİĞİM DEDİĞİN ADAM NE YAPIYOO GÖRÜŞMEK İSTEMİİYORUM DİOO PEKİ O AYRI KALMİCAKMI SENDEN KALICAKK EE DURUP Bİ DÜŞÜNMEN LAZIM DEĞERMİ DİE JELİBONUMM ANLAŞTIKMI CANIM ARKADAŞIM:teselli:

arayıp iyilik yolculuklar fln bile dilese asla ama asla cevap yazma kiii
işte o zaman kafasına takılacak neden cvp yazmadı hani bu kız beni çok sewiyordu niye beni kaile almadı ...?vs...
işte sewiyorsa zaten gerisinde senin peşini bırakmayacaktır
haa gitmeden görüşmeyi istiyorsa da biraz sert ol ben görüşme derim kendimce..
çünkü ne o öyle gel deyince gelcen git deyince gidicen oooo iyi valle bee
neyiz ki biz bayanlar? oyuncak mıı..??

bakalim kizlar ne olucak merak ediyorum bende aricakmi aramicakmi hic bisey yapmazsa dahada koyacak bana off ya offff size haber edicem iyiki varsinizzzzzzzzzzzzzz iyikiiiiiiiiiiiiiiiiii

Tatlım hisettiğin acıyı anlayabiliyorum. Zamanla hafifleyecektir eminim.
Son zamanlarda çok tartıştığınıza göre-bu uzaklık ilişkinizi gözden geçirmek için iyi bir fırsat.
Ona yakın olup görüşememek seni daha fazla üzerdi. Birbirinizden uzak olduğunuz için
görüşememeyi daha rahat kabullenirsin. Umarım zaman güzellikler getirir ve ilişkiniz yeniden
başladığında hiç kavga etmeden mutlu olursunuz. Fazla tartışma ilişkiyi yıpratıyor canım.
Biraz ara vermek ikinize de iyi gelecek. Yolun açık olsun-güle güle gidip dönmeyi nasip
etsin Allahım.
:teytey:

aklıma bergenin acıların kadını şarkısı geldi...........

herşeye tamam seversin acı çekersin ağlarsın yüreğin dayanmaz ayrılığa ama ama ama ölmek istiyorum çoooook arabesk canım yapma etme gözünü seviyim.önce kendine değer ver.sonra aileni ve eğitimini düşün.öptüm seni koccaman

her şeye ölünmez be cnm..
bu kadar şey için hele hiç öünmez..
kırılmış olabilir.ama bi bakarsın gdeceğin gün çıkmış gelmiş
yanına..
ufacık şeyleri büyütüp hemen ölüm lafı etme bence..

kaçan kovalanır üstüne fazla düşme benden bi öneri deneyimsel bi yaklaşımdır... ölürüm biterim ölmek istiyorum vs die bide cümleler edersen ona havaya girme dötü kalkama olayı olur seni aciz görür sen hepten yıpranırsın yapma az kendine gel... oda seni seviyorsa biraz zaman ve düzelir herşey insallah..

Erkekler için ölünmez,ben daha önce de yaşadım kötü bir tecrübe bu konuda;şimdi nişanlıyım ama beni istemeyeni bende istemem,kalbinizi değil beyninizi dinlemelisiniz bence yoksa olan boşa giden aylara,senelere oluyor ve değmiyor....

bende olmek istiyorum diye baslik gorunce actim baktim biran ya arkadasim millet ne dertlerle bogusuyor yinede olum kelimesini agzina almiyor erkek arkadasimla kavga ettim diye insan olmek istermiya?degermi erkek icin erkek icin olmeyi birak hayatta ne hastalikla ne sorunlarla aclikla bile bogusan insanlar var yinede olum dusunmuyorlar allahin verdigi cana isyan etme birgun gelecek bu yazdiklarin aklina geldikce guleceksin degermiydi diye

Back
X