arkadaşlar şu an o kadar çaresizim ki ölmek istiyorum şeytana yenilirsem bu benim son sözlerim olabilir o kadar çıkmazdayımki kıskançlığımı yenemiyorum ve ikinci dayağımı da yedim biraz önce eşim beni öldürmek istedi boğazımı çok fena sıktı ölüyorum demeye çalıştım öl dedi belki bazılarınız geçmişimi bilip hakettin diyecek ama sanki ben bu kıskançlık illetinden kurtulmak istemiyor muyum sanıyorsunuz elimde değil yapamıyorum kahrolası çenemi tutamıyorum geçen gün eşimin arkadaşına misafirliğe gittik eşimin arkadaşları ben gittiğimde hoşgeldin nasılsınız demezken eşim arkadaşlarının hanımlarıyla kibar kibar konuşuyor hoşbulduk nasılsınız falan diye aslında bu normal bişey ama ben bunu değil de neden arkadaşları bana o ilgi alakayı göstermezken eşim onların hanımlarına bu kadar değer veriyor kaç gün içimde tutmaya çalıştım bugün güzellikle ifade edeyim derken eşim dayanamıyorum dedi boğazıma sarıldı eşim demek bile istemiyorum artık ondan nefret ediyorum ayrılsam çare olmayacak annemin eziyetinden kurtulamayacağım nereye gideceğim ki en iyisi ölmek belki benden kurtulur biliyorum cehennemde yanacağım intihar edersem ama artık bu evde yaşamak benim için cehennem azabı olacak